Uon

Een tijdje geleden schreef ik een heel leuk artikel over OU. Boutique Stories. In dat artikel vertelde ik dat je bij aanschaf van een ‘Planet Sweater’ een eigen unit of nature cadeau krijgt. Een uon is een echte vierkante meter beschermd stukje planeet. Via EarthToday.com kun je zelfs je eigen stukje beschermde natuur bekijken en in de gaten houden. Dat vond ik zo mooi, dat ik nu ook mijn eigen stukje beschermde natuur in bezit heb. En dat laat ik jullie vandaag zien.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Earth Today

 

Ik ben gek op het dragen van sweaters, maar de sweater van OU. Boutique Stories is misschien wel mijn favoriet. Super enthousiast was ik al toen ik mijn vorig artikel schreef over dit onderwerp. Het leuke van dit initiatief vond ik juist dat je ook echt kunt bekijken wat je beschermd. Ik heb wel vaker doelen gesteund, of ergens geld voor gegeven waardoor er weer een aantal bomen zijn gered. Bijvoorbeeld met de energie die mijn zonnepanelen opleveren. Maar dat is alleen van horen zeggen. Bij de Earth Today is het de missie om het bewustzijn over de toestand van de planeet te vergroten en de bescherming ervan te versnellen. 

Voor slechts € 1,20 kun jij ook 1 m² (uon) natuur beschermen. Ik ben er samen met Earth Today van overtuigd dat we samen stap voor stap en meter voor meter de planeet kunnen besparen. Helemaal nu we allemaal op het nieuws konden horen dat het helemaal niet goed gaat met ons huidige klimaat en het broeikaseffect. In ons land wordt het steeds warmer, en we krijgen steeds vaker last van overstromingen. En in andere landen speelt dit natuurlijk ook. Als we de aarde willen redden, dan moeten we dat nu doen. En ik vind het idee van een stukje natuur beschermen, en daarvan ook nog een digitaal beschermingsbewijs op naam krijgen wel heel erg leuk. 

 

Als wij voor de natuur  zorgen, zorgt de natuur ook voor ons.   

 

Uon

 

OU. x Earth Today Planet Sweater Collection

Met een trui uit de Planet Sweater Collection bescherm je de aarde in stijl. Want bij aankoop van deze limited Planet Sweater ontvang je automatisch 1 m² beschermde aarde cadeau. De sweater is van 100% organic katoen. Ik heb de sweater met de opdruk YOURS. Dat houdt eigenlijk in dat ik niet moet vergeten dat de planeet van mij is. Van ons. 

Don’t forget the planet is yours. Ours. Niemand bezit de planeet meer dan jij. Laten we onze krachten bundelen en vandaag beginnen met het beschermen van de aarde. Wil je ook zo’n trui om in stijl de planeet te redden, bestel nu voor € 90,00.

 

Make the  planet  YOURS and join EarthToday.

 

Uon

 

Begin met beschermen

Je kunt op verschillende manier meehelpen de planeet te beschermen. Dat kan ook zonder zo’n geweldige trui. Maar het is natuurlijk wel heel mooi. Vind jij het beschermen van 1 uon (1 m²) niet genoeg, dan kun je ook kiezen voor andere opties. Ik zet ze hieronder voor je op een rijtje.

  • 1 beschermd voor € 1,20
  • 5 beschermd voor € 6,00
  • 10 beschermd voor € 12,00
  • 50 beschermd voor € 60,00
  • 100 beschermd voor € 120,00
  • 500 beschermd voor € 600,00
  • 1.000 beschermd voor € 1.200,00

Dat houdt dus in dat je heel veel m² kunt beschermen. Maar wat gebeurd er precies met dat geld? Dat vraag jij je nu af toch? Dat zal ik je vertellen. Simpel gezegd: € 1,00 van elke € 1,20 gaat naar natuurbescherming en liefdadigheid. Op deze manier draagt 83 % van elke euro bij aan het doel. De overige 17 % wordt gebruikt om de EarthToday-gemeenschap te faciliteren en belasting te betalen. Zij staan ​​geen advertenties toe en zij zullen ook geen persoonlijke gegevens verkopen. In plaats daarvan ontvang je voor elke beschermde m² een uniek beschermingsbewijs op jouw naam (uon). En bij elke ue waarvoor u heeft betaald, ontvangt u een certificaat van een aandeel EarthToday. Zo delen we verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

The only way to sace wildlife is to protect their habitat.

 

uon mijn stukje planeet

Uon

 

Mijn beschermd

Sinds 1 februari lever ik ook een bijdrage aan het beschermen van de planeet, met mijn eigen stukje beschermd m². Ik help mee aan het beschermen van het Simalaha Community Conservancy, dat beschermd wordt door Peace Parks Foundation. Simalaha is Zambia’s eerste Community Conservancy, waar de Sesheke en Sekhute Chiefdoms hun eigen lot in handen nemen – Peace Parks ondersteunt hen op deze reis. 

Wil jij je aansluiten bij mij, en ook beginnen met beschermen. Doe mee! Of lees en leer er meer over. 

uon Tatiana's Blog | Mijn 1m2 uon beschermd stukje planeet

Uon

Tatiana

Ik draag mijn steentje bij. Kies jij er ook voor?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn 1m2 uon beschermd stukje planeet

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *