LUSH mijn wishlist met de lekkerste producten

We starten weer met een nieuwe week, en ik begin met een wishlist. Het is al weer een behoorlijke tijd geleden dat ik online ging shoppen bij Lush. Vandaag laat ik jullie mijn wishlist zien. We zitten deze vakantie thuis, en dan heb je toch ook wat meer me-time momentjes. Ook hebben Esmee en ik wat vaker een meidendag. En hoe lekker is het dan om je onder te dompelen in de lekkere producten van Lush. Kijken jullie mee naar de producten die ik voor ons op de wishlist heb gezet. Kijk je gezellig mee?

SASS

Lush

Fresh Handmade Cosmetics

 

Tatiana's Blog | LUSH mijn wishlist met de lekkerste producten

Bubble gum lip scrub.Dit is al heel lang een favoriet product van mijn dochter en mij. En er zijn nu ook nog veel meer smaken. Dus gooien we er gewoon 2 in ons mandje. Nummer 1 is natuurlijk de Bubble gum, deze is echt zo lekker. Het zorgt voor zachte en zoete lippen, en is echt een suikerzoete traktatie voor je lippen. Je masseert de lipscrub op je lippen en daarna lik je het er gewoon af.  € 10,00 inhoud 25 gr.

Tatiana's Blog | LUSH mijn wishlist met de lekkerste producten

Unicorn lip scrub.Deze legendarisch zoete scrub is nieuw voor mij, maar sprak Esmee natuurlijk direct aan. De jonge meiden van tegenwoordig vinden alles leuk dat met unicorns te maken heeft. Maar het eten van eenhoorns? Dat is een hele nieuwe ervaring. Bosbessenmuffins, een magische mix van pruim en jojoba-olie en het knettersnoep zorgen voor een legendarische sensatie. Sprookjesachtig zachte lippen zijn binnen handbereik door licht scrubbende kristalsuiker. En aan het eind lik je het gewoon weer af. € 10,00 inhoud 25 gr.

Tatiana's Blog | LUSH mijn wishlist met de lekkerste producten

Honey I washed the kids.Douchen wordt nog leuker met de honing sinaasappel body spray na die tijd. Spray je kinderen na het douchen in met deze zoete zaligheid van honing en sinaasappel, en verspreid het geluk. € 25,00 inhoud 200 gram.

Tatiana's Blog | LUSH mijn wishlist met de lekkerste producten

Tramp.De naam heeft iets stouts en ondeugends, en dat past ook wel bij mij. Net als eikenmos en patchouli. Het vleugje eikenmos in deze spray brengt je dichter bij Moeder Natuur. Alsof je op ontdekkingstocht gaat door een rokerig, eikenmosrijk geurlandschap. En dat is nou net waar ik zo van hou, één zijn met de natuur, wandelingen door het bos. € 25,00 inhoud 200 gram.

Tatiana's Blog | LUSH mijn wishlist met de lekkerste producten

Ginger shower gel.Ik hou wel van pittig en zeker onder de douche. Spice up your life met deze douchegel vol verwarmende en tintelende gember. Gemberolie en verse gemberwortel-afkooksel verwarmen van binnenuit. Het voordeel van verse gemberwortel-infusie is dat het de huid stimuleert en het verlicht eventuele spierpijn. De antibacteriële en verfrissende werking van deze gemberolie spreekt mij aan.  € 9,00 inhoud 120 gram.

Tatiana's Blog | LUSH mijn wishlist met de lekkerste producten

Rosy Cheeks.Laten we nog even verder gaan met ons zelf verwennen met wat pure perfectie voor het gezicht.  In de vorm van een prachtig vers gezichtsmasker. Eenvoudige, maar zeer effectieve ingrediënten zoals kaoline, kalamijn en Turkse rozenolie kalmeren en brengen de huid mooi in balans. Zit je niet lekker in je vel en wil je je zorgen het liefst verbloemen? Kalamijn en kaoline reinigen zacht maar grondig en luxe rozenolie helpt roodheid te verminderen. Een rustige, gematteerde huid is het resultaat en al je zorgen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.  € 12,50 inhoud 75 gram.

Tatiana's Blog | LUSH mijn wishlist met de lekkerste producten

Wat staat op jouw Lush wishlist?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | LUSH mijn wishlist met de lekkerste producten

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | LUSH mijn wishlist met de lekkerste producten

    Ik ben gek op de Honey I washed the kids geur, dus daar ben ik wel erg benieuwd naar! 🙂

  2. Tatiana's Blog | LUSH mijn wishlist met de lekkerste producten

    Oeh die lipscrub is net iets wat ik nu nodig heb!

  3. Tatiana's Blog | LUSH mijn wishlist met de lekkerste producten

    Ik houd echt van Lush producten! Alles werkt altijd zo goed bij mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *