MAAK JE LOOK ‘LIFE PROOF’ MET MAX FACTOR FACEFINITY ALL DAY FLAWLESS 3-IN-1 FOUNDATION

Tatiana's Blog | MAAK JE LOOK ‘LIFE PROOF’ MET MAX FACTOR FACEFINITY ALL DAY FLAWLESS 3-IN-1 FOUNDATION
Als een weerspiegeling van jouw doorzettingsvermogen doorstaat Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation de test van het moderne leven. Net als jij. Met de kracht van een matterende primer, de dekking van een concealer en een flexi-hold technologie is de foundation shine proof, touch proof en life proof. De nu in 8 kleuren verkrijgbare formule blendt perfect met je eigen teint en blijft zolang je wilt, perfect zitten.

SASS

Shine Proof. Touch Proof. Life Proof

 

Tatiana's Blog | MAAK JE LOOK ‘LIFE PROOF’ MET MAX FACTOR FACEFINITY ALL DAY FLAWLESS 3-IN-1 FOUNDATION

DE TECHNOLOGIE + RESULTATEN. Afgestemd op verschillende huidtinten en hun dynamische levensstijlen vond 99,9% van de vrouwen in de UK dat de foundation matcht met hun huidtint. De formule met absorberende micro-correctors camoufleert imperfecties en controleert voortdurend de overmatige glans. Tegelijkertijd zorgt een flexi-hold technologie – een sterke maar ook dunne film, die flexibel met de huid meebeweegt – dat de look perfect blijft zitten. Gelijktijdig zorgt een hoog gehalte aan fijne pigmenten voor een uiterst effectieve dekking en een mooiere kleur.

 

GEMAAKT VOOR JOU. De Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Foundation, gecreëerd voor een echt ‘life’proof resultaat, is in samenwerking met Make Up Artists hergeformuleerd en geeft je alle tools om de perfecte basis te creëren. Gebaseerd op jouw levensstijl en het besef dat schoonheid dieper gaat dan het huidoppervlak, pakken de Max Factor producten je huidproblemen aan met huidverwennende formules en geven je een zelfverzekerd gevoel waardoor je je van beste kant kunt laten zien.

 

Wendy Rowe, Creative Director of Max Factor, vertelt: “Mijn top tip voor foundation is altijd; breng een dun laagje aan zodat de huid er natuurlijk en fris uitziet en gebruik een concealer op die delen van het gezicht die een beetje meer dekking nodig hebben. Facefinity All Day Flawless Foundation is luchtig qua textuur maar ook op te bouwen in laagjes, dus je kunt gewoon een extra laagje aanbrengen om eventuele onregelmatigheden te verbergen. Deze foundation blijft ongelooflijk lang mooi op de huid zitten en bevat een SPF20, het is dan ook mijn favoriete product wanneer ik een make-up look nodig heb die er de hele dag perfect uit moet blijven zien.”

Tatiana's Blog | MAAK JE LOOK ‘LIFE PROOF’ MET MAX FACTOR FACEFINITY ALL DAY FLAWLESS 3-IN-1 FOUNDATION

Gebruik jij al weer foundation? Of heb jij je mooie zomerkleur nog?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | MAAK JE LOOK ‘LIFE PROOF’ MET MAX FACTOR FACEFINITY ALL DAY FLAWLESS 3-IN-1 FOUNDATION

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *