Max Factor Miracle Pure Concealer

 

Voor vrouwen die van make-up houden en die dit regelmatig of dagelijks gebruiken, is de concealer vaak een onmisbaar product. Oneffenheden worden hiermee verborgen maar een concealer wordt ook gebruikt om bepaalde delen van je gezicht, zoals de ogen of de brug van je neus, op de voorgrond te zetten. Het geheim schuilt in het spel met licht en schaduw. Lees mee hoe je dit kunt doen.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Miracle Pure Concealer

Max Factor Miracle Pure Concealer

Max Factor Miracle Pure Concealer

De Miracle Pure concealer verbergt oneffenheden & hydrateert de huid tot wel 24 uur lang. De Miracle Pure concealer heeft een innovatieve, lichtgewicht formule. Het verbergt niet alleen oneffenheden en donkere kringen rondom de ogen, door ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamine C en peptiden heeft de concealer ook een verzorgende en hydraterende werking. Hierdoor perfectioneert de concealer het gezicht en de huid onder de ogen zonder dat er een craquelé effect ontstaat. Het heldert, daar waar nodig, de huid optisch op waardoor lijntjes, rimpels en oneffenheden minder zichtbaar zijn. De concealer is klinisch en dermatologisch getest en door de superzachte, flexibele applicator, die glad en vriendelijk is voor de huid, is de concealer ook geschikt voor de gevoelige huid terwijl het toch nauwkeurig kan worden aangebracht. 

De tube van de concealer is gemaakt van gerecyclede materialen. De Miracle Pure concealer is verkrijgbaar in acht tinten, waardoor iedereen de juiste tint kan vinden bij haar/zijn huidskleur, én zijn de concealers een perfecte match met de Max Factor Miracle Pure Skin-Improving Foundations. 

Max Factor Miracle Pure Concealer

Max Factor Miracle Pure Concealer

Belangrijkste voordelen op een rijtje:

 
▪ Lichtgewicht formule 
    * Medium, natuurlijke dekking voor een stralende finish 
▪ Verzorgende, hydraterende en verhelderende formule 
    * 24-uur lang hydratatie door vitamine C, hyaluronzuur, peptiden en antioxidanten 
▪ Gecreëerd om het gezicht en de huid onder de ogen te perfectioneren 
    * Zonder craquelé effect, blijft de hele dag perfect zitten 
    * Vermindert het aanzien van lijntje, rimpels en oneffenheden 
▪ Vriendelijk voor de huid en de aarde 
    * Tube is gemaakt van gerecyclede materialen 
    * 100% vegan 
▪ Ook geschikt voor de gevoelige huid 
    * Klinisch en dermatologisch getest Miracle Pure concealer 

Ingrediënten: Aqua/Water/Eau, Dicaprylyl Carbonate, Dicaprylyl Ether, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Glycerin, Trimethylsiloxysilicate, Sodium Chloride, Silica, Tri(Polyglyceryl-3/Lauryl) Hydrogenated Trilinoleate, Stearalkonium Bentonite, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Mica, Propylene Carbonate, Tocopherol, Panthenol, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Glyceryl Polymethacrylate, Peg-8, Methicone, Ascorbyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Pantolactone, Palmitoyl Hexapeptide-12, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, [May Contain/Peut Contenir/+/-:Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].

Max Factor Miracle Pure Concealer

Max Factor Miracle Pure Concealer

Verkrijgbaar in acht tinten: #01 #02 #03 #04 #05 #06 #07 #08. Op de foto bij mij ontbreekt nummer 1. 
Adviesverkoopprijs €14,99

 

Hoe breng je concealer aan?

De eeuwige vraag bij het aanbrengen van een concealer is: doe dit voor of na het aanbrengen van een foundation. Het antwoord hiervoor ligt ergens in het midden. Er is geen goed of fout in dit geval. Ga voor jezelf na waar jij je het prettigste bij voelt en hou rekening met een aantal dingen. Er is een klein ezelsbruggetje waaraan je je kunt houden, welke van de 2 het eerste te gebruiken. Foundation betekend letterlijk ‘basis’. En de basis is wat je het eerste aanbrengt of gebruikt. De foundation gebruik je om de huid te egaliseren. Daarna breng je de concealer aan waar het nodig is en daarbij zorg je ervoor dat de kleur goed aansluit bij de natuurlijk kleur van je huid. 

Wil je een concealer gebruiken om te contouren om bepaalde delen van je gezicht naar de voorgrond te brengen, dat doe je als volgt: Door opzettelijk hoogte en diepte aan te brengen tijdens het contouren, verander je het effect van je gezichtscontouren. Contour-make-up geeft je gezicht een bijzonder uitgesproken driedimensionaliteit en symmetrie en laat je van je beste kant zien. Met contour-make-up breng je je natuurlijke uitstraling optimaal tot zijn recht.

Pak eerst je standaard concealer die je gebruikt voor de donkere kringen, vlekjes en littekens.  Daarna kies je een concealer die twee tot drie tinten donkerder is dan je natuurlijke huidskleur als contourkleur, maar ook een concealer die juist twee tot drie tinten lichter is om als highlighter te gebruiken. In een ver verleden heb ik dit een keer gedaan in een filmpje. Bekijk deze even als je wil lachen. Het aanbrengen gaat als volgt:

Stap 1: contouren (de donkere kleur).  Aanbrengen rond de haarlijn, de jukbeenderen, de zijkanten van je neus, onder het puntje van je neus, onder je kaaklijn en onder het puntje van je kin. Met een kleine kwast blend je dit door draaiende bewegingen te maken waarbij je de kwast een beetje in de huid drukt. 

Stap 2: highlighter. Aanbrengen in het midden van je voorhoofd, op de hoge punten van je jukbeenderen, de binnenste ooghoeken, in de vorm van een omgekeerde driehoek onder je ogen, op het midden van je neus, op het puntje van je neus, midden op je kin en boven je lippen op de cupidoboog. Ook dit meng en blend je weer tot een mooi geheel.

De concealer is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com voor € 13,85. Klik op de link om naar de site te gaan.

Tatiana

Ik vind de Max Factor concealers fijn in gebruik. Welk merk concealer gebruik jij?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | MAX FACTOR Miracle Pure concealer

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | MAX FACTOR Miracle Pure concealer

    mooie kleuren om uit te zoeken
    en dat het honderd procent vegan is mooi meegenomen
    minder lijntjes super

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *