Max & More | Mini Nail Polish Set

by Tatiana

Een tijd geleden vertelde ik jullie in een artikel al (lees het hier terug) dat ik een aantal nagellakjes had gekregen met een winactie van Marsha. Ik ben natuurlijk dol op nagellak, maar ik was er nog niet aan toe gekomen om ze te reviewen, tot vandaag!

Max & More 1

Als je het nog niet leuk vond om bij de Action te shoppen, dan is dat waarschijnlijk wel veranderd sinds het mooie aanbod make-up wat ze daar hebben. Ik shopte er al graag, voor accessoires in huis, maar tegenwoordig kijk ik ook altijd even wat ze op cosmetica gebied hebben staan. Zo kent waarschijnlijk iedereen het merk Max & More wel. Wat ik jullie vandaag laat zien is een Mini Nail Polish Set van Max & More, die je bij Action al koopt voor slechts € 0,79. Ze zijn er in verschillende kleurvarianten.

Max & More 3

De Mini Polish Set van Max & More die ik hier laat staan bestaat uit een zalmkleurige, en roze en een ronde kleur nagellak. Het zijn kleine schattige flesjes met een inhoud van 3 ml. En wat zeker niet onbelangrijk is, de nagellak is CRUELTY FREE. Wat dus inhoudt dat ze niet zijn getest op dieren.

Max & More 2

De eerste kleur die ik voor jullie testte is de zalmkleurige lak. Ik hou ervan als een lak goed, en het liefst ook snel dekt. Bij de 2e laag die ik aanbracht had ik het bijna opgegeven, maar ik ging nog even door voor een 3e laag. En bij 3 lagen geeft het een mooie dekking. Ik vind de kleur mooi en het droogt ook redelijk snel. De kwastjes vond ik niet echt lekker lakken. De vormgeving van het kwastje, en het feit dat het kwastje niet mooi uitwaaiert als je er een beetje druk op zet, maakt het lakken bij de randjes wat moeilijker.

Max & More Zalm 1

Max & More Zalm

De 2e kleur die ik laat zien is van het roze lakje. Wat me pas opviel toen ik het lakje op mijn nagels aanbracht is de fijne glitter die er in de roze lak zit. Dit lakje was dekkend met 2 laagjes, maar ook hier weer hetzelfde kwastje. Maar ook dit kleurtje vind ik erg mooi, helemaal voor de zomer.

Max & More Pink 1

Max & More Pink

Als laatste zien jullie hier het rode lakje. Qua lak bracht deze het lekkerste aan, maar ook hier weer hetzelfde kwastje wat zorgde voor een beetje meer moeite en stress. Dit kleurtje spreekt mij ook erg aan. Mooi rood is niet lelijk!

Max & More Rood 1

Max & More Rood

Ik vind alle 3 de kleurtjes uit dit mini setje erg leuk. Hoewel ik het kwastje niet echt prettig vond werken, zal ik deze lakjes zeker vaker gaan dragen. En wat wil je ook, voor slechts € 0,79. Dat is echt té goedkoop. Na het reviewen van deze lakjes ben ik zeker positief verrast.

Afsluiting naam Modern

Zijn jullie bekend met het cosmetica merk Max & More?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

10 comments

Babs 14 juni 2016 - 07:09

Het kost ook zowat niets… ik vind de roze heel mooi!

Reply
Mariëlle 14 juni 2016 - 07:26

Dat is toch geen geld he? Super leuk als je bijvoorbeeld begint met nagellak en het gewoon even wilt proberen!

Reply
kimmetjekims 14 juni 2016 - 07:38

Wow, dat is echt geen geld zeg! De kleurtjes zien er ook nog eens te leuk uit. Ik ben dan altijd wel benieuwd hoe lang ze blijven zitten. Want ik haat het als ik na een paar uur alweer moet bijwerken, haha

Reply
Teddy 14 juni 2016 - 12:57

Wat een leuke kleurtjes!

Reply
Ilse 14 juni 2016 - 17:11

Mooie vrolijke kleurtjes! Dat is zeker geen geld voor nagellak!

Reply
Marushi 14 juni 2016 - 17:40

Ze staan je echt heel mooi! ^^ -x-

Reply
Manon 14 juni 2016 - 18:23

Allemaal erg mooi vooral die eerste en tweede zou ik zelf veel kunnen dragen. Schattig eigenlijk he die mini’s!

Reply
Astrid 14 juni 2016 - 19:40

Heerlijk he die Action 🙂 Vind de twee roze kleuren heel mooi!

Reply
Nailtalk 16 juni 2016 - 11:51

Jij rockt deze kleurtjes ook gewoon! Vooral die eerste vind ik erg mooi.

Reply
Gea 18 juni 2016 - 18:55

Wauw mooie kleurtjes zijn het ook! Vooral de rode :)!

Reply