Mesauda Milano

Wanneer de zon zich niet laat zien, en ik toch wat kleur op mijn gezicht wil, dan zijn er twee producten die mij daarbij helpen. Een product om mijn look op dit soort dagen compleet te maken is zeker een bronzer, en de ander een blush voor dat gezonde blosje op de wangen. Vandaag deel ik met jullie de Mesauda Milano Blush en Bronzer. Lezen jullie mee?!

SASS

Mesauda Milano Blush

Een mooie stralende huid

Mesauda Milano
Mesauda Milano

Een blush gebruik ik niet altijd, maar ik ben wel blij dat ik op sommige dagen de Mesauda Milano Blush erbij kan pakken. Ik ben zelf niet zo’n fan van een foundation, dus dat sla ik meestal over. Aanbrengen van de blush doe ik na mijn dagcreme. Voor het aanbrengen hiervan gebruik ik een speciale blushkwast.  Ik heb een vrij lang ovaal gezicht en breng daarom de blush aan op de appeltjes van mijn wangen schuin omhoog naar het jukbeen.

De gebakken Diamond Blush is eenvoudig, maar uiterst effectief met zijn hoog-geavanceerde formulering, het is een product dat is gebaseerd op de ervaring en op geavanceerde ingrediënten. Luminous en licht in gebruik, het zorgt voor een verfijnde make-up: Diamond Blush is een zeer veelzijdig product dat kleur, helderheid en perfecte dekking garandeert voor de huid met een zijdezachte en comfortabele film van kleur.

INGREDIËNTEN:
MICA, TALC, CI 77891 / titanuurdioxyde, dimethyl, CI 77492 / ijzeroxiden, NYLON-12, isopropylpalmitaat, polysorbaat 20, acrylamide / natriumtriacloyldimethylaatcarbonaat, CI 77491 / IRON-oxiden, OCTYLDODECYL STEAROYL-STEAAT, CETEARYL-ETHYLHEXANOAAT, ISOHEXADECAAN, CAPRYLYL GLYCOL, SORBITAN STEARATE, LAUROYL LYSINE, NATRIUM DEHYDROACETAAT, PHENOXYETHANOL, CI 15850 / ROOD 7, SIMMONDSIA CHINENSIS ZAADOLIE (SIMMONDSIA CHINENSIS [JOJOBA] ZAADOLIE), TOCOPHERYLACETAAT, POLYSORBATE 80, HEXYLEENGLYCOL, TINOXIDE, SORBITANOLEAAT, SYNTHETISCHE FLUORPHALLOPIET , CALCIUM ALUMINIUM BOROSILICAAT, SILICA.

SASS

Mesauda Milano Bronzer

Rust om te herstellen

Mesauda Milano
Mesauda Milano
Een bronzer gebruik ik eigenlijk hetzelfde als een blush, de bronzer breng ik ook enkel aan op mijn jukbeenderen om te shapen. In de winter vind ik dat bleke kleurtje maar niets en geef ik mijn huid een zacht donker tintje door een bronzer te gebruiken. De bronzer breng ik aan met een brede poederkwast op bepaalde delen van mijn gezicht.

Light’N Bronze is de gebakken bronzing en highlighting poederslijn. Het verbetert de teint en laat het gloeien. De zachte en fluweelachtige textuur, verrijkt met jojoba-olie, zorgt voor een ongelooflijk natuurlijk resultaat voor een “sunkiss”-effect.

INGREDIËNTEN:
MICA, TALC, CI 77492 / IRONOXIDEN, DIMETHICONE, CI 77891 / TITANIUMDIOXIDE, CI 77491 / IJZEROXIDEN, ISOPROPYL PALMITAAT, POLYSORBATE 20, CI 77499 / IJZEROXIDEN, ACRYLAMIDE / NATRIUMACRYLOYLDIMETHYLTAURAAT COPOLYMER, MAGNESIUM ALUMINIUM SILICAAT, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CETEARYL ethylhexanoaat, isohexadecaan, caprylyl gLYCOL, sorbitanstearaat, lauroyllysine, natriumdehydroacetaat, fenoxyethanol, SIMMONDSIA CHINENSIS OLIE (SIMMONDSIA CHINENSIS [JOJOBA] OLIE), tocoferylacetaat, CI 77288 / chroomoxide groen, polysorbaat 80, hexyleenglycol , NYLON-12, SORBITAN OLEATE, TINOXIDE, SYNTHETISCHE FLUORPHLOGOPIET, CALCIUM ALUMINIUM BOROSILICAAT, SILICA.

SASS

Mesauda Milano Swatches

Rust om te herstellen

Mesauda Milano Mesauda Milano
De bronzer en blush zijn beide intens gepigmenteerd, ik was blij verrast! Slechts een snelle veeg met mijn kwast was voldoende voor mijn gezicht.  Door de intense pigmentatie is een lichte aanraking voldoende en kan dit opgebouwd worden om het gewenste resultaat te bereiken. Niet teveel in één keer.

De Light’n Bronze is verkrijgbaar in 3 kleuren:
– 103 Bronz
104 Sun Kissed
– 105 Sun Tanned

De Diamond Blush is verkrijgbaar in 6 kleuren:
– 100 Fergie
– 101 Mariah
– 102 Shakira
103 Beyoncé
– 104 Rihanna
– 105 Christina

Op de afbeeldingen hieronder zien jullie de swatches op mijn pols. Links de bronzer en rechts de blush. De kleur van de bronzer is Sun Kissed, en de kleur van de blush is Beyoncé. Op mijn pols kunnen jullie goed de pigmentatie zien, en wat een mooie kleuren ook he.
Mesauda Milano Mesauda Milano Mesauda Milano

De bronzer is verkrijgbaar voor  € 17,80 en de blush is verkrijgbaar voor € 16,10.

Tatiana's Blog | Mesauda Milano Blush & Bronzer

Gebruik jij vaker een blush of een bronzer?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mesauda Milano Blush & Bronzer

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

12 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Mesauda Milano Blush & Bronzer

  hele mooie kleuren, ik gebruik sinds pas nog maar een bronzen en blush. ik dacht altijd dit niet nodig te hebben, maar nu ik het gebruik heb ik echt het idee dat mijn gezicht meer staalt en beter uit komt. Ik vind de bronzen, prachtig van kleur.

 2. Tatiana's Blog | Mesauda Milano Blush & Bronzer

  Mooi zeg! Ik draag te weinig make-up…ben er ook niet zo goed mee geloof ik!

 3. Tatiana's Blog | Mesauda Milano Blush & Bronzer

  Wellicht eens een idee om een bronzer te proberen. Ik gebruik soms een foundation om de ergste witheid weg te werken, maar dit is denk makkelijker. De kleuren zien er mooi uit.

 4. Tatiana's Blog | Mesauda Milano Blush & Bronzer

  oe ziet er heel mooi uit, ik ben zeker benieuwd hoe dit bij mij zou staan! mooie foto’s ook!

 5. Tatiana's Blog | Mesauda Milano Blush & Bronzer

  Beide hele mooie producten!

 6. Tatiana's Blog | Mesauda Milano Blush & Bronzer

  Wat een mooie warme kleuren. Ik zou ze zeker wel willen uitproberen

 7. Tatiana's Blog | Mesauda Milano Blush & Bronzer

  Wat een mooie tinten en pigmentatie hebben de blushes!

 8. Tatiana's Blog | Mesauda Milano Blush & Bronzer

  Wow, wat is Diamond Blush mooi zeg! Ik vind dat zo’n fijn kleurtje voor mijn huid.

 9. Tatiana's Blog | Mesauda Milano Blush & Bronzer

  Wow! Wat een prachtige blog heb je. Leuk om zo weer wat nieuws te ontdekken. Ik ga zeker terugkomen hier

 10. Tatiana's Blog | Mesauda Milano Blush & Bronzer

  Ziet er heel mooi uit! Zelf ben ik niet echt een make-upper, alleen het noodzakelijke zeg maar haha. Vind het wel altijd leuk om erover te lezen!

 11. Tatiana's Blog | Mesauda Milano Blush & Bronzer

  Ik gebruik het zelf niet. Soms zie ik dames met teveel blush, dat is dan echt niet mooi maar als het goed gebruikt wordt kan het heel mooi zijn natuurlijk.

 12. Tatiana's Blog | Mesauda Milano Blush & Bronzer

  Wst een mooi merk. Dit kende ik nog niet. Ik ben er wel in geïnteresseerd. Bedankt voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *