Tatiana's Blog | MAC Smoked Purple review

De MAC Smoked Purple review is mijn 2e maar zeker niet de laatste MAC lipstick review. Mijn MAC-verslaving loopt al zo hoog op dat ik mijn moeder tijdens een dagje shoppen haar eerste MAC heb laten kopen. En natuurlijk vroeg ik haar of ik de MAC Smoked Purple mocht reviewen.

MAC Smoked Purple 2

MAC over … …

“MAC Lipstick heeft een volle crèmetextuur en voelt heerlijk zacht aan bij het aanbrengen. Het product is verzorgend, heeft een mooie subtiele glans en maakt de lippen voller. Tevens langhoudend!

Verkrijgbaar in verschillende finishes, van prachtige glinsteringen tot een matte afwerking. “

MAC Smoked Purple 3

Al een tijdje terug heb ik mijn eerste MAC lipstick gekocht. Heb je mijn eerste MAC lipstick review gemist, je kunt het hier terug lezen.

MAC Smoked Purple 5

De kleur die mijn moeder heeft uitgezocht en ik vandaag dus review, is de Smoked Purple.

De Smoked Purple is diep diep paars en heeft een matte finish. Hoewel ik een groot fan ben van een matte finish, kreeg ik bij deze lipstick het idee dat het mijn lippen uitdroogde. Kan dat wel bij MAC!? Wel moet ik er bij zeggen dat het aan het einde van de dag was dat ik de swatches maakte. Ik had de hele dag al lippenstift gedragen en daarna al meerdere swatches gemaakt. In dat opzicht is mijn mening niet 100 % betrouwbaar, en heb ik er de volgende keer een andere kijk op.

Verder is het een prachtige kleur, wel gewaagd maar zeker niet extreem. De kleur blijft erg lang en erg goed zitten. Ook zeker een pluspunt waard vind ik het feit dat de lipstick geen kleur op mijn tanden achterlaat. Geen gênante momenten voor mij als ik lach.

MAC Smoked Purple

Swatches

Voor de swatches van de Smoked Purple heb ik slecht 1 dun laagje aangebracht. Mooier is om een tweede laag aan te brengen.
Swatches
De kleur van deze MAC lipstick is op mijn hand het beste te zien.

Naruurlijk heb ik zelf ook een MAC lipstick gekocht. Een review hiervan volgt snel, wil je weten welk kleurtje ik zelf kocht? Volg mij!

MAC Smoked Purple lipstick is verkrijgbaar voor € 19,50 bij o.a Douglas.

Afsluiting naam Modern

Welke MAC lipstick is jou favoriet?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Tatiana's Blog | MAC Smoked Purple review

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | MAC Smoked Purple review

  Ik ben zelf niet zo van paars, maar ik vind het wel typisch herfstig!

 2. Tatiana's Blog | MAC Smoked Purple review

  Wouww gave kleur. Heb zelf 1 gezien, nog een tint donkerder maar twijfel of ik het wel zou dragen. Staat je super.

 3. Tatiana's Blog | MAC Smoked Purple review

  Heel apart, ben zelf niet zo van het paars. Maar wel mooie lipstick!

 4. Tatiana's Blog | MAC Smoked Purple review

  Wel een gave kleur, maar zou deze zelf nooit dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *