Mijn dochter als fashion icoon

My Jewellery

We zijn allemaal bekend met de fashion iconen op Instagram, maar wist je dat er een aantal insta-kids al zijn uitgegroeid tot de grootste fashion-iconen op social media. De invloed van social media op de fashion industrie is groot, en dat merk ik zelf al bij mijn dochter van 8 jaar. Toen ik 8 jaar was, was ik niet zo met mode bezig als zij. Zij heeft al echt de fashion-vibes. En dat heeft alles te maken met deze moderne tijd en social media.

SASS

 Mini  Fashionista

Mooi van top tot teen

Shoppen is nu al een favoriete bezigheid van Esmee. En als ze weet dat ik ergens heen ga om kleding te kopen, dan gaat ze graag mee om zelf ook wat nieuwe items te scoren. Wat ze koopt kiest ze zelf uit, en ze heeft er wel kijk op. De kleding waar ze mee thuis komt, daar zit ook gelijk een fotoshoot aan vast. Want alles moet op Instagram.  Haar gevoel voor stijl heeft ze niet van een vreemde. Ik plaats ook regelmatig fashionpics op mijn eigen Instagramaccount en op mijn blog. We hebben ook wel al eens een twinningshoot gedaan.

Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon OppoSuits Hunkemöller Onesies

Net 8 jaar oud, en ze staat altijd te poseren. In spiegels, ramen, of voor de camera. Waar je haar ook ziet, je treft haar altijd in een pose alsof ze model staat voor de paparazzi. Ook al houdt ze enorm veel van mooie kleertjes, je kunt haar daarnaast ook gewoon vinden in de zandbak of in het gras met een kapotte jeans. Ze is en blijft natuurlijk een kind, en ik wil ook dat ze volop geniet van het kind zijn.  Maar het kleden het kleden van je kind als een soort van mini-volwassene, is de trend van dit moment. Loop jij maar eens naar buiten en kijk eens goed om je heen hoe de jeugd van tegenwoordig gekleed gaat. Dit noemen ze ook wel micro-fashion en houdt niet meer in dan dat je als ouder je kind zo hip, stijlvol en modebewust mogelijk kleed. Nou ben ik met de micro-fashion niet voor of tegen, ik vind het leuk tot op zekere hoogte. Ik vind wel dat een kind zich lekker moet voelen in wat ze draagt. Esmee zal ook nooit iets dragen wat ze zelf niet leuk vind.

Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon

Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon

 


Is jouw kleine prinses, of jouw stoere jongen ook modebewust?


Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon

Heeft jouw kindje een eigen kledingstijl waar jij niet achter staat?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

11 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon

  Wat een knapperd is het! 🙂

 2. Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon
  Natascha - BeautyOpinie

  Je hebt een prachtige dochter Tatiana, mag je trots op zijn!

 3. Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon

  Mijn dochter is ook net 8 jaar geworden en houdt ook enorm van mode :). Wat heeft je dochter trouwens mooie, blauwe ogen!

 4. Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon

  De mijne zijn al wat ouder, maar niet zo heel erg bezig met hun uiterlijk. Hoogstens mijn jongste dochter een beetje. Die kan wel echt poseren voor de camera.

 5. Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon

  Je hebt een prachtige dochter! En die ogen.. mag je heel trots op zijn 🙂

 6. Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon

  Prachtig docter heb je. Superleuk outfit draag ze. Ze staan goed, echt fotomodelletje. Ik heb account voor mijn zoon gemaakt @djessvh daar zie je zijn dagelijks outfit (volg is ook welkom)

  Misschien is het leuk idee om ook aparte insta account voor je dochter.

 7. Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon

  prachtige foto,s en een pracht mooi stel zijn jullie
  ik ben super trots 💕👟👠

 8. Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon

  Zo leuk om te zien dat het er van jongst af aan al in zit, mode. En wat is ze een beauty!

 9. Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon

  Wat leuk om te zien! En wat een pracht kind, hele mooie ogen vooral

 10. Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon

  Prachtig meisje en wauw… die ogen!

 11. Tatiana's Blog | Mijn dochter als fashion icoon

  Wat een leuke foto’s! Ik heb een zoon, die gaat netjes staan voor een foto als ik het vraag, maar verder interesseert het hem helemaal niets hahahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *