Marcel’s Green Soap Handsoap Orange & Jasmine

Marcel's Green Soap Handsoap Orange & Jasmine

Vandaag  wil ik jullie graag een product laten zien, met een grote knipoog naar het milieu. Ik ben niet vegetarisch en ik heb geen vegan lifestyle. Maar als ik het milieu kan helpen dan doe ik dat graag. Ik was toe aan een nieuwe handzeep, en het toeval wilde dat ik de handzeep van Marcel’s Green Soap in handen kreeg. Helemaal nu ik zo vaak mijn handen was per dag is het fijn dat deze zeep niet op chemische basis is. Maar er valt nog veel meer over te vertellen, kijken jullie mee?

SASS

Marcel’s Green Soap

Clean your hands and save the planet

Marcel's Green Soap Handsoap Orange & Jasmine

Marcel's Green Soap Handsoap Orange & Jasmine

De verpakking.Het uiterlijk van de zeep is allerminst spannend. Niet echt een decoratief flesje dat je zo even neer zet om de show te stelen. Maar net zoals als bij ons gaat het om innerlijke schoonheid, en dat heeft deze wel. De innerlijke schoonheid straalt er van af. En dat zie je als je de zeep goed bekijkt. In één oogopslag zie ik een aantal kenmerken die me opvallen; Eco friendly, 100% vegan, save the planet. Daardoor alleen al voel je je eigenlijk direct een beter mens. Wat mij verder opviel aan de verpakking is het mooie plaatje voorop en de tekst achterop (wat jullie verderop in dit artikel nog zullen zien).

Marcel's Green Soap Handsoap Orange & Jasmine

Marcel's Green Soap Handsoap Orange & Jasmine

De geur.Bij het openen en eerste gebruik van de zeep kregen al mijn zintuigen een aangename tinteling. Wat een fijne geur heeft deze handzeep met de geur Orange & Jasmine. Na het wassen blijft de geur ook redelijk lang hangen. De zeep met unieke combinaties en essentiële oliën zijn goed voor de huid en zorgen ervoor dat mijn handen zacht en soepel blijven.

Marcel's Green Soap Handsoap Orange & Jasmine

Marcel's Green Soap Handsoap Orange & Jasmine

De ingredienten.Voordat ik jullie over de ingrediënten vertel, nog even iets wat mij opviel aan de verpakking op de achterkant. Dat is deze zin, die je terug ziet aan de bovenkant van het etiket: “Marcel, vader van 3 prachtige dochters, maakte 3 beloftes over zijn producten, voor een schonere wereld en een betere toekomst.” En die 3 beloftes zijn: Geweldige geur, heerlijk in gebruik, en milieuvriendelijk. De handzeep is gemaakt van plantaardige zepen en verrijkt met biologische Bergamot olie en biologische Sinaasappelolie en een heerlijk Sinaasappel & Bergamot parfum. AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERINE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM BENZOATE, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, CITRAL CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL.

 • Zonder kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren.
 • Mild voor de huid.
 • Natuurlijke ingrediënten.
 • 97% biologisch afbreekbaar.
 • 100% gerecycled plastic.

Tatiana's Blog | Marcel's Green Soap Handsoap Orange & Jasmine

Ben jij bekend met de reinigingsmiddelen van Marcel’s Green Soap?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Marcel

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Marcel

  Wauw ik vind de uitstraling echt heel erg leuk! klinkt verder ook als een fijn product.

 2. Tatiana's Blog | Marcel

  nou dat klinkt heel goed ,en wat een mooie tekst van die vader
  en dat is natuurlijk ook zo ,vriendelijker voor het milieu wie wil dat nou niet
  mooi gedaan hoor Tatiana die foto’s en een serieuze uitleg
  ik zal er meer op letten wat ik koop

 3. Tatiana's Blog | Marcel

  Ik heb hier de toiletreiniger van, heerlijk die geur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *