Drukwerknodig.nl

Een mooi fotoboek laten maken deed ik vaak als we op vakantie waren geweest. Dit keer heb ik een boek gemaakt van iets heel anders. Ik wilde heel graag een naslagwerk hebben van mijn 10 weken van het Foodmindset programma dat ik bij Healthy for Me heb gevolgd. Drukwerknodig heeft mij hier stap voor stap bij geholpen, met een prachtig boek als resultaat. Kijken jullie mee!?

Tatiana's Blog | Mijn boek van Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig

Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig is een drukkerij in Groningen, want we moeten elkaar deze tijd toch een beetje steunen á la Support Your Locals. Drukwerknodig is een full service reclamebureau. Al meer dan 25 jaar verzorgen zij reclame en drukwerk voor toonaangevende winkelketens en particulieren binnen Nederland. Met zo’n 120 werknemers, streven zij ernaar om samen “meer te leveren dan de klant verwacht“. En dat is best veel, want een klant verwacht (laten we eerlijk zijn), soms meer dan mogelijk is. Zo hou ik van een goede service, maar ook een snelle service en het liefst goedkoop.

Ik was bezig met een project om van mijn deelname aan het Foodmindset Programma een naslagwerk te maken. Van omslag tot inhoud heb ik het boek zelf ontworpen, en daar ging heel wat werk en tijd in zitten. De inhoud van het boek bevat 230 bladzijden, met zoveel bladzijden heb ik gekozen voor een hardcover Wire-O boek. Ik heb mijn project in PDF vorm aan Drukwerknodig aangeleverd, en vanaf hier was het aan hun om iets moois bij mij af te leveren. Op 30 september heb ik mijn bestelling gedaan, en op 2 oktober had ik mijn boek al binnen. En dan kun je als bedrijf ook echt je motto waarmaken, want zij hebben wat mij betreft meer geleverd dan ik verwacht had. In de periode tussen bestellen door mij, en het aanleveren door Drukwerknodig zit een heel proces waarvan ik niet had gedacht dat dat allemaal zo snel zou kunnen. 


 

Mijn project

Drukwerknodig.nl

Jullie weten, na meerdere blogs die ik over het Foodmindset Programma schreef, dat ik heel trots ben op wat ik in die 10 weken heb bereikt. Natuurlijk heb ik ook nog wel eens een week dat het wat minder gaat. Natuurlijk ga ik ook nog wel eens de fout in. Maar door wat ik allemaal heb geleerd blijft mijn mindset positief en krijg ik geen terugval. Als extra stok achter de deur is Do er nog altijd, zelfs na het volgen van het programma kan ze jou nog altijd even de goede richting in duwen. Maar om niet van haar afhankelijk te moeten zijn, hoe zo’n schat het ook is wilde ik een eigen stok achter de deur hebben. Vandaar dat ik een naslagwerk wilde hebben van het hele programma dat ik bij haar heb gevolgd. Ik heb van alle 10 weken elke dag alles bewaard en opgeslagen om uiteindelijk dit mooie boek van te kunnen maken.

In het boek staan onder andere de dagelijkse opdrachten, mijn eetdagboek met Do haar feedback daarop, alles wat je moet weten over; De schijf van vijf, vetten, eiwitten, koolhydraten, beweging, valkuilen een stuk mindset en nog veel meer. Dit zijn de aanleverspecificaties die ik heb gekregen van mijn boek:

Omvang: 232 pagina’s
Type: Hardcover Wire-O
Formaat: A4 Staand
Druk binnenwerk: Dubbelzijdig full color (4/4)
Papier binnenwerk: 200 grams silk mc
Druk omslag: Enkelzijdig full color (4/0)
Laminaat afwerking omslag: Enkelzijdig matlaminaat
Kleur wire-O: Standaard (metaal)

Het beste kan ik het jullie gewoon laten zien aan de hand van beeldmateriaal van het boek.

Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig.nl

 

Waarom kiezen voor Drukwerknodig

Bij Drukwerknodig kun je veel laten maken; fotoboeken, kalenders, foto’s voor aan de wand, maar ook promotiemateriaal. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Maar waarom zou je kiezen voor Drukwerknodig? Ik noem hieronder een aantal punten op die ik zeker de moeite waard vind om Drukwerknodig aan te raden. 

  • Klantgericht: Bij Drukwerknodig krijg je een eigen contactpersoon. Tijdens het hele proces van ontwerpen tot aanleveren en bezorgen is dat een en dezelfde persoon. En die persoon weet waar het over gaat waardoor de communicatie vlot en overzichtelijk verloopt.
  • Snelle leverling: met respect voor mijn ongeduld om het drukwerk zo snel mogelijk in huis te hebben staan zij garant voor een snelle levering. Dat is te danken aan het feit dat zij alle producten in hun eigen digitale drukkerij printen. En alsof dat nog niet spoed genoeg is, bieden zij ook nog de mogelijkheid voor spoedlevering.
  • Maatwerk: Omdat Drukwerknodig een eigen digitale drukkerij heeft is flexibiliteit mogelijk en staan ze garant voor optimale kwaliteit, en is maatwerk geen enkel probleem. Samen en in overleg kom je zo tot het gewenste resultaat.

Drukwerknodig.nl

Snel en makkelijk drukwerk bestellen

Tatiana's Blog | Mijn boek van Drukwerknodig.nl

Waar let jij op bij het kiezen van jouw drukwerk?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn boek van Drukwerknodig.nl

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Mijn boek van Drukwerknodig.nl

    Wouw dat heb je heel goed in elkaar gezet. Wat ziet dat er mooi uit. Mooi naslagwerk van een leerzaam traject die je hebt gevolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *