Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

Luka Cosmetics

Op de webshop www.freshwatervalley.nl vind je naast beautytools en verzorgingsgadgets van topkwaliteit ook luxe merken cosmetica, waaronder het merk Luka Cosmetics. Een aantal van deze producten werden mij toegezonden om uit te proberen. En vandaag laat ik deze producten aan jullie zien.

Luka Cosmetics is een cosmetica merk waar ik tot voor kort nog nooit van gehoord had. Omdat ik dit erg jammer vind, want het is een heel fijn merk, wil ik jullie aan de hand van dit artikel kennis laten maken met dit merk. Toen ik op een middag thuis kwam lag er een pakje op de deurmat. Het blijft zo leuk om dit soort pakjes uit te pakken, ook al weet je al wat er in zit. De lieve Eva, eigenaresse van de webwinkel heeft me toch nog weten te verrassen door een groen ei (beautyblender) aan het pakketje toe te voegen. Heel erg leuk.

Luka Cosmetics

In het Luka Cosmetics assortiment vinden we producten om een complete look mee te kunnen maken, alles voor het gezicht, de ogen en de lippen. De producten die ik hier vandaag laat zien zijn de primer, de foundation en de lipgloss.


PRIMER


Luka Cosmetics Primer Luka Cosmetics Primer

De Organic Primed & Plumped Face Primer wordt zowel full-size € 72,00 als reisflacon € 29,90 verkocht en dat vind ik heel erg handig. Je kunt je favoriete primer zo in je handtas steken of in je beautycase als je op reis gaat.

De Primer prepareert de huid, maakt de huid glad en hydrateert. Nadat ik de primer had aangebracht bleef ik mezelf aaien, ik kon echt voelen dat door gebruik van de primer mijn huid glad werd. Het product is vrij van siliconen en geschikt voor elk huidtype, ook als je een supergevoelige huid hebt. Helemaal nu de dagen weer kouder worden en wij koukleumpjes de verwarming weer aandoen is het extra fijn dat deze primer ontzettend goed hydrateert. Zeker geen overbodige luxe. Als je last hebt van een wat vette huid is deze primer ook erg fijn, want de primer voorkomt glimmen en vettigheid.

Door het pompje ook zuinig in gebruik, want je gebruikt nooit teveel. Slechts 1 pompje Primed & Plumped op je vingertoppen of foundation kwast is genoeg. Na het aanbrengen op gezicht (ook rond de ogen), lippen en hals hoeft het maar 15 seconden te ‘setten’. Daarna kun je weer verder met je routine. Ik merkte wel dat door het aanbrengen van de primer mijn make-up langer blijft zitten.

photogrid_1476422334974

Ingrediënten

Organic Aloe Barbadensis Leaf (Aloe Gel), Jojoba Oil, Jojoba Wax Esters, Oryza Sativa (Rice) Starch, Tocopherol (Vitamin E), Sodium Ascorbate (Vitamin C), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Extracts of Organic Camelia Sinensis Leaf Ferment (Green Tea) , Resveratrol, Silica, Lonicera Caprifolium (Japanese Honeysuckle), Persea Gratissima Oil (Avocado Butter) Rosa Mosqueta (Rosehip) Fruit Oil

FOUNDATION


Luka Cosmetics Foundation Luka Cosmetics Foundation

Ook de Rx Hide & Heal Camouflage Foundation wordt in full-size € 85,50 als reisflacon € 29,90 verkocht. Super handig om zo je primer en foundation samen mee te nemen in je handtas, of zelfs broekzak. De Hide & Heal camouflage zorgt voor een perfecte dekking, stralende en natuurlijk uitziende huid zonder imperfecties! Luka RX is heel erg makkelijk aan te brengen en blijft de hele dag vlekkeloos zitten. Ik heb een wat dunnere laag aangebracht, omdat ik het niet erg vind als je er nog iets van imperfecties doorheen kunt zien. Maar de Foundation kun je goed opbouwen in meerdere lagen voor nog meer dekking, en fotografeert prachtig. De foundation geeft een medium tot volledige dekking bij het eerste laagje, en zeer veel dekking bij (plaatselijk en waar nodig) 2 of meer laagjes.

De foundation is goed te gebruiken bij littekens, tattoo Cover Up, roodheid, oneven huidtint, pigmentatie-problemen (bijvoorbeeld door littekens, de pil en/of de zon), acne.

photogrid_1477249165096

De voordelen

• Water & Zweet Resistent

• Non-Comedogenic, anti-acne, verstopt de porien niet.

• Vrij van parfums

• Paraben-vrij

• Hypoallergeen

• Blijft 12 uren zitten

• Getest door, en geliefd bij, dermatologen

• Verrijkt met Vitamine E en Aloe voor het bevorderen van celheling

photogrid_1476422442352Ingrediënten

Ingredients: Water (Aqua), Dimethicone Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Capriylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol 1,3, Phenyl Trimethicone, Nylon 12, Trimethylsiloxysilicate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Sorbitan Mono-oleate,  Caprylyl Glycol, Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Sodium Chloride, DL-Alpha-Tocopheryl Acetate,[+/- May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].

