Löwengrip Hand Balm

Heel in het begin van mijn blog hield ik ontzettend van nagels lakken en het maken van nail art. Maar zelfs als je niet zoveel met je nagels bezig bent, vind ik toch dat je handen het visite kaartje zijn. Ook al geven we elkaar in deze tijden nauwelijks tot geen hand meer. Verzorgde handen zijn voor mij ontzettend belangrijk. En juist in deze tijd vind ik het belangrijk om mijn handen lekker te pamperen. Er zijn ontzettend veel geweldige producten, dat het soms wat overweldigend kan zijn om het juiste product te vinden. Daarom heb ik vandaag weer een productrecensie voor jullie, en dit keer van de Löwengrip Hand Balm. 

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Löwengrip Hand Balm

 

Löwengrip Hand Balm

Löwengrip Hand Balm

Als ik een beoordeling schrijf, geef ik jullie ALTIJD mijn eerlijke mening. Dat kun je ook lezen in het stukje “over mij“. Ik hou er niet van om iets mooier te maken dan het is. Vind ik het product niet fijn, dan zul je dat ook zeker lezen. Als ik het niet fijn vind, waarom zou ik jullie dan aansporen het product te kopen. Vandaag is gelukkig de beurt aan een product waar ik zeer over te spreken ben. Een product om je handen te hydrateren en te beschermen. Eerst vertel ik jullie een klein beetje meer over het merk. 

Löwengrip is een Zweeds merk. Het merk is opgericht door blogger en ondernemer Isabella Löwengrip. Een beautyonderneming die in slechts een paar jaar tijd een van de toonaangevende merken in Scandinavië is geworden. Het merk Löwengrip biedt producten van topkwaliteit, die geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige huid en ook de hoofdhuid. Praktisch maar mooi, met een onmiddellijk en een duurzaam resultaat. De producten zijn ontwikkeld door vooraanstaande chemici en geproduceerd in Zweden met behulp van milieuvriendelijke productiemethoden. Om een eerlijk product te garanderen, wordt alleen op mensen getest dat 100% dierproefvrij is.

De hand balm is één van de producten die ik 100% de moeite waard vind om te kopen! Het gaat natuurlijk om het product in de tube, maar de tube zelf (de verpakking) is wat in eerste instantie mijn aandacht trok. De tube ziet er eigenlijk eenvoudig, maar daardoor ook luxe uit! De hand balm zelf is dik en hydraterend met een geur waar ik geen genoeg van krijg. Echt zo heerlijk! Ik heb altijd in de koude wintermaanden last van gedroogde en gebarsten handen gehad. Deze hand balm is geweldig, ik breng hem soms meerdere keren per dag en en ik heb geen last meer. Ik ben er erg blij mee. Ook in de periode dat ik in Denemarken was, waar het toch heel anders is qua temperatuur en luchtvochtigheid, had ik mooie zachte gehydrateerde handen. 

 

Ingrediënten van de Hand Balm

 

Löwengrip Hand Balm

Löwengrip Hand Balm

De innovatieve hand balm met hydraterende werking wordt snel opgenomen door de huid. De verzachtende amandelboter geeft een milde verzorging aan handen en nagels. Het verzorgt de huid langdurig en voorkomt zo vroegtijdige veroudering van de huid. De omhullende geur van honing en muskus geeft een omhelzende ervaring. Verrijkt met Bètacaroteen, Micro PROskin en GSP-T. Micro-Pro Skin is een combinatie van pre- en probiotica die de huid een stralende en gladde structuur geven. GSP-T beschermt de huid tegen UV-straling. Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid.

aqua (water), cetearyl alcohol, isopropyl myristate, glycerin, dimethicone, glyceryl stearate, laureth-7, peg-100 stearate, phenoxyethanol, c13-16 isoparaffin, caprylyl glycol, polyacrylamide, alcohol, panthenol, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, peg-40 hydrogenated castor oil, alpha-glucan oligosaccharide, sorbic acid, tocopherol, hydrogenated vegetable oil, polymnia sonchifolia root juice, maltodextrin, vitis vinifera (grape) seed extract, pantolactone, caramel, lactobacillus, zea mays (corn) starch, ci 40800 (beta-carotene), parfum (fragrance).

 

Probleemoplossende producten voor een moeiteloze routine. Löwengrip noemt het  Ambitious Beauty.  

 

 

De Löwengrip Hand Balm is online onder andere verkijgbaar bij Lyko voor € 11,90 en bij BangerheadBangerhead nu voor € 9,00. Je krijgt daarvoor een heerlijke tube met een inhoud van 50 ml. 

Löwengrip Hand Balm

Tatiana

Ben jij bekend met het merk Löwengrip?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Löwengrip Hand Balm

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Löwengrip Hand Balm

  Oh wat een beauty om te zien alleen al! Klinkt verder ook erg fijn. 🙂

 2. Tatiana's Blog | Löwengrip Hand Balm

  het lijkt mij erg fijn om te gebruiken ,de hand balm
  vooral als je veel in sop water bezig bent ,en de winter
  dan zijn je handen toch al zo droog

 3. Tatiana's Blog | Löwengrip Hand Balm

  Ik gebruik zelf vaak high-end hand balms zoals van Chanel of Aseop, maar deze ziet er ook mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *