Lush “You Snap the Whip” Body Butter

by Tatiana
Lush Snap The Wip Body Butter
Goedemorgen beauties, vandaag heb ik in een review de Lush “You Snap the Whip” Body Butter voor jullie! Een heerlijk product voor onder de douche die ik al meerdere malen gebruikt heb. Lush kwam voor het eerst in mijn leven in de zomer van 2010, destijds kocht ik de “You Snap the Whip”. Ik was zo enthousiast over het product, dat ik hem nu graag wilde delen met jullie!
Lush Snap The Wip Body Butter

Over Lush “You Snap the Whip” Body Butter 

Lush Snap The Wip Body Butter
Een fruitige body scrub. De perfecte balans tussen krachtige exfoliërende body scrub en zoet geurige oliën. Laat “You Snap the Wip” over de huid glijden of laat tussen de handen smelten en daarna zachtjes in masseren. Koel bewaren, kan vanaf 17 graden smelten.
De zwart, fruitige body butter scrubt de huid goed en verwent het lichaam.

Verpakking

Lush Snap The Wip Body Butter
Toen ik de Lush “You Snap the Whip” Body Butter kocht had ik verwacht dat het in het welbekende Lush papiertje verpakt zou worden.
Het zeepje is een vierkant gevormd blok. Voor deze vorm is een tinnen blikje die je er apart bij kunt kopen voor  3,95. Dit heb ik wel gedaan om het de ideale bescherming / verkoeling te kunnen geven. Omdat het op een warme / zonnige plek kan smelten heb ik de zeep in folie gewikkeld zodat het blikje niet direct wordt aangetast. Na gebruik laat ik het zeepje eerst goed drogen voordat ik heb opberg in het blikje.

Ingrediënten

Lush Snap The Wip Body Butter
Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao), Macadamia noten olie, biologisch (Macadamia ternifolia), Lauraat- 4 (Laureth 4), Houtskool, poeder (Powdered Charcoal), Puimsteen (Pumice), Parfum (Perfume), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Zwarte bes absolue (Ribes nigrum), Cypres essentiële olie (Cupressus sempervirens), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool)

Structuur

Lush Snap The Wip Body Butter
Zodra je het zeepje in je handen houdt merk je direct dat het begint te glijden. Net als chocolade wat tussen je vingers smelt. Het geeft een ontzettende lekkere zwarte bessen geur en je voelt een kleine scrub.

Hoe te gebruiken?

Simpel! Zoals Lush meerdere van dit soort Body Butters in het assortiment heeft, is dit ook een Body Butter voor onder de douche. Je neemt de zeep dus lekker mee onder de douche, masseert het lekker in de huid, je spoelt het er af en het voelt super zacht aan. Vergeet niet om na het douchen het zeepje uit de vochtige ruimte te halen en te laten drogen.

Mijn bevindingen van Lush “You Snap the Whip” Body Butter! 

Ik vind Lush “You Snap the Whip” Body Butter echt een heerlijk product. Dat is natuurlijk ook de reden dat ik dit product herhaaldelijk heb gekocht. Het is echt verwennerij voor de huid!

Afsluiting BLOG

Wat is jouw favoriete Lush product?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow on Bloglovin

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

2 comments

Lonneke 25 augustus 2015 - 06:29

Wat een mooie verpakking zeg. Lijkt me wel een heel erg lekker product van Lush.

Reply
Mandy 25 augustus 2015 - 06:33

Dat klinkt goed!

Reply