LIPGLOSS


Luka Cosmetics Lipgloss Luka Cosmetics Lipgloss

Als laatste product heb ik gekozen voor de Biologische Lipgloss van Luka Cosmetics in de kleur Cartagena. Ik viel voor de kleur Cartagena, omdat dit een mooie niet al te opvallend roze kleur is met een gouden shimmer erin. De pigment van de lipgloss is erg goed. Deze biologische lipgloss is niet plakkerig, wel balmig met een lichte textuur. Je kunt de lipgloss aanbrengen over lipstick voor de creatie van een diepte-effect, of je kunt de gloss alleen gebruiken voor een sexy glans en een dosis kleur waar je blij van wordt. De lipgloss is verkrijgbaar in 7 kleuren voor € 39,00.

photogrid_1477249505234Op bovenstaande foto kunnen jullie de lipgloss goed zien. Qua kleur heb ik gekozen voor een zachte kleur, dus de dosis kleur is vrij laag, de glans is mooi en het shimmer effect maakt het helemaal af. Ook zien jullie wat de primer en foundation doen voor mijn gezicht. Op de foto heb ik (naast oogschaduw, eyeliner en mascara) alleen gebruik gemaakt van de producten uit dit artikel. Ik vind het effect mooi, ik hoef geen flawless face.

Ingrediënten

Ricinus Communis (Castor ) Oil * Cocos Nucifera (Coconut) Oil * Helianthus Annuus (Sunflower)Seed Oil * Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil* Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 Cera Alba (Bees Wax)* Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax* Theobroma Cacao (Cocoa Butter)* Butyrospermum Parkii (Shea Butter) * Tocopherol Acetate (Vitamin E) Origanum Vulgare Leaf Extract Thymus Vulgaris (Thyme)Extract Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract* Lavendula Angustifolia (Lavender) Flower Extract * Hydrastis Canadensis (Golden Seal) Root Extract* Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract* Citrus Grandis (Grape Fruit) Seed Extract * Preservative Curcuma longa (Turmeric) Root Powder Kaolin Mica(CI- 77619) Vanilla Fragrance May Contain : Titanium Dioxide (CI- 77891) Black Iron Oxide (CI-77499) Red Iron Oxide (CI- 77491) Yellow Iron Oxide(Cl-77492) *Certified Organic


Om een beetje van mijn enthousiasme met jullie te delen, mag ik mijn lezers trakteren met 20% korting op alle Luka Cosmetics producten. Ben je nieuwsgierig of enthousiast, ga dan lekker shoppen in de webshop van FreshWaterValley en gebruik de code ‘blogenbeauty’ om te genieten van deze korting.freshwatervalley-20-offcode

afsluiting-tatiana

Ben jij al bekend met Big Green Smile?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

20 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

  Ik vind de gloss echt mooi en de andere producten zien er ook goed uit!

  1. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

   Ja jij ook he! Ik weet dat jij ook echt een lipstick-lady bent, ik normaal gesproken ook, maar deze gloss is fijn.

 2. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

  Nou dat was weer heel veel informatie over deze mooie producten
  Ja de winter komt er weer aan ,dat kan ik merken aan mijn huid
  Het zijn voor mij weer fijne tips

  Ook leuke kerst cadeau

  1. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

   Het was veel informatie, maar ik wil jullie juist zoveel mogelijk informatie meegeven over een product. En ik denk dat ik bij veel mensen mijn enthousiasme heb laten blijken. Ik hoop dat degene waar jij een kerst cadeau van verwacht mijn artikel leest en dus ook jouw reactie en de hint begrijpt. Wie weet ligt Luka Cosmetics bij jouw onder de kerstboom.

 3. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

  Wow je tattoo gaat inderdaad bijna weg zo! Het is echt moeilijk om een tattoo met make-up te verbloemen en ik moet dat regelmatig. Hij zit namelijk achter mijn oor en op werk als ik mijn haar vast heb moet het wel haha. Beetje stom in deze tijd maarja.. Echt hele mooie producten, ook die voor lippen! Staat je prachtig!

  1. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

   Tja in deze tijd zijn er volgens mij maar weinig mensen die GEEN tattoo hebben, en toch is er nog altijd een taboe. Met jouw baan snap ik dat het moet, maar toch vind ik het persoonlijk niet nodig. Maar daar ging het niet over hihi. Ik vind de producten en hun werking en wat ze beloven ook echt geweldig.

 4. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! En wat bijzonder om te zien hoe goed je tattoo gecoverd is, Ik ben onder de indruk!

  1. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

   Niet alleen jij bent onder de indruk hoor Natascha, ik ook. Ik probeer een review altijd zo eerlijk en uitgebreid mogelijk te doen. Als zij beweren dat het een tattoo kan verbergen, dan wil ik dat laten zien. Maar ik had niet verwacht dat het zo goed zou lukken.

 5. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

  Die foundation lijkt mij mooi.wat een dekking zeg! Ook perfect bij littekens en pigmentstoringen. (zo een witte huid, ben even de naam kwijt)

  1. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

   Ja perfecte dekking he! Denk dat je Vitiligo bedoeld!?

 6. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

  Wow die foundation is wel heel erg dekkend!

  1. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

   Niet dat we onze mooie tattoos willen verbergen toch! Maar het feit dat het kan, niet normaal zo dekkend.

 7. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

  Wauw wat een mooie producten! Die foundation is wel echt indrukwekkend 🙂

  1. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

   Indrukwekkend he! Ik was natuurlijk positief ingesteld, maar had het zelf ook niet echt verwacht hoor.

 8. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

  Ik heb deze ook klaar staan. Kan alvast verklappen dat de dekking van de foundation echt too much was. De lipgloss staat je erg mooi. Subtiel. Precies goed.

  1. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

   Dank je wel, lief van je! Niet normaal he de dekking, je ziet mijn tattoo bijna niet meer.

 9. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

  Kende het merk totaal nog niet, maar wat een dekking van die foundation.

 10. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

  Weer een Luka fan erbij! Stap voor stap verovert Luka Nederland. Leuk!! Die foundation en primer zijn echt top! Bizar dat je tattoo bijna niet meer te zien is!

 11. Tatiana's Blog | Luka Cosmetics || Foundation, Primer & Lipgloss

  Probably one of the most useful and informative blog posts Ive come across in a while!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *