Maxi dress van Chic by Lirette

by Tatiana

Mijn eerste ontmoeting met het merk Chic by Lirette was puur toeval. Ik stapte een winkel binnen en helemaal achterin stond een rek vol met allemaal maxi jurken. Echt een walhalla voor mij want ik vind een maxi jurk echt helemaal geweldig. Ik kon het niet weerstaan om er even tussen te gluren. Tussen al die jurken sprong er eentje uit. Het kledingstuk dat niet mag ontbreken deze zomer, een musthave dat je niet wilt missen. Kijken jullie mee naar deze geweldige jurk!

SASS

Chic by Lirette! 

Chic is a combination of style and fashion!

 

Lirette Gerlach is geïnspireerd door haar reizen naar exotische en kleurrijke invloeden uit de uithoeken van de aarde en haar liefde voor muziek. Als eigenaar van Chique Lirette, zijn haar collecties een afspiegeling van haar persoonlijkheid: vrouwelijk, chic en geraffineerd aan de ene kant, snerpend, ruw en een beetje een rebels aan de andere kant. Kenmerkend voor Chique Lirette is de jaarlijkse lente en het zomer assortiment voor dames. Maxi jurken, cover-ups die gedragen worden over een bikini, een perfect match met slippers en wedges. De zomer collectie bestaat uit slippers, wedges, sneakers, booties, laarzen, maxi-jurken en gewaden. In de winter collectie zitten vooral boheemse laarzen, biker boots, enkellaarsjes, pumps en mode-items zoals gilets en jassen.

 

SASS

Mijn Chic by Lirette maxi jurk

Maxi dresses, allowing women to look fabulous in the summer, without having to shave their legs!

Normaal gesproken kan ik als mini mensje nooit maxi mode dragen, want dit is voor mij altijd veel te lang. Maar als ik dan een maxi dress kan hebben, dan vind ik het ook altijd erg mooi staan. Ik voel me er langer door en slanker. Door deze stijl voel ik me ineens een hele andere vrouw. Op en top vrouw! De jurk die ik draag heeft een dessin en mix van veel vrolijke kleuren: rood – paars – geel. Daardoor krijg je al snel een zomers gevoel. Daarnaast valt de jurk erg mooi in de taille, heeft marinebandjes en valt soepel langs het lichaam. Het charmante decolleté en de zomerse print zorgen ervoor dat je er stralend uit ziet. En zo voel ik mij ook echt. Ik heb de jurk gecombineerd met rode wedges en een paarse ketting.

 

Outfit details:

Jurk – Chic by Lirette

Schoenen – Primark

Tasje – Bourjois Paris

Ketting – Een overblijfsel uit de seventies, deze had mijn moeder nog liggen en heb ik ingepikt.

 

SASS

Hip en Chic

It’s either hip or it aint!  

 

In de online winkel van Hipenchic.nl wordt van Chic by Lirette de de hele collectie aangeboden. Shop jij liever in een fysieke winkel, dan vind je het merk Chic by Lirette bij de betere fashion boutiques in ruim 200 verkooppunten in Nederland, België, Duitsland en Spanje. De prijzen van deze prachtige jurken variëren tussen de € 69,95 en € 79,95. Het merk Chic by Lirette heeft zoveel mooie kleding en schoenen, zeker de moeite waard om rond te kijken in de online winkel.

Draag jij graag een jurk?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

19 comments

Sija 18 april 2018 - 09:41

In de zomer draag ik het liefst een jurk! Er hangen een paar maxi dresses en wat kortere jurkjes in m’n kast. Nu al zin om ze weer aan te trekken! Dit is ook een prachtig exemplaar, leuk zomers printje 🙂

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 18 april 2018 - 22:14

Heerlijk hè ik ben ook helemaal klaar voor de zomer en de mode die daarbij hoort.

Reply
kaylee 18 april 2018 - 13:15

JALOERS! Staat je zo mooi! Helaas ben ik te mini voor dit soort jurken..

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 18 april 2018 - 22:13

Ik ben met mijn 1.58 ook maar inimini hoor. Hoe klein ben jij dan? Ik kan me nooit voorstellen dat er kleinere mensen dan mij zijn.

Reply
Astrid 18 april 2018 - 13:18

Oh wat geweldig! Ik ben ook klein, dus deze jurk lijkt mij ook fijn. Ik houd er namelijk helemaal niet van mijn benen te scheren, haha maar wil ook geen jurk waar ik over val.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 18 april 2018 - 22:12

Dit is ook wel zo’n jurk waar je gemakkelijk een stuk van af kan halen zonder dat het model verloren gaat of het motief.

Reply
Nicole Orriëns 18 april 2018 - 15:09

Jazeker! Ik vind jurken ideaal: je bent in 1 keer helemaal aangekleed : )

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 18 april 2018 - 22:11

Ja zo is het ook nog eens! Lekker snel.

Reply
Bregtje 18 april 2018 - 16:33

Wauw! Wat een gave outfit! Vooral die schoenen vind ik te gek. Mooi plaatje hoor 🙂

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 18 april 2018 - 22:10

Dank je wel ik ben ook heel wijs met de schoenen.

Reply
Sarah 18 april 2018 - 20:13

Staat je goed:D! Hou ook wel van maxi jurken maar moet ze vaak aan de zijkanten vast houden omdat ze vaak bij mij tot op de grond komen

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 18 april 2018 - 22:07

Dat heb ik ook vaak wel of ik kort ze iets in. Maar dan met trap lopen moet ik het ook vasthouden hoor, feel like a princess.

Reply
Tiny 18 april 2018 - 20:58

De jurk staat je mooi ,ik vind lange jurken en rokken ook heerlijk dragen in de zomer

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 18 april 2018 - 22:05

Dank je wel!

Reply
Brenda Taselaar 18 april 2018 - 21:53

Mooie jurk ! Staat je goed !
Is echt mijn stijl & precies de juiste kleuren 😍
Misschien iets voor op Bonaire ❤

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 18 april 2018 - 22:05

Dat is inderdaad wel de perfecte locatie voor zo’n jurk.

Reply
Jouvence 18 april 2018 - 22:15

Wauw, wat een mooie maxi dress en hij staat je prachtig!

Reply
Felice 19 april 2018 - 09:04

ik hou ook wel van dat soort jurken. Als ik een opmerking mag maken: Ik vind dat je nogal wat dezelfde foto’s hebt….is het niet een idee om bijvoorbeeld details te laten zien. Of de jurk met heel verschillende accessoires te fotograferen, zodat we er – nog – meer mogelijkheden in zien?

Reply
Laura 19 april 2018 - 16:22

Wauw wat staat hij je goed zeg! Ik hou wel van deze stijl. Ik heb zelf ook een maxi dress in mijn kleerkast hangen en doe die in de zomer regelmatig aan. Mooie ketting heb je ermee gecombineerd, die past heel goed bij de stijl van de jurk.

Reply