Tatiana's Blog | Mijn eerste keer TAG

Hoe leuk ik het invullen van een tag ook vind, vandaag laat ik jullie zien dat het ook behoorlijk genant kan zijn. Ik heb namelijk de ‘Mijn eerste keer TAG’ ingevuld.

Vandaag kwam tijdens het zoeken naar een leuke tag terecht bij Yara. Op haar blog TheYaraDiaries vulde zij de vragen in.  En vandaag kunnen jullie meer lezen over mijn hoe, wat, en wie mijn eerste keer was!

MIJN EERSTE KEER TAG

1. First Best Friend

Dat moet wel het meisje zijn waarmee ik in het verleden in de buik al lag te spelen, waarmee ik in de box mijn teddybeer deelde, waarmee ik op de wipwap zat, waarmee ik in de schoolbanken zat. Waarmee ik in het heden dagelijks app en waarmee ik in de toekomst nog veel meer zal delen. Mijn 2-ling zusje, mijn BFF.

2. First Record Ever Bought

Dat is al heel lang geleden, toen was ik 14 jaar (21 jaar geleden) 😉 pppffff wat voel ik me ineens oud. Ik heb 2 nummers in mijn geheugen staan, Inner Circle met Sweat (A La La Long) en Joshua Kadison met Jessie.

3. First Celebrity Crush

Hier komt een genant moment. Toen vond ik het echt hotties, maar nu schaam ik me er diep voor. Niet diep, maar echt diep diep. Ik had echt een crush voor Mark Owen uit de boyband Take That. Daarnaast luisterde ik graag naar de muziek van Jon Bon Jovi en veroverde hij mijn hart toen hij zijn lange haren inruilde voor een kort koppie.

4. First Pet

Toen zat ik op de basisschool, we hadden 2 parkietjes. Een mannetje en een vrouwtje, blauw en geel. Ze waren onafscheidelijk. Het vrouwtje overleed en het eenzame mannetje ging er vrijwel direct achteraan.

5. First Gadget

Mijn eerste gadget, hihi als ik er aan denk moet ik er om lachen. Kennen jullie hem nog, de walkman. Muziek luisteren op een cassette bandje. Wat hebben we toch een grote sprong gemaakt in de wereld van muziek luisteren.

6. First Big Purchase

Ik dank dat dit spulletjes waren voor mijn eerste huisje. Ik ging op mijzelf wonen en kocht van mijn eigen verdiende geld de hele inboedel. Wat voelde ik mij stoer en volwassen.

7. First Blog Post

Dat was op Reisjournaal in 2005, een verslag van mijn reis door Italië. Een blog waar ik inmiddels al een tijd niet actief ben geweest, maar nog steeds bestaat.

8. First Make-Up

Het eerste make-up dat ik gebruikte kwam van mijn moeder. Dit was waarschijnlijk van Yves Rocher. Destijds bestelde zij hier vaak haar make-up. Bij een bereikte leeftijd van 15 jaar begon ik met haar make-up een beetje te experimenteren.

Afsluiting naam Modern

Wie was jouw first crush?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Tatiana's Blog | Mijn eerste keer TAG

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Mijn eerste keer TAG

    Ah deze is leuk! We schelen niet zoveel dus ik herken zoveel. Oeh Mark Owen was wel fout ja, maar ik was net zo fout met Peter Andre ietsje later. Als was Howie van Take That mijn favoriet.

  2. Tatiana's Blog | Mijn eerste keer TAG

    Oh dit is een leuke tag, ik zal eens kijken om hem ook in te vullen ^^ Oh en arm parkietje 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *