Manhattan Supreme Lash Fresh Volume Mascara

Tatiana's Blog | Manhattan Supreme Lash Fresh Volume Mascara

Niet alleen heeft Manhattan een fantastisch aanbod aan nagellak, maar ook aan make-up. Vandaag deel ik met jullie de Manhattan Supreme Lash Fresh Volume Mascara. Manhattan’s eerste mascara met vitaminen en komkommer extract. Als je net zo benieuwd bent als ik wat deze ingrediënten doen voor je wimpers, lees gauw verder!


Manhattan Supreme Lash Fresh Volume 3

De Manhattan Supreme Lash Fresh Volume Mascara is verrijkt met vitaminen en komkommer extract, en zorgt voor een frisse look, en geeft de wimpers volume, grote lengte en een stijlvolle swing. Deze mascara is door haar vitaminen en komkommer extract ook geschikt voor de gevoelige ogen en contactlensdragers. De mascara heeft een sneldrogend textuur waardoor de wimpers de hele dag zacht, flexibel en comfortabel aanvoelen. Door het mooi gecurvde rubberen borsteltje wordt elke wimper van wortel tot punt meegenomen zonder te klonteren.

Manhattan Supreme Lash Fresh Volume 1Manhattan Supreme Lash Fresh Volume 2

Ik ben niet gauw tevreden over een mascara, en eigenlijk heeft dat niet zoveel met de mascara te maken, maar alles met mijn eigen wimpers. Ik heb van mijzelf niet die prachtige lange en volle wimpers die iedereen graag zou willen hebben. Een mascara moet voor mij dus echt dit gebrek opvangen. En dus verwacht ik ook heel veel van een mascara. Op de foto hieronder zien jullie het effect van de mascara op mijn wimpers, en ik ben er best wel tevreden over. Voor wat extra volume en dekking breng ik de mascara vaak in meerdere lagen aan. Hier heb ik op mijn wimpers 2 lagen aangebracht. Ik zou nog een laag aan kun brengen, maar hoe meer lagen je aanbrengt hoe groter de kans is op klonten, of dat je wimpers niet meer mooi gesepareerd zijn. En spinnenpoten, dat is iets wat ik al helemaal niet wil. Al met al ben ik dus happy met deze opvallend vormgegeven mascara.

Manhattan Supreme Lash Fresh Volume SWATCH

De Manhattan Supreme Lash Fresh Volume Mascara is voor € 6,35 verkrijgbaar in de Duitse DM drogist, of online (er komt dan nog wel € 4,95 overheen voor de verzendkosten).Afsluiting naam Modern

Welk merk mascara is jouw favoriet?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Manhattan Supreme Lash Fresh Volume Mascara

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Manhattan Supreme Lash Fresh Volume Mascara

  Het resultaat is mooi. Ik moet ook weer eens voor een nieuwe mascara kijken.

 2. Tatiana's Blog | Manhattan Supreme Lash Fresh Volume Mascara

  Ik heb nog een nieuwe nodig! Al denk ik niet dat ik voor deze ga want ik houd van hele opvallende wimpers!

 3. Tatiana's Blog | Manhattan Supreme Lash Fresh Volume Mascara

  Ziet er mooi uit! (en wat een mooie wenkbrauwen heb je…zucht)

 4. Tatiana's Blog | Manhattan Supreme Lash Fresh Volume Mascara

  De mascara geeft een prachtig resultaat hoor! Mooi gesepareerd en ik vind dat je wimpers best wel lang lijken! Mooi.

 5. Tatiana's Blog | Manhattan Supreme Lash Fresh Volume Mascara

  Ik vind het resultaat erg mooi hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *