Tatiana's Blog | MAC Craving Review

Met trots en blozende wangetjes laat ik vandaag in mijn MAC Craving Review de 3e MAC lipstick ziemand. De 2e, en onlangs geschreven review, ging over de kleur Smoked Purple. Dit was een lipstick voor mijn moeder, en telt dus niet echt mee. Niet voor de aanvulling van mijn stash. Maar de MAC Craving mag ik daar wel aan toe voegen.

MAC Craving 8

MAC over … …

“MAC Lipstick heeft een volle crèmetextuur en voelt heerlijk zacht aan bij het aanbrengen. Het product is verzorgend, heeft een mooie subtiele glans en maakt de lippen voller. Tevens langhoudend!

Verkrijgbaar in verschillende finishes, van prachtige glinsteringen tot een matte afwerking. “

MAC Craving 7

Al een tijdje terug heb ik mijn eerste MAC lipstick aangeschaft, de Twig. Een lipstick met een Satin finish. Daarmee begon ook mijn MAC verslaving, waar veel bloggers mij al voor waarschuwden.

Hier kun je het artikel nog eens teruglezen. Wat een fantastische lipsticks heeft MAC Cosmetics. De Satin finish vond ik erg fijn, maar ik wilde ook graag een lipstick proberen met de Amplified finish.

MAC Craving 6

Ik stond bij het MAC lipstick schap en wist niet waar ik kijken moest. Ik zag een aantal kleuren die me erg leuk leken, en steeds maakte ik een afweging tussen twee kleuren. En keer op keer bleef ik dezelfde lipstick in mijn hand houden. Wil je weten welke, lees dan gauw verder!

MAC Craving 5

MAC Lipstick Craving

MAC Craving 3

Een fanstisch mooie kleur, waar ik mijn ogen niet van af kon houden. De Amplified finish brengt makkelijk aan, geeft een mooie glans en blijft redelijk lang zitten. In vergelijking met de matte lipsticks wel iets minder lang, maar met een juweeltje als de MAC Craving is het helemaal niet erg om deze iets vaker uit je tas te toveren, om vervolgens even weer je lippen bij te werken.

MAC Craving 2

Onverwachts kwam ik voor het schap van de MAC lipsticks te staan, totaal niet wetend welke kleur ik moest kiezen. Soms als ik het niet weet laat ik mijn keus bepalen door wat er op blogs geschreven wordt in combinatie met de eisen waar de lipstick aan moet voldoen. Dat had ik met deze lipstick dus niet. Ik ben de MAC Craving niet tegen gekomen op de blogs die ik lees en heb van te voren geen vooronderzoek gedaan naar dit kleurtje. Maar ik zag hem staan tussen alle kleurtjes en wist dat dit hem was. Wat een prachtige kleur.

Swatches

De MAC waar ik voor gevallen ben is er één uit de Amplified lijn met de naam Craving. Amplified Creme Lipstick geeft maximale kleurdekking met een crèmige finish. En dat is zeker niet teveel gezegd.
 Swatches
De kleur van deze MAC lipstick is zachtroze met een pruim roze ondertoon. Een kleur die je gemakkelijk overal bij kunt dragen, bij elke gelegenheid en met elk outfit. En een kleur waar ik zeker verliefd op geworden ben.
 Swatches 1

Jullie kunnen op de swatches zien dat de MAC Craving een hele zachte en romige finish geeft.

Op mijn wishlist staan al lange tijd de kleuren Faux, Please Me, Chatterbox en All Fired Up. En de kleur die ik jullie vandaag heb laten zien staat niet in dat rijtje. Maar ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe MAC. Ik zal mijn MAC Twig lipstick niet helemaal verwaarlozen, maar ik tover mijn MAC Craving denk ik wel wat vaker uit mijn make-up tasje.

MAC Craving is verkrijgbaar voor € 19,50 bij o.a Douglas.

Afsluiting naam Modern

Wat is jouw lievelingskleur, en finish uit de MAC lipstick lijn?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Tatiana's Blog | MAC Craving Review

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | MAC Craving Review

  Dit is een geliefde kleur volgens mij, erg leuk!

 2. Tatiana's Blog | MAC Craving Review

  Prachtig, in eerste instantie dacht ik dat dze roder zou uitpakken. Maar heeft een warmere kleurtoon. Ik vind de Amplified voor mij ook het fijnste.
  Goede keuze gemaakt!

 3. Tatiana's Blog | MAC Craving Review

  Deze kleur, zachtroze met een pruim roze ondertoon,dat is misschien een kleur voor mij ,ik ga zeker kijken bij Douglas welke kleur bij mij het beste past

 4. Tatiana's Blog | MAC Craving Review

  Het lijkt onmisbaar tegenwoordig zonder lipstick van MAC
  De kleur die ik jullie vandaag heb laten zien staat niet in dat rijtje, je komt met de vraag waarom maar je bent dus blij mee met de kleur. Dan maakt het niet zo veel uit.

 5. Tatiana's Blog | MAC Craving Review

  Wauw wauw wauw! Prachtige kleur.

 6. Tatiana's Blog | MAC Craving Review

  Erg mooi kleur! Ik had verwacht dat deze meer rood zou zijn maar juist omdat het meer roze is vind ik hem erg mooi. Ik heb ook een lange wishlist aan mac lipsticks 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *