Tatiana's Blog | Mijn beauty wishlist van AliExpress

Bijna ben ik jarig, daarom vinden jullie deze week drie keer een wishlist van mij online. Vandaag begin ik met een wishlist met beauty artikelen. Dit is mijn favorieten lijstje met producten uit de webshop van AliExpress …

SASS

AliExpress

 

HET EERSTE WAT IK UIT HEB GEKOZEN OP DE WEBSITE ZIJN SPULLETJES VAN HUDA BEAUTY. In deze box zitten 12 prachtige matte kleuren lipgloss. En een oogschaduw palette met 9 warm bruine tinten. Voor mijn nagels heb ik nog een pedicure setje gezien voor mijn nagels. Voor Esmee heb ik scrunchies uitgezocht. Vroeger toen ik haar leeftijd had droeg ik ze al heel veel, en ze hebben een comeback gemaakt, want ze zijn weer helemaal in. Is dat bij jullie kinderen op school ook zo? En ik zocht ook nog een paar lekkere maskertjes om heerlijk van te kunnen genieten. Wat ik ook nog nodig had was een scheerapparaatje waarmee ik mijn lichaam kan verzorgen. Zo ben ik elke zomer weer bikini proof.

Tatiana's Blog | Mijn beauty wishlist van AliExpress Tatiana's Blog | Mijn beauty wishlist van AliExpress
Tatiana's Blog | Mijn beauty wishlist van AliExpress Tatiana's Blog | Mijn beauty wishlist van AliExpress
Tatiana's Blog | Mijn beauty wishlist van AliExpress Tatiana's Blog | Mijn beauty wishlist van AliExpress

 

HET LIJSTJE HIERBOVEN KUNNEN JULLIE TERUGVINDEN DOOR OP HET PLAATJE TE KLIKKEN. Alles bij elkaar is dit een mooi lijstje geworden. Wat staat er op jouw beauty wishlist?

Tatiana's Blog | Mijn beauty wishlist van AliExpress

Shop jij vaak/geregeld bij AliExpress?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn beauty wishlist van AliExpress

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Mijn beauty wishlist van AliExpress

    Heel mooi lijstje. Helemaal het eye pallette, super mooie kleuren. Ik heb er eigenlijk nog geen gemaakt, haha. Oh well…….

  2. Tatiana's Blog | Mijn beauty wishlist van AliExpress

    och wat een heerlijk lijstje zeg, en alles van Huda is mooi toch?

  3. Tatiana's Blog | Mijn beauty wishlist van AliExpress

    Ik koop graag op Aliexpress als het gaat om hoesjes etcetera, maar koop alsjeblieft geen cosmetica op Aliexpress. Ze stoppen daar héél veel ingrediënten in die echt heel schadelijk zijn voor je huid. Die scrunchies vind ik dan weer wel erg leuk. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *