KOCOSTAR SLICE MASK SHEET WATERMELON & PINEAPPLE

Tatiana's Blog | KOCOSTAR SLICE MASK SHEET WATERMELON & PINEAPPLE

Soms heb ik het gevoel dat het leven aan mij voorbij raast. Alles gaat zo snel! Daarom vind ik het zelf erg belangrijk om zo nu en dan een beetje tijd vrij te maken voor mijzelf. Een momentje van even helemaal niets, just me-time. Hoe kan dat beter dan een kopje thee, mijn favoriete serie op Netflix en een heerlijk maskertje. Vandaag meer over de ‘Kocostar Slice Mask Sheet’ maskers. Niet alleen leuk om te zien, maar ook leuk om te doen. Vandaag lees je er alles over!

SASS

Huidverzorging voor een echte beautylover

Let the skintertainment begin!

Kocostar heeft echt super vrolijke maskers, de Kocostar Slice Sheet Masks. Deze losse slice mask schijfjes vormen een natuurlijk masker met vruchten- en plantenextracten die de huid tot diep in de poriën verzorgen. Ben jij, net als ik, een echte beautylover? Dan weet je ook hoe belangrijk skincare is. Met de Kocostar Slice Sheet Masks kun je jouw beautyritueel nog beter, leuker en persoonlijker maken.

Het leukste aan de slice sheets is dat je het kunt verdelen over je lichaam. Waar normaal een sheet mask alleen bedoeld is voor je gezicht, kun je nu gemakkelijk de slices verdelen over je gezicht, je hals en je armen tot aan je handen. En zelfs de voetjes hoef je niet over te slaan!

De vormgeving van de slices is misschien nog wel het meest bijzondere aan dit masker, want elke verpakking beschikt over 12 slices in de vorm van het belangrijkste ingrediënt van het masker. Zo heb ik de Pineapple en Watermelon ontvangen, waarvan de slices er uitzien als schijfjes ananas en meloen. Geweldig!

SASS

Kocostar Watermelon Slice Sheet Mask 

One in a melon!

KOCOSTAR KOCOSTAR

Alles wat je nodig hebt om de vermoeide huid een upgrade te geven! De Watermelon Slice Sheet Mask geeft de huid een aangename hydratatieboost. Het verfrissende masker werkt als een dorstlesser voor de droge huid. Watermeloen is the key! Het watermeloenextract geeft de huid een oppepper door de aanwezige antioxidanten die de huid kalmeren en hydrateren. Tegelijkertijd wordt de elasticiteit en de vochtbalans van de huid op peil gebracht. Perfect om na een lange dag aan te brengen voor een refresh! Masseer na gebruik het overgebleven masker in voor het beste resultaat.

Met de 12 slices kom je een heel eind. Mijn gezicht is niet heel groot, dus ik had ze echt niet alle 12 nodig. Je kunt ze dus gemakkelijk verdelen over gezicht en hals. Of nog leuker maak er een gezellig beauty spa momentje van samen met je vriend of vriendin. Het masker voelt fijn aan op de huid, heerlijk fris en met een geur die je niet kunt weerstaan. Na gebruik voelt mijn huid zacht aan.

 

SASS

Kocostar Pineapple Slice Sheet Mask 

Be sweet on the outside!

KOCOSTAR KOCOSTAR

Oh so fruity! De Pineapple Slice Sheet Mask is een zeer effectief masker dat de huid laat stralen doordat het vochtgehalte van de huid wordt vergroot. Ananasextract is rijk aan vitamine A en C die de poriën verfijnen. Daarnaast staat ananas bekend om het verstevigende effect. De huidelasticiteit en –flexibiliteit wordt verbeterd, waardoor je na 20 minuten een meer jeugdige en stevige huid hebt als resultaat.

De geur van ananas is ook alweer overweldigend. Ik hou er wel van. Na de verfrissende slices van de watermeloen weet ik eerlijk gezegd niet welke variant mijn favoriet is. Qua werking verschillende ze niet zoveel van elkaar. Puur afgaand op de geur denk ik toch dat ik ga voor de watermeloen.

