Manhattan Last & Shine | Love Peach

by Tatiana

Manhattan Peach2Gister liet ik jullie het 1e lakje van Manhattan Last & Shine zien, die ik onlangs in Duitsland kocht. Het 2e lakje dat ik met jullie wil delen is ook van Manhattan Last & Shine.

Manhattan 120 Love Peach 1 Manhattan 120 Love Peach 2

Nummer 120 Love Peach is zoals de naam al doet vermoeden een peachy lak. Zoals ik gister bij het eerste lakje ook al zei ben ik blij met het kwastje.  Met een beetje druk waaiert het kwastje mooi uit zodat je de lak netjes kan aanbrengen. Om de lak mooi dekkend te krijgen heb ik 2 lagen aangebracht.

Manhattan 120 Love Peach 5Manhattan 120 Love Peach 3Manhattan 120 Love Peach 4

Omdat ik sowieso al dol ben op peach, coral of zalmkleurige lakjes met een creamy effect is dit zeker geen miskoop geweest. Normaal gesproken zou dit dan ook zeker een favoriet zijn. Maar dit keer, zelfs tegen mijn verwachting in, is mijn favoriet het kleurtje dat ik jullie morgen laat zien.

Afsluiting naam Modern

Welke kleur is jullie favoriet?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

4 comments

Mariëlle 21 april 2016 - 06:03

De peach kleur is ook al zo leuk, heel tof <3

Reply
Babs 21 april 2016 - 09:01

Deze is ook mooi,ik vind ze beide mooi eigenlijk…Nu ben ik wel benieuwd wat kleur 3 is 🙂

Reply
Valerie 21 april 2016 - 18:22

Wat een mooi kleurtje zeg!

Reply
Nailtalk 25 april 2016 - 09:09

Dat brede kwastje ben ik spontaan vergeten als ik deze zie. Heeeeerlijk!

Reply