MIJN EENVOUDIGE DAGELIJKSE MAKE-UP ROUTINE

by Tatiana

De meeste vrouwen hebben (net als ik) stapels make-up in en op de kast liggen, waarschijnlijk meer dan we voor onze dagelijkse make-up routine gebruiken. In het artikel van vandaag laat ik jullie mijn eenvoudige dagelijkse make-up routine zien. Kijken jullie mee, hoe ik me voorbereid op een typische ochtend?

SASS

De basis

Stap 1

Ik begin de ochtend met een schoon, droog en fris gezicht. Pas daarna begin ik aan mijn make-up. Op dit moment gebruik ik Organic Primed & Plumped Face Primer van Luka Cosmetics. Op dagen dat ik een foundation gebruik, pak ik ook de Hide & Heal Camouflage Foundation van Luka Cosmetics erbij. Deze foundation dekt super goed, en is geschikt voor een perfecte dekking, stralende en natuurlijk uitziende huid zonder imperfecties. Op sommige dagen gebruik ik ook geen foundation.

 

SASS

Concealer

Stap 2

Na de primer en foundation, ga ik verder met de concealer. Hiervoor gebruik ik momenteel die van Artistry. Met de Exact Fit Perfecting Concealer van Artistry verberg ik de kleine onvolkomenheden onder mijn ogen.  De concealer dep ik met mijn vinger onder mijn ogen.

 

SASS

Poeder

Stap 3

Voor een natuurlijke uitstraling gebruik ik een poeder die ik met cirkelvormige bewegingen toepas om in de huid te bufferen. Hiervoor heb ik geen speciale poeder, maar verschillende poeders die ik gebruik. De ene keer is dat de Strobe Time! It’s Glow Time! vanW7 en op andere dagen gebruik ik de Banana Powder van Etos, waarmee ik mijn make-up fixeer voor een flawless finish.

SASS

Bronzer

Stap 4

Ik gebruik eigenlijk altijd een bronzer, en nooit een blush. Voor de bronzer gebruik ik een grote zachte kwast, waarbij ik overtollig product van de kwast tik. Ik gebruik een bronzer voor de wangen, soms voor mijn voorhoofd en kin. Een bronzer die ik heel erg graag gebruik is de Bronze & Sculpt Contour Kit van MUA Cosmetics.

SASS

Oogmake-up

Stap 5

Voor mijn dagelijkse routine hou ik het eigenlijk vrij simpel. Soms gebruik ik wat oogschaduw, maar soms ook helemaal niet. Wat ik tijdens mijn dagelijkse routine wel altijd gebruik is een mascara, eyeliner en een product voor mijn wenkbrauwen. Op dit moment gebruik ik de eyeliner van Collistar, hiermee breng ik een tightline aan. Hierdoor lijken mijn wimpers veel voller omdat de tussenruimte tussen je wimpers gekleurd wordt. Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik verschillende producten, en één daarvan is de Defined & Refined Brows kit van Benefit.

SASS

Lippen

Stap 6

En als laatste de lippen! Hier doe ik eigenlijk vrij weinig mee. Ik scrub mijn lippen vaak even en gebruik een cremige lipbalsem. Of een lippenstift met een heel licht kleurtje.

 

Dit was hem alweer, mijn eenvoudige dagelijkse make-up routine.

Hoe ziet jouw dagelijkse routine eruit?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

9 comments

Joanne 21 januari 2019 - 13:30

Wat een mooie foto en een gave look ! Love it !

Reply
Nicole Orriëns 21 januari 2019 - 16:08

LOL, ik vind het grappig dat dit dan eenvoudig is. Ik vind het best heel veel stappen, maar ik gebruik dan ook geen make-up.

Reply
Nadia 22 januari 2019 - 09:36

Hahaha, ik lees Nicole haar reactie en inderdaad… Dit is voor mij al een hele onderneming 😉 Leuk om die verschillende te zien!

Reply
Amy 22 januari 2019 - 09:53

Wat een fijne routine! Ik vind het er echt heel mooi en natuurlijk uitzien.

Reply
Tiny 22 januari 2019 - 11:59

Mooie foto’s .en je ziet er mooi uit ,en je hebt van die prachtige ogen 👁

Reply
Eline 22 januari 2019 - 12:40

Hoe simpel een dagelijkse routine ook is, de laatste tijd kom ik er niet meer aan toe om mij te schminken met twee kindjes in huis. Ik verlang er al naar om dat terug elke dag te kunnen doen.

Reply
Angela 22 januari 2019 - 16:04

Het lijkt bijna aldof je geen makeup op hebt. Mooie natural look.

Reply
Juliette - Strongbody.nl 23 januari 2019 - 17:32

Staat je prachtig deze make up. Ik draag doordeweeks zelf nauwelijks make up en ik moet ook eerlijk zeggen dat ik een ramp met make up ben, maar in het weekend vind ik het wel leuk om ermee te experimenteren.

Reply
Ilona 27 januari 2019 - 22:07

die W7 palettes zijn echt too die for, mooie look!

Reply