Lush Bubble Gum Lip Scrub 9

Lush Bubble Gum Lip Scrub 13

Lush kwam voor het eerst in mijn leven in de zomer van 2010, ik weet het nog precies. Het was in Italie, Venetie om precies te zijn. Ik stapte een winkeltje van Lush binnen, zoveel lekkere producten had ik niet verwacht. Uit zoveel lekkere producten had ik 2 meegenomen. Daar had ik al gauw spijt van. Ik had de hele winkel leeg willen kopen. Jaren later heb ik eindelijk weer een Lush product in handen, shame on me.

Ik vind het jammer dat er in de buurt geen Lush winkel is, maar online shoppen vind ik ook erg leuk. Ik kan er altijd zo naar toe leven als ik weet dat er ieder moment een pakje bezorgd kan worden. Dit keer heb ik gekozen voor de Lush Bubble Gum Lipscrub. My boy lollipop. En ik zal zeker binnenkort nog een bestelling plaatsen.

Lush Bubble Gum Lip Scrub 5

Als de kleur roze een smaak zou hebben, zou dit hem zijn. Klinkt dat logisch? Weten we eigenlijk niet, maar voor de liefhebbers van Snowfairy is dit een must! De geur is bijna identiek. Deze scrub verwijderd losse velletjes van je lippen, voor lippen om te zoenen! Pak een beetje uit het potje en masseer deze over je bevochtigde lippen.

Lush Bubble Gum Lip Scrub 9

Deze suikerzoete traktatie scrubt je lippen zacht en glad. Het smaakt naar meer. Ik heb het uitgeprobeerd en het smaakt zeker naar meer. Als je van zoetigheid houdt.

Lush Bubble Gum Lip Scrub 2

Hoe te gebruiken:

Neem een kleine hoeveelheid op je schone vinger en masseer zachtjes op je lippen. Lik af en gebruik je favoriete Lush Lippenbalsem.

Lush Bubble Gum Lip Scrub 6

Ingredienten:

Dit product is handgemaakt met verse ingrediënten. Lush koopt haar ingrediёnten van leveranciers die niet op dieren testen.

Fijne kristalsuiker (Castor Sugar), Jojoba olie, biologisch (Simmondsia chinensis),Methyl ionone (Methyl Ionone), Smaakstof (Flavour), Kleurstof 45410 (Colour 45410),Kleurstof 45380 (Colour 45380)

Natuurlijke ingrediënten

Veilige synthetische ingrediënten

Komt van nature voor in etherische oliën.

Lush Bubble Gum Lip Scrub 11

Prijs:

In een potje zit 25 g en kost €9,65. Dit overheerlijke product van Lush is te koop in Lush filialen en via de webshop. Voor de direct link naar dit product, zie hier.

Lush Bubble Gum Lip Scrub 1r

Afsluiting BLOG

 

 

Wat vinden jullie van de producten van Lush? 
Wat is jullie favoriete Lush product?  Hebben jullie deze of een andere Lush Lip Scrub al geprobeerd


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Lush | Bubble Gum Lip Scrub

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Lush | Bubble Gum Lip Scrub

  Deze staat nog op mijn wishlist! Ik heb nog nooit een Lush product gehad ( Shame on me). Mooie foto’s!

  1. Tatiana's Blog | Lush | Bubble Gum Lip Scrub

   Hey meis,

   Lush is zo’n ongelofelijk lekker merk. En deze scrub, je mag van geluk spreken als je aan scrubben toekomt (en het niet allemaal oplikt).

   XoXo

 2. Tatiana's Blog | Lush | Bubble Gum Lip Scrub

  Ik heb hier al heel veel over gehoord. Klinkt echt super goed!

 3. Tatiana's Blog | Lush | Bubble Gum Lip Scrub

  Ik ik kocht het nooit omdat ik het duur vond, maar je doet er zoooo lang mee. Ik probeer het nu elke week te doen, fijn spul!

  1. Tatiana's Blog | Lush | Bubble Gum Lip Scrub

   Misschien wel een beetje duur, maar het zijn zulke lekkere producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *