MAG IK JE VOORSTELLEN AAN VIVA DONNA BEAUTY

Lieve volgers van Blog & Beauty, allereerst wil ik Tatiana bedanken voor de leuke samenwerking die wij zijn aangegaan! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Sandra van Leeuwen, eigenaresse van Viva Donna Beauty Webshop. En ik ga jullie meenemen in de wereld van mijn beautywebshop. Eigenlijk is de webshop begonnen als hobby. Van origine ben ik schoonheidsspecialiste en drogist, maar mijn passie heeft ook altijd bij inkoop van leuke beauty producten gelegen. Dus zodoende heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik een beautywebshop begonnen. Nou moet ik wel zeggen dat de webshop inmiddels een beetje een uit de hand gelopen hobby is geworden. Ik heb er inmiddels een dagtaak aan. Maar dat is natuurlijk alleen maar leuk.

SASS

Viva Donna

Tatiana's Blog | MAG IK JE VOORSTELLEN AAN VIVA DONNA BEAUTY

WAAR STAAT VIVA DONNA VOOR? Viva Donna staat voor bijzondere eigentijdse producten die goed zijn voor mens en milieu. We zijn eigenlijk altijd op zoek naar de pareltjes uit de beautywereld. En dan zoeken we vooral naar producten die je niet zomaar bij de lokale drogist tegenkomt. Het kunnen mooie duurzame merken zijn die een verhaal te vertellen hebben, maar ook producten met bijzonder ingrediënten en merken die echt iets toevoegen aan de beauty wereld. Jullie zullen meer van mij lezen in verdere blogs die ik voor “Blog & Beauty” zal gaan schrijven. Maar hieronder zal ik een klein tipje van de sluier oplichten.

Tatiana's Blog | MAG IK JE VOORSTELLEN AAN VIVA DONNA BEAUTY

zZACHT. zZacht is het eerste merk dat pre- en probiotica in zijn huidverzorging heeft verwerkt. Deze werkstoffen kennen jullie misschien wel uit de flesjes van Jakult. Het heeft alles met bacteriën te maken. Als de huid bacteriën niet goed in balans zijn kan je allerlei huidproblemen krijgen en hier speelt zZacht super op in met mega fijne resultaten bij acne, eczeem en andere huidproblemen.

Tatiana's Blog | MAG IK JE VOORSTELLEN AAN VIVA DONNA BEAUTY

GUARDENZA. Guardenza is een puur natuurlijk merk voor mannen met een baard. Het is niet altijd even gemakkelijk om een mooie baar d te laten groeien en Guardenza helpt je daarbij. Het voorkomt de vorming van baardjeuk en het in toom houden en verzorgen van de baard en de huid onder de baard.

Tatiana's Blog | MAG IK JE VOORSTELLEN AAN VIVA DONNA BEAUTY

LOVELI. Loveli is het aller eerste merk dat met een aluminium vrije deodorant op de markt is gekomen. Het is een 100% natuurlijk en duurzaam merk dat werkt met duurzame verpakkingen en bijna alle producten zijn navulbaar. Inmiddels hebben ze ook een gezichtsverzorging lijn en een lichaamsverzorgingslijn.

Tatiana's Blog | MAG IK JE VOORSTELLEN AAN VIVA DONNA BEAUTY

ALESSANDRO. Alessandro Striplac is het eerste nagellak merk dat met een nagellak op de markt kwam die het uiterlijk heeft van een gellac, maar niet zo schadelijk is voor de nagels. Je kan deze nagellak er als een vliesje vanaf halen zonder dat de nagelplaat beschadigd.

Tatiana's Blog | MAG IK JE VOORSTELLEN AAN VIVA DONNA BEAUTY

Zao. Het pareltje dat we net als laatste hebben aangeschaft is ZAO. Zao is een make-up merk dat uiterst duurzaam is qua verpakkingen en inhoud. De verpakkingen zijn gemaakt van duurzaam bamboe en ook hier zijn bijna alle producten navulbaar. Ze hebben veel verschillende mooie tinten, voor ieder wat wils.

Zo hebben jullie alvast een kijkje kunnen nemen in onze wereld. Wij zullen jullie in de loop der tijd op de hoogte houden van alle nieuwtjes die er zijn rondom deze merken. En wij zullen tips geven in huidverbetering en make-up.
Als jullie wensen hebben of vragen dan horen we dat natuurlijk graag. We zullen daar dan op inspelen in onze blogs.

Tot de volgende keer,
Stralende groetjes Viva Donna!

K en jij deze leuke webshop al?  

Tatiana's Blog | MAG IK JE VOORSTELLEN AAN VIVA DONNA BEAUTY

Welk van deze merken ken jij?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | MAG IK JE VOORSTELLEN AAN VIVA DONNA BEAUTY

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | MAG IK JE VOORSTELLEN AAN VIVA DONNA BEAUTY

    Wat leuk…..ik ben erg benieuwd. ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *