Michael Kors Watch

by Tatiana
Michael Kors Bicolor Dames horloge

Ik heb een erg druk schema als moeder, en bijna alles draait om tijd. Om de tijd bij je te dragen is in mijn geval dus geen overbodige luxe. En dus kan ik eigenlijk niet zonder een horloge. Maar dan wel graag een horloge, die er fashionable uitziet. Een praktisch, maar mooi sieraad. Bij Horloge.nl kwam ik deze prachtige Michael Kors Watch tegen, en ik was gelijk verliefd!

Michael Kors Bicolor Dames horloge

Michael Kors Bicolor Dames horloge

Michael Kors horloge

Michael Kors horloges dragen niet alleen de naam van hun ontwerper maar ademen ook zijn stijl: luxueus, Amerikaans, sportieve casual chic met een tijdloze elegantie. Michael Kors horloges zijn meer dan alleen een horloge. Het zijn sieraden die een essentieel onderdeel vormen van de modebewuste garderobe.

BRON

Een Michael Kors horloge stond al erg lang op mijn wishlist. Ik had niet een bepaald model die ik graag wilde hebben, maar ik wilde gewoon altijd al een Michael Kors horloge. En nu siert het mijn pols, volgens mij heb ik nog nooit zo vaak op mijn horloge gekeken als de laatste tijd. Maar dat geeft niet, want ik ben altijd op tijd.

Michael Kors Bicolor Dames horloge Michael Kors Bicolor Dames horloge Michael Kors Bicolor Dames horlogeHet Michael Kors horloge dat ik draag heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 32 mm en is voorzien van een metalen band. Dat vind ik zelf altijd lekkerder dragen dan een leren bandje. Het horloge is 5ATM. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor douchen. Verder wordt het horloge geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie.

Mijn Michael Kors horloge heeft een witte wijzerplaat en is omringd met kristallen en rosékleurige details in het uurwerk en de metalen band. Hierdoor kan ik mijn horloge mooi combineren met de rosékleurige Bless armbanden met kristallen van My Bendel. Deze combinatie maakt mijn outfit helemaal compleet. Op de foto’s zie je ook dat ik het horloge heb gecombineerd met mijn My Bendel armbanden, en het is een mooie match. Eigenlijk maakt het niet uit welke kledingstijl je hebt, dit horloge past overal bij.

Michael Kors Bicolor Dames horloge

Michael Kors Bicolor Dames horloge

De prijs van dit pareltje is € 249,00 en kun je hier shoppen. Ga je liever voor een ander Michael Kors model, dan zijn hier nog heel veel mooie modellen. Of ga je liever voor een heel ander merk, van a tot z vind je hier alle merken.


afsluiting-tatiana

Draag jij een horloge? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

13 comments

Tiny 31 mei 2017 - 09:12

Wauw dat is een mooi horloge ,echt een sieraad voor de liefhebbers
Waar ik onder val
En die armbanden maken een prachtig geheel
Daar had ik ook best wel zin aan ,voor mij zelf draag ik gewoon een degelijk exemplaar om bij de tijd te blijven

Reply
Astrid 31 mei 2017 - 10:40

Oehhh waaaauwie! Prachtige kleur ook

Reply
Jess 31 mei 2017 - 10:41

Dat zijn zo’n mooie horloges!! Fan van de goldrose look!

Reply
MC Kleuver 31 mei 2017 - 11:21

Mijn horloge is een simpele Lorus. Helaas zit er nu een klein barstje in. ;-(

Reply
Astrid 31 mei 2017 - 12:07

Bofkont da6t je dit horloge hebt gekregen. Hij is echt prachtig!

Reply
Jolanda 31 mei 2017 - 13:04

Hij is echt ontzettend mooi!!!

Reply
Hillybillybeauty 31 mei 2017 - 13:45

Wow, wat een plaatje❤ Prachtig ook met je sieraden er zo bij gecombineerd.

Reply
Anouk 31 mei 2017 - 22:38

Mijn beste vriendinnetje is helemaal gek op Michael Kors. Ze zou dit horloge echt fantastisch vinden, ga deze blog even met haar delen.

Reply
Joandi Loes Tholen 1 juni 2017 - 09:14

Ik heb een Cluse, maar deze is ook heel erg mooi!

Reply
Serafina 1 juni 2017 - 09:22

Wauw… Wat een mooie horloge. Zelf draag ik eigenlijk nooit horloges. Haha geen idee waarom.. Als ik zo een merk horloge moest nemen dan in het zilver..

Reply
Sherry 1 juni 2017 - 10:32

Wauw wat een mooie horloge. Lijkt me ook erg handig de tijd in de hand hebben.

Reply
bychristiana 5 juni 2017 - 18:54

Wauw, super mooi zeg. Je hebt het ook heel stijlvol gecombineerd zo met die armbandjes!

Reply
Francine 1 september 2017 - 08:46

Wauw, zulke mooie horloges. Ik ben echt een groot fan van Michael Kors horloges 🙂

Reply