SASS

Mijn mening

Ik ben sowieso al fan van maskers in het algemeen. Maar overduidelijk is wel dat ik hier erg enthousiast over ben. De verpakking, de slices, de geur, de werking. Mijn huid voelt na gebruik gehydrateerd en zacht aan. Zeker een aanrader voor de beautylovers onder ons, en de drukke power vrouw die wel een beetje me-time kan gebruiken.

SASS

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze Kocostar Slice Mask  is onder andere te koop bij The Make-up Spot.

Cucumber Slice € 3,95

Pineapple Slice Mask € 3,95

Watermelon Slice Mask € 3,95

KOCOSTAR
.. KOOP HIER: .. KOCOSTAR CUCUMBER SLICE MASK SHEET € 3,95

KOCOSTAR
. KOOP HIER: . KOCOSTAR PINEAPPLE SLICE MASK SHEET € 3,95

KOCOSTAR
– KOOP HIER: – KOCOSTAR WATERMELON SLICE MASK SHEET € 3,95

Tatiana's Blog | KOCOSTAR SLICE MASK SHEET WATERMELON & PINEAPPLE

Ken jij de slice mask sheet van Kocostar al?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | KOCOSTAR SLICE MASK SHEET WATERMELON & PINEAPPLE

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | KOCOSTAR SLICE MASK SHEET WATERMELON & PINEAPPLE

  Het valt me op dat e zoveel maskers gerieviewd worden de laatste tijd en eerlijk is eerlijk, ik gebruik het nooit. Er zit ook een groot prijs verschil in, heb ik het idee. Deze is wel origineel dat je het niet alleen als gezichtsmasker hoeft te gebruiken.

 2. Tatiana's Blog | KOCOSTAR SLICE MASK SHEET WATERMELON & PINEAPPLE

  Wauwie ze lijken me beide heerlijk! Watermeloen lijkt me heerlijk voor na een warme zomerdag!

 3. Tatiana's Blog | KOCOSTAR SLICE MASK SHEET WATERMELON & PINEAPPLE

  Ze lijken me echt heerlijk! Lekker verfrissend op een warme dag met een lekkere zomerse geur.

 4. Tatiana's Blog | KOCOSTAR SLICE MASK SHEET WATERMELON & PINEAPPLE

  Ik heb deze al een keer eerder gezien en ze lijken me zo heerlijk! Alleen bestel ik maskers eigenlijk niet online. Ik koop ze altijd in de winkel. Vanmiddag ga ik er ook weer even een paar halen! Tijd voor jezelf is zó belangrijk!

 5. Tatiana's Blog | KOCOSTAR SLICE MASK SHEET WATERMELON & PINEAPPLE

  Ik ken dit merk totaal niet maar vind een maskertje op zijn tijd wel erg fijn. De prijs is ook nog eens prima te doen, ik denk dat ik dan voor de komkommer of watermeloen ga, de ananas lijkt me qua geur te overweldigend.

 6. Tatiana's Blog | KOCOSTAR SLICE MASK SHEET WATERMELON & PINEAPPLE

  Ik ga deze eens proberen! Zeker als ze lekker ruiken en je het gevoel hebt dat het bijna zomer is!

 7. Tatiana's Blog | KOCOSTAR SLICE MASK SHEET WATERMELON & PINEAPPLE

  Ik houd van sheetmasks, maar ik neem te weinig de tijd om ze te gebruiken. Vaak denk ik er niet eens aan. Dit is weer een leuk nieuw concept. Wel handig als je droge plekken op je lif hebt. Kun je zelf kiezen waar je de slices plaatst. 🙂

 8. Tatiana's Blog | KOCOSTAR SLICE MASK SHEET WATERMELON & PINEAPPLE

  Ik gebruik eigenlijk weinig maskers. Deze klinkt wel interessant

 9. Tatiana's Blog | KOCOSTAR SLICE MASK SHEET WATERMELON & PINEAPPLE

  Met deze tropische maskertjes krijg ik helemaal zin in de zomer! Ik gebruik op dit moment een masker van Beautykitchen waar je meerdere keren mee kunt doen, en dat vind ik persoonlijk toch iets fijner 🙂

 10. Tatiana's Blog | KOCOSTAR SLICE MASK SHEET WATERMELON & PINEAPPLE

  Het ananas masker lijkt me wel heftig qua geur, maar watermeloen of komkommer klinkt wel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *