Tatiana's Blog | Mijn ervaring met de beautysupplementen van Oenobiol

Als je me op mijn social media kanalen hebt gevolgd, en regelmatig mijn blog leest, dan weet je dat ik ambassadrice geworden ben van het zeer succesvolle Franse beautymerk Oenobiol Paris. Een tijdje geleden schreef ik mijn eerste blog over de beautysupplementen van Oenobiol. Na een tijdje gebruik van de supplementen kan ik vandaag met jullie de resultaten delen.

SASS

Mijn ervaring met de Autobronze