Max Factor Volume Infusion Mascara

Jaren geleden ben ik op mijn blog begonnen aan mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte mascara. In die tijd heb ik heel wat mascara’s geprobeerd. Tijdens de zoektocht heb ik zeker hele goede mascara’s ontdekt, die een ereplekje verdienen. Maar er zaten ook enkele tussen die voor mij echt niets deden, en zo de prul in konden. Mijn zoektocht naar de perfecte mascara kunnen jullie hier terugvinden. Ik ben op dit moment groot fan van Rimmel London WONDER’FULLY REAL MASCARA. Toch ben ik reuze benieuwd welke mascara mij van gedachte kan doen veranderen. Daarom heb ik weer een nieuwe mascara geprobeerd, en dat is de Max Factor Volume Infusion Mascara.

 

SASS

Max Factor Volume Infusion Mascara

… but first mascara

Max Factor Volume Infusion Mascara Max Factor Volume Infusion Mascara

Met de nieuwe Max Factor Volume Infusion Mascara kun je zowel een geweldig volume-effect als prachtige wimpers met een gezonde uitstraling creëren. De Volume Infusion Mascara is een twee-ineen mascara die je wimpers helpt om haar maximaal potentieel te bereiken met zowel volume en verlenging als gezonde en veerkrachtig ogende wimpers te creëren. De formule van de Volume Infusion Mascara bevat keratine en biotine. Daarbij zorgt het zachte vezelborsteltje voor een maximaal volume-effect en een indrukwekkende volumineuze wimperlook waar je altijd al naar verlangde.

Wat ik zoek in een mascara is volume en krul. Ik heb niet echt veel wimpers, en ook geen lange wimpers. Een mascara moet voor mij daarom aan een aantal eisen voldoen. Het moet mijn wimpers kleuren, krul geven een een mooie volume. Als een mascara daar aan voldoet, komt deze in mijn top 5 van favoriete mascara’s. Wat een mascara niet mag doen bij mijn wimpers is flinke klodders achterlaten, net spinnenpoten, en een slecht borsteltje dat mijn wimpers niet separeert.

THE ONLY DRAMA I ENJOY, IS IN MY LASHES


De mascara

Max Factor Volume Infusion Mascara

Max Factor Volume Infusion Mascara

De huls van de mascara ziet er mooi uit, qua kleuren. Verder ziet het er vrij eenvoudig uit, maar het gaat mij toch om de inhoud. Ook het borsteltje ziet er vrij simpel uit. Ook dat wil nog niets zeggen, maar maakt mij wel nog nieuwsgierig of deze mascara dichtbij perfectie in de buurt komt. 

Nu ik zo’n beetje alles heb verteld over de mascara, is het tijd om jullie het resultaat te laten zien. Bij het aanbrengen van de eerste laag, had ik wel direct door dat één laag voor mijn wimpers niet voldoende is. Het effect met een enkele laag is vrij neutraal.

MASCARA MAKES EVERYTHING BETTER


Een nieuwe favoriet?

Max Factor Volume Infusion Mascara

Max Factor Volume Infusion Mascara

Het is een fijne mascara als je van jezelf al mooie volle en lange wimpers hebt. Deze mascara geeft dan net dat beetje volume op een subtiele manier. De mascara klontert niet en creëert ook geen spinnenpoten. Dat is dus zeker een pluspunt. Omdat ik van mezelf dus niet echt volle en lange wimpers heb, is het effect van deze mascara voor bij iets te braaf. Als het om wimpers gaat hou ik wel van wat meer drama. De mascara blijft wel mooi zitten zonder uit te lopen.

Op de eerste foto draag ik geen mascara, en je ziet ook weinig wimper vanuit deze hoek. Op de tweede foto heb ik één laag mascara aangebracht en zie je gelijk een hele andere uitstraling, mijn ogen spreken veel meer. En op de derde foto heb ik subtiel een tweede laag aangebracht. Omdat ik bang was dat mijn wimpers zich ophoopten heb ik het heel lichtjes gedaan, waardoor je weinig verschil ziet tussen één of twee lagen. Ik ben blij met de mascara, hij is goed en werkt fijn. Maar qua resultaat had ik er meer van verwacht.

THE ONLY DRAMA I ENJOY, IS IN MY LASHES


Max Factor Volume Infusion MascaraDe (advies)verkoopprijs van de Max Factor Volume Infusion Mascara Black is € 18,49.

 

 

Tatiana's Blog | Max Factor Volume Infusion Mascara

Wat is jouw favoriete mascara?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Max Factor Volume Infusion Mascara

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Max Factor Volume Infusion Mascara

  Ik heb deze in de zak van de Sint voor Amy. Dat wordt een hit denk ik 🙂

 2. Tatiana's Blog | Max Factor Volume Infusion Mascara
  Natascha - BeautyOpinie

  Wat heb je een mooie foto’s gemaakt Tatiana! Dat leidde me bijna van je tekst af hahaha want alleen daarom al zou ik de mascara willen proberen. Toch denk ik dat ik ook wel iets meer nodig heb, die zoektocht naar de holy grail mascara blijft doorgaan 😉

 3. Tatiana's Blog | Max Factor Volume Infusion Mascara

  Fijne informatie ,en mooie foto’s .ik kan het goed gebruiken voor een kerstcadeau 🎁

 4. Tatiana's Blog | Max Factor Volume Infusion Mascara

  Ik ben erg benieuwd wanneer je echt de perfecte mascara vind, wel leuk dat je ons steeds meeneemt op jouw zoektocht.

 5. Tatiana's Blog | Max Factor Volume Infusion Mascara

  Ik ga de deur niet uit zonder mascara en ik ben ook altijd op zoek naar die ene haha. Jammer dat je er meer van verwacht had. Dus ook nog steeds op zoek naar die ene…

 6. Tatiana's Blog | Max Factor Volume Infusion Mascara

  Prachtige foto’s heb je gemaakt. Ik gebruik eigenlijk veel te weinig mascara

 7. Tatiana's Blog | Max Factor Volume Infusion Mascara

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Het effect ziet er mooi uit, maar niet spectaculair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *