Manhattan Last & Shine | Spring It On

Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Spring It On

Manhattan Pink2Vandaag begin ik met een kleine Manhattan-marathon. Ik wil graag 3 Manhattan Last & Shine lakjes met jullie delen die ik nog niet zo heel lang geleden in Duitsland kocht bij DM. Voor Manhattan nagellak zul je wel naar Duitsland moeten afreizen, of online inkopen doen. Maar het is zeker de moeite waard, want Manhattan zijn net als P2 favoriete lakjes van mij uit Duitsland.

Manhattan 230 Spring It On Manhattan 230 Spring It On 1

Ik start met nummer 230. Spring It On is een mooie snoepjes roze nagellak. De Manhattan Last & Shine nagellak zit in een langwerpig flesje, simpel maar met een fijne grip. Het kwastje is breed genoeg om goed te kunnen lakken zonder te knoeien, wat ik erg fijn vind. Ik vind een wat breder kwastje altijd fijner werken dan een smal kwastje. Met een smal kwastje moet je toch meer streken over de nagel aanbrengen wat vaak toch een streperig effect achterlaat.

Manhattan 230 Spring It On 6Manhattan 230 Spring It On 2 Manhattan 230 Spring It On 3 Manhattan 230 Spring It On 5Manhattan 230 Spring It On 4

Ik ben heel erg blij met dit snoepje tussen mijn nagellak stash. Manhattan is te koop in Duitsland bij de DM. De prijs van de nagellakjes is € 2,45 per stuk, ook lekker budget als je het mij vraagt. Ik kan nu al niet meer wachten om weer een bezoekje te brengen aan Duitsland en mijn Manhattan collectie aan te vullen.

Afsluiting naam Modern

Zijn jullie bekend met Manhattan?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Spring It On

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Spring It On

  Wat een lief snoeperig kleurtje!

 2. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Spring It On

  Echt een snoep kleurtje inderdaad! Super mooi en vrolijk 😀

 3. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Spring It On

  Mooie kleur! Ik ken Manhattan sinds kort, ik kreeg een topcoat opgestuurd van een vriendin. En wat is die goed zeg!
  Dat smaakt echt naar meer!

 4. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Spring It On

  Wat een mooi kleurtje is dit! Zo jammer dat ze Manhatten niet meer in de Benelux verkopen want het is echt een fijn merk.

 5. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Spring It On

  Dit is echt een perfect roze kleurtje

 6. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Spring It On

  Oooh ik ben hier gek op, had van de week ook zoiets op!

 7. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Spring It On

  Heb 2 Manhattan lakjes en de kwastjes vond ik echt niet fijn. Hou van brede kwastjes maar deze vind ik wat té. Naast dat, wat een heerlijk en lief kleurtje!!! Staat je goed!

 8. Tatiana's Blog | Manhattan Last & Shine | Spring It On

  Dit is toch wel mijn favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *