Manhattan Last & Shine | I’m An Original

Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | I'm An Original

Manhattan BabyBlue2Met het laatste lakje van de Manhattan-marathon wil ik ook gelijk al weer de week afsluiten. Het derde lakje van Manhattan Last & Shine is van de 3 die ik jullie deze week heb laten zien, ook mijn favoriet.

Manhattan 910 I'm An Original 3Manhattan 910 I'm An Original 2

I’m An Original met nummer 910 is een zacht lila creamy nagellak, met een beetje een grijze ondertoon. Deze lak is niet alleen leuk om zo te dragen, maar ook om mee te werken als basislaag voor een nail art. Vaak wordt hiervoor een witte dekking gebruikt, maar dit is net even wat anders.

Manhattan 910 I'm An Original 1 Manhattan 910 I'm An Original 4 Manhattan 910 I'm An Original 5

Op de dop staan een aantal eigenschappen van deze Manhattan Last & Shine lakjes, een intense kleur, glans effect van een gellak, lang houdbaar en snel droog. Ik heb nu 3 kleuren geswatched, en jullie die de afgelopen dagen laten zien. De kleur is intens, dat zeker weten. Ook de glans is prachtig, want ik heb geen topcoat aangebracht voor de glans. Ik heb de kleur zeker een week gedragen zonder dat het is gaan chippen en bij het aanbrengen was de lak ook snel droog. Alle punten hebben ze waargemaakt.

Afsluiting naam Modern

Wat is jullie favoriet van de 3 kleuren die ik jullie deze week heb laten zien?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | I

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | I

  Wat een mooie zachte kleur. Ik vind hem meer wit ogen dan lila zo licht is deze kleur 😉

 2. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | I

  Wauw ziet er heel mooi uit, het lijkt een beetje op gellak!

 3. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | I

  Jaaa hoor, ook deze is weer prachtig!

 4. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | I

  Ik kan niet kiezen, ik vind ze alledrie mooi. Dit is de eerste “witte” nagellak die er echt goed uitziet. Witte lakjes trekken altijd strepen bij mij. Heel mooi is deze, hij blijft lang zitten zonder topcoat? Ik zeg: Wauw.

 5. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | I

  Het waren drie prachtige kleuren! Morgen ga ik weer een rondje doen en ik ben blij met jouw swatches!

 6. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | I

  Wist niet dat ie heel zacht lila was! Nu ben ik helemaal fan 😀 Mooi!

 7. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | I

  Deze is mooi, ik kan niet kiezen tussen deze en de Spring it on.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *