MIA Laurens Paris – Nomad Suede

by Tatiana
MIA Laurens Paris - Nomad Suede

Iets wat ik echt heel graag doe, is mijn nagels lakken. Ik heb ook een behoorlijk aantal lakjes, maar het verwonderd mij hoeveel merken er zijn. En hoeveel merken ik daarvan nog niet ken. Kennis maken met een nieuw merk is altijd erg leuk, omdat je nog niet weet wat je kunt verwachten. Vandaag maakte ik voor het eerst kennis met Mia Laurens – Paris. Lees je mee?

Een tijdje geleden, vlak voor de feestdagen ben ik ontzettend verwend door de lieve Claudia van Beautytag. We waren op weg naar een event, en er was nog tijd om even goed wakker te worden met een kopje koffie. Dit deden we op het Centraal Station in Groningen bij Starbucks. Op de tafel stond een heerlijke Latte Macchiato Caramel, en naast de tafel stond een flink gevulde goodiebag. Ik had geen idee dat het voor mij bedoeld was. Maar toen Claudia de tas vol beauty spulletjes aan mij gaf veranderde de mooie Groningse dame ineens in een oud mannetje met een lange witte baard en een rood met wit pak aan, en een broek die omhoog bleef zitten door een brede zwarte ceintuur, je weet wel die lieve man die men de Kerstman noemt. Ik voelde me zo verwend op dat moment. Thuis mocht ik het pas uitpakken, dat duurde dus nog een hele dag, want we gingen nog naar een event. Het is inmiddels al een tijdje geleden en veel producten zijn al in gebruik, maar de nagellak heb ik bewaard om hier met jullie te delen.

MIA Laurens Paris - Nomad Suede

MIA Laurens – Paris

Laurens Cosmetics staat voor kwalitatief hoogwaardige en betaalbare producten met de nieuwste kleuren en mode trends. Als je Laurens Cosmetics in 4 woorden moet omschrijven, dan zijn dit de juiste woorden: design, verfijning, uitmuntendheid en innovatie.

MIA is gemaakt in Frankrijk, en de nagellak staat bekend om zijn uitzonderlijke 5-FREE Formule en voor zijn uitstekende dekking.

MIA LAURENS Paris  Nomad Suede 

In de categorie bruin, is dit de kleur Nomad Suede? Dit is een prachtige beige/bruin taupe kleurige lak. En dit is echt een kleurtje waar ik van hou. Al heb ik 100 van dit soort kleurtjes, ik heb gewoon nooit genoeg. En dus kwam dit lakje als geroepen.

Maar volgens mij is er moeilijk aan te komen. Op de site van Mia – Laurens staan een aantal sites, waaronder MyPure waar de Mia lakjes verkrijgbaar zijn, maar uiteindelijk staat er vetgedrukt: UK DELIVERY ONLY,a, dat is dan £ 5.99. En bij de informatie over levering staat wel vermeld Internationaal, en je kunt zelfs de valuta omzetten naar € en voor een lakje is dat € 6,90.

MIA Laurens Paris - Nomad Suede

MIA Laurens Paris - Nomad SuedePRODUCT & DESIGN

Het flesje is vierkant, met een zwarte dop. De tekst op het flesje is ook zwart. Een eenvoudig en strak design. De inhoud van dit flesje nagellak is 11 ml. En als je het kwastje bekijkt, dan zie je een mooie innovatieve borstel die in de hoeken is afgerond waardoor je de nagel makkelijk kunt lakken. Het kwastje waaiert mooi uit op de nagel en bedekt bijna het hele oppervlakte van de nagel.

De lakjes zijn vrij van:

♥ Formaldehyde: Een chemische stof die op grote schaal gebruikt wordt door diverse industrieën als conserveermiddel en ontsmettingsmiddel. Deze stof is geclassificeerd als een kankerverwekkende stof door de World Health Organization.

♥ Tolueen: Een chemische stof die problemen kan veroorzaken met het geheugen, vermoeidheid, verwarring, en misselijkheid.

♥ Dibutylftalaat (DPT): Vanwege de toxiciteit, is het gebruik van deze stof in cosmetica, waaronder nagellak verboden in de Europese Unie.

♥ Formaldehydeharsen: Een derivaat van formaldehyde die irritatie en dermatitis kan veroorzaken.

♥ Kamfer: Een ingrediënt dat giftig is wanneer ingenomen in grote hoeveelheden en dit kan epileptische aanvallen, verwardheid, prikkelbaarheid en neuromusculaire hyperactiviteit veroorzaken. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) verbiedt het gebruik van kamfer in hoeveelheden van meer dan 11%.

Als je dat allemaal leest dan wil je toch nooit weer een lakje met al deze chemische troep. Vaak denken we er niet zoveel bij na, ach ja 5-FREE het zal wel. Maar als je veel en vaak je nagels lakt dan is het toch wel het overwegen waard om je stash te vullen met 5-FREE lakjes.

MIA Laurens Paris - Nomad Suede

DE SWATCHES

En natuurlijk laat ik jullie het lakje ook op de nagel zien. Want wij zijn dol op swatches. En ik kan je vertellen, al tijdens de eerst aanraking van het kwastje en mijn nagel was ik enthousiast. Ik zag hoe mooi het kwastje uitwaaierde over mijn hele nagel en hoe dekkend de kleur was. Meestal bedek ik mijn nagel met 2 lagen lak, maar ik heb bij dit lakje maar 1 laag hoeven gebruiken. Ook is de glans van zichzelf al erg mooi, maar met een top coat kun je dit nog mooier maken.

MIA Laurens Paris - Nomad Suede Swatches MIA Laurens Paris - Nomad Suede Swatches MIA Laurens Paris - Nomad Suede Swatches MIA Laurens Paris - Nomad Suede Swatches

Ik ben aangenaam verrast door dit mooie Franse merk, in alle opzichten heeft dit lakje mij weten te boeien, La fine fleur. En daarmee sluit ik het artikel graag af.

afsluiting-tatiana

Was jij al bekend met het merk MIA Laurens – Paris?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

8 comments

Jolanda 16 januari 2017 - 09:05

Supermooi kleurtje zeg!

Reply
Miriam - nailtalk 16 januari 2017 - 09:23

Hou net als jij erg van dit soort kleurtjes! Mooi!

Reply
Tiny 16 januari 2017 - 09:40

Wat een leuk verhaal jij verteld altijd zo spannend
En wat lief van Claudia zomaar een mooi goodiebag maar die nagellak kleur is heel mooi en een spande naam la fine fleur
Die kleur spreekt mij erg aan

Reply
Tania 16 januari 2017 - 14:36

Mooi kleurtje. Het merk kende ik nog niet

Reply
manon 16 januari 2017 - 18:37

Wat een prachtige kleur is dit

Reply
hilde 17 januari 2017 - 14:19

Prachtige kleur! Ik heb ook nog nooit van dit merk gehoord. Jij als nagellak junkie vind dit natuurlijk super. Echt prachtig.

Reply
Melike 17 januari 2017 - 22:10

Ik wist helemaal niet dat er zoveel gekke stoffen zaten in nagellak. Heel interessant! Wat gezellig dat je even met Claudia was;) Super mooi kleur en foto’s!

Reply
claudia 24 januari 2017 - 11:25

Wauw Tatiana wat heb je er weer wat moois van gemaakt! De kleur staat je prachtig! En weer hele mooie foto’s. Hahahaha dat ik veranderde in een kerstman, zo leuk omschreven! Dankjewel.❤

Reply