Max Factor Lipgloss Glowing Peach

Max Factor Lipgloss Glowing Peach

Vandaag review ik voor jullie de Colour Elixir Gloss van Max Factor. Ze geven een intense glans en zijdezachte lippen. De kleur ziet er mooi uit, helemaal naar de zomer toe! Ik ben benieuwd wat ik er van vind, kijk je mee!

Max Factor Lipgloss Glowing Peach

Voor glanzende, kleurrijke en zijdezachte lippen gebruik je Max Factor 20 Glowing Peach Colour Elixir Gloss. Deze lipgloss plakt niet, heeft veel pigment en zorgt voor zachte lippen.

Max Factor 20 Glowing Peach Colour Elixir Gloss heeft een unieke combinatie van verzachtende mineraaloliën, voedende candelillawa en glansingrediënten. Wil je de kleurintensiteit verhogen? Breng dan nog een extra laagje lipgloss aan.

Max Factor Lipgloss Glowing Peach

De lipgloss heeft een handige applicator, die precies de juiste hoeveelheid lipgloss opneemt. Er zit niet genoeg op om gelijk beide lippen te behandelen, dus je moet dit wel een paar keer (2x) doen. En ik mis de kleur intensiteit die Max Factor beloofd. Zelfs met een extra laag zie ik de kleur intensiteit niet. Dit is dan ook bijna de lichtste kleur uit de 16 kleuren, misschien dat de andere kleuren meer intensiteit bieden.
Max Factor Lipgloss Glowing Peach

De kleur Glowing Peach vind ik wel mooi bij mij passen en oogt natuurlijk met een mooie glans. Ik vind het een prima nude lipgloss met een prachtige glans en het plakt niet. Ik ben eigenlijk best te spreken over deze gloss! Ik zou hem ook zeker aanraden, maar wil je intense kleur en een lange houdbaarheid, dan is dit misschien toch niet jouw product.

Verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat voor € 11,99.

Afsluiting BLOG

Wat heeft jouw voorkeur, een lippenstift of een lipgloss? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Max Factor | Glowing Peach

Tatiana's Blog | Max Factor | Glowing Peach

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Max Factor | Glowing Peach

  Ik vind hem er heel mooi uitzien, mooie glow idd!

 2. Tatiana's Blog | Max Factor | Glowing Peach

  Hele mooie naturelle glow geeft die en ook een mooie finish! Ziet er goed uit, mooie review en vooral prachtige foto’s

 3. Tatiana's Blog | Max Factor | Glowing Peach

  Hij staat je mooi! Ik heb de coral versie die nu helaas op is. Toch ga ik weer deze opnieuw kopen. Een mooie fijne gloss.

 4. Tatiana's Blog | Max Factor | Glowing Peach

  Voor deze prijs zou ik eerder gaan voor een intensere lippenstift. Ik vind hem eigenlijk een beetje gewoontjes maar wel geschikt voor alle dagen. Hij staat mooi.

 5. Tatiana's Blog | Max Factor | Glowing Peach

  Zelf ben ik meer een lipstickvrouw, maar de kleur van de lipgloss is wel heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *