Tatiana's Blog | Max Factor Dark Magic Mascara

Mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte mascara eindigt nog niet, want het is weer tijd voor een nieuwe mascara review. En vandaag test ik een mascara met zwarte magie. Ik ben niet gezegend met lange, dikke en gekrulde wimpers, dus voor mij is een goede mascara heel belangrijk. Geeft de Max Factor Dark Magic Mascara mij mooiere ogen, spectaculaire, donkere en vollere wimpers met de ‘power of magic’ en dat allemaal in een paar seconden …  lees mee!

SASS

Max Factor Dark Magic Mascara

You don’t have to compromise on volume because of clumps!

Max Factor introduceert de nieuwe Dark Magic Mascara die met één touch van haar magische borsteltje al een indrukwekkend volume biedt. In een paar seconden krijg je spectaculaire, donkere wimpers met een gelijkmatige finish. Dankzij een veegvaste, snel in laagjes op te bouwen formule, die vollere wimpers creëert met een intens effect wat de hele dag mooi blijft zitten.

Max Factor Dark Magic Mascara

SASS

De formule

De magische formule!

Mascara’s beloven veel, lange en volle wimpers. Deze mascara belooft het volgende! Een mascara waarop je kunt vertrouwen vanaf het eerste moment dat je de mascara aanbrengt. De nieuwe Max Factor Dark Magic Mascara dekt de wimpers gelijkmatig in een 2:1 verhouding van water vs. natuurlijke wassoorten en pigmenten. De speciale wascombinatie bevat zonnebloemzaadwas, creëert vollere wimpers en geeft tegelijkertijd diepte bij elk laagje mascara dat je aanbrengt. Daarnaast biedt de slimme mix van ingrediënten in de mascara de zekerheid van een veegvast, voller makend, intens effect dat de hele dag mooi blijft zitten. Een mascara waar je altijd van op aan kan.

We weten vaak uit eigen ervaring dat deze beloftes niet altijd van toepassing zijn zodra we de mascara zelf gebruiken. En dat hangt ook vaak af van onze eigen behoeftes en verwachtingen.  Lange, zwarte, volumineuze wimpers krijg je niet zomaar.
Max Factor Dark Magic Mascara 

SASS

De huls

Een speciaal design dat precies tussen de vingers past!

De huls van de mascara, daar kan je niet omheen, die ziet er prachtig uit. Perfect hanteerbaar door de voortreffelijke greep. Problemen met het aanbrengen behoren nu tot het verleden met de zachte, ergonomische vorm die zo goed en nauwgezet reageert, dat je je zult afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund.

Max Factor Dark Magic Mascara

SASS

De borstel

Wave action borsteltje!

Het wave action borsteltje van de Dark Magic Mascara is zo ontworpen dat het over de gehele wimpers een gelijkmatige hoeveelheid mascara afgeeft voor een donkere, krachtige en supersnelle finish, terwijl het breed uitlopende puntje het aanbrengen van een final touch gemakkelijk maakt. “Dit is voor het eerst in 10 jaar dat Max Factor een mascara introduceert waarbij de drie belangrijkste elementen van het product tegelijkertijd zijn vernieuwd. Zowel de verpakking, het borsteltje en de formule. Deze Dark Magic mascara is daarvan het resultaat.

Max Factor Dark Magic Mascara Max Factor Dark Magic Mascara

SASS

Het resultaat VOOR & NA

Is it my number one!

Max Factor Dark Magic MascaraOp de foto hierboven draag ik geen mascara. Mijn wimpers zijn van nature niet erg vol en lang. Vandaar ook mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte mascara. Dan lijkt het nog ergens op.
Max Factor Dark Magic MascaraOp de foto hierboven zie je mijn wimpers met slechts een enkel laagje mascara. Niet heel erg indrukwekkend, als je het mij vraagt. Met een enkel laagje heb ik nog niet het resultaat bereikt dat ik hoop te bereiken met een mascara. Het borsteltje brengt wel fijn aan, separeert mijn wimpers goed en klontert niet.
Max Factor Dark Magic MascaraOp de foto’s hierboven zie je mijn wimpers met een dubbele laag mascara. Iets meer het effect dat ik hoopte te bereiken, maar ben ik ook echt tevreden?

 

SASS

Wat vind ik ervan?

Ik ben niet heel snel tevreden over een mascara, een mascara moet echt wel wat bij mij doen. En bij deze mascara dacht ik echt wel wat te kunnen vinden. De naam deed het hem vooral. Maar heb ik in deze mascara ook echt black magic ontdekt? Nee! Ik had er meer van verwacht, ik mis de volume en de lengte die een mascara mijn wimpers zou moeten geven. Ook vind ik de mascara een beetje droog, waardoor ik toch een beetje de neiging krijg om te pompen om meer product te krijgen. Maar dat neemt niet weg dat de mascara wel goed blijft zitten. Ik voel alleen niet het wow-effect bij deze mascara.

Max Factor Dark Magic Mascara

SASS

Prijs en verkrijgbaarheid

De Max Factor Dark Magic Mascara is onder andere beschikbaar bij bol.com voor € 15,74. Ga je liever langs bij de drogist, dan heeft o.a. Kruidvat en Douglas deze mascara ook in de schappen staan.

Tatiana's Blog | Max Factor Dark Magic Mascara

Welke mascara staat voor jou aan de top?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Max Factor Dark Magic Mascara

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Max Factor Dark Magic Mascara

  Ik vind het effect eigenlijk wel heel mooi! Altijd leuk om nieuwe mascara’s te proberen.

 2. Tatiana's Blog | Max Factor Dark Magic Mascara

  Ik ben heel nieuwsgierig wat ik er van vind, ik heb hem ook ontvangen maar nog niet getest! 🙂

 3. Tatiana's Blog | Max Factor Dark Magic Mascara

  Wat jammer dat hij je tegenvalt. Hij ziet er zo veelbelovend uit!
  Als ik zo naar je foto’s kijk, vind ik het effect bij het dubbel aanbrengen wel mooi, maar inderdaad niet perfect.
  Snel verder zoeken dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *