Mijn beauty wishlist van AliExpress

by Tatiana

Bijna ben ik jarig, daarom vinden jullie deze week drie keer een wishlist van mij online. Vandaag begin ik met een wishlist met beauty artikelen. Dit is mijn favorieten lijstje met producten uit de webshop van AliExpress …

SASS

AliExpress

 

HET EERSTE WAT IK UIT HEB GEKOZEN OP DE WEBSITE ZIJN SPULLETJES VAN HUDA BEAUTY. In deze box zitten 12 prachtige matte kleuren lipgloss. En een oogschaduw palette met 9 warm bruine tinten. Voor mijn nagels heb ik nog een pedicure setje gezien voor mijn nagels. Voor Esmee heb ik scrunchies uitgezocht. Vroeger toen ik haar leeftijd had droeg ik ze al heel veel, en ze hebben een comeback gemaakt, want ze zijn weer helemaal in. Is dat bij jullie kinderen op school ook zo? En ik zocht ook nog een paar lekkere maskertjes om heerlijk van te kunnen genieten. Wat ik ook nog nodig had was een scheerapparaatje waarmee ik mijn lichaam kan verzorgen. Zo ben ik elke zomer weer bikini proof.

 

HET LIJSTJE HIERBOVEN KUNNEN JULLIE TERUGVINDEN DOOR OP HET PLAATJE TE KLIKKEN. Alles bij elkaar is dit een mooi lijstje geworden. Wat staat er op jouw beauty wishlist?

Shop jij vaak/geregeld bij AliExpress?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

3 comments

lavinia 16 december 2019 - 09:39

Heel mooi lijstje. Helemaal het eye pallette, super mooie kleuren. Ik heb er eigenlijk nog geen gemaakt, haha. Oh well…….

Reply
Rachel Kromdijk 16 december 2019 - 09:49

och wat een heerlijk lijstje zeg, en alles van Huda is mooi toch?

Reply
Kelly 16 december 2019 - 16:19

Ik koop graag op Aliexpress als het gaat om hoesjes etcetera, maar koop alsjeblieft geen cosmetica op Aliexpress. Ze stoppen daar héél veel ingrediënten in die echt heel schadelijk zijn voor je huid. Die scrunchies vind ik dan weer wel erg leuk. 🙂

Reply