NailProduct

In het artikel van vandaag laat ik jullie een handig product zien, die niet mag ontbreken in de stash van een echte nagellakfan. Weet jij over welk product ik het heb? Kijk gauw mee en lees hoe onmisbaar dit product is voor mij.

mess-less-liquid-nail-tape-nailproduct-3

Mess-Less Liquid Nail Tape is het perfecte product voor elke nagellakfan. Het creëert een beschermend laagje voor de nagelriemen en de huid eromheen wanneer u de nagels lakt. Dit product is in het bijzonder ideaal voor nail art technieken die vaak product achterlaten op de nagelriemen, zoals watermarble, spons- en stempeltechniek.


Mess-Less Liquid Nail Tape

mess-less-liquid-nail-tape-nailproduct-2

Ik denk dat iedereen de liquid tape wel kent. Tegenwoordig is het ook niet meer weg te denken als je veel met nagellak en nail art bezig bent. Zo is het bijvoorbeeld makkelijk te gebruiken bij stempelen of water marble. En de naam zegt het al, Mess-Less, knoei minder. Op die manier heb je daarna ook minder schoon te maken.

Het is ook heel eenvoudig te gebruiken. Je brengt de Mess-Less Liquid Nail Tape aan op de huid rondom de nagels, of zelfs een gedeelte van de nagel. Dit doe je voordat je begint te lakken of het aanbrengen van de nail art. Het overtollige lak wat normaal op de huid komt, zit nu op de liquid tape en trek je er simpel weer af!

Nagellakken is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Met name voor de donkere kleuren is het ideaal, want je hebt nu niet langer last van nagellak op de nagelriemen.

photogrid_1478525885145

Op de afbeelding hierboven kunnen jullie stap voor stap zien hoe ik het product gebruikt heb:

Stap 1: Ik heb de liquid tape aangebracht op de nagelriemen rondom mijn nagel, breng ruim voldoende aan.

Stap 2: Laat het even inwerken totdat het goed droog is.

Stap 3: Breng daarna de nagellak of de nail art aan. Ik heb de liquid tape gebruikt om te stempelen.

Stap 4: Trek de liquid tape los van de huid.

Stap 5: Je nagel ziet er mooi uit, en je nagelriemen blijven schoon achter.


MIJN BEVINDINGEN

img_5256 img_5257

Ik vind het een heel handig product en het product werkt ook echt.De liquid tape is roze van kleur, droogt redelijk snel en ruikt niet extreem. Dit is niet voor het eerst dat ik een liquid tape gebruik, maar deze werkt wel fijn. Al eerder heb ik eens een keer een liquid tape gebruikt, die niet werkte.  Dat was meer een Mess-More liquid tape. Deze kan ik jullie echt aanraden.

De Mess-Less liquid nail tape is verkrijgbaar bij NailProduct voor € 9,95 per flesje.

afsluiting-tatiana

Gebruik jij een liquid tape bij het maken van je nail art of lakken van je nagels?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Mess-Less Liquid Nail Tape

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Mess-Less Liquid Nail Tape

  Ik nailart nooit meer zonder liquid latex, vind het echt zo handig!!

 2. Tatiana's Blog | Mess-Less Liquid Nail Tape

  Ik wil ook zo’n flesje aanschaffen zodra mijn nagels weer een beetje hersteld zijn. (Nu zijn ze door de zwangerschapshormonen heel brokkelig en laat ik ze even met rust.)

 3. Tatiana's Blog | Mess-Less Liquid Nail Tape

  Dat lijkt mij zeker handig bij nail art. Al moet ik mij er nog in verdiepen. Mijn eerste nailart is een feit..het is weliswaar een leuk plakplaatje, maar smaakt naar meer!

 4. Tatiana's Blog | Mess-Less Liquid Nail Tape

  Hier was ik al naar op zoek! Het lijkt mij zo handig.

 5. Tatiana's Blog | Mess-Less Liquid Nail Tape

  Ik maak zelf amper nailarts (iets met missen van geduld) maar de keren dat ik het deed was ik inderdaad alleen maar bezig met damage-control, dus dit lijkt mij een handig goedje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *