Manhattan Last & Shine | Love Peach

Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Love Peach

Manhattan Peach2Gister liet ik jullie het 1e lakje van Manhattan Last & Shine zien, die ik onlangs in Duitsland kocht. Het 2e lakje dat ik met jullie wil delen is ook van Manhattan Last & Shine.

Manhattan 120 Love Peach 1 Manhattan 120 Love Peach 2

Nummer 120 Love Peach is zoals de naam al doet vermoeden een peachy lak. Zoals ik gister bij het eerste lakje ook al zei ben ik blij met het kwastje.  Met een beetje druk waaiert het kwastje mooi uit zodat je de lak netjes kan aanbrengen. Om de lak mooi dekkend te krijgen heb ik 2 lagen aangebracht.

Manhattan 120 Love Peach 5Manhattan 120 Love Peach 3Manhattan 120 Love Peach 4

Omdat ik sowieso al dol ben op peach, coral of zalmkleurige lakjes met een creamy effect is dit zeker geen miskoop geweest. Normaal gesproken zou dit dan ook zeker een favoriet zijn. Maar dit keer, zelfs tegen mijn verwachting in, is mijn favoriet het kleurtje dat ik jullie morgen laat zien.

Afsluiting naam Modern

Welke kleur is jullie favoriet?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Love Peach

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Love Peach

  De peach kleur is ook al zo leuk, heel tof <3

 2. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Love Peach

  Deze is ook mooi,ik vind ze beide mooi eigenlijk…Nu ben ik wel benieuwd wat kleur 3 is 🙂

 3. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Love Peach

  Wat een mooi kleurtje zeg!

 4. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Love Peach

  Dat brede kwastje ben ik spontaan vergeten als ik deze zie. Heeeeerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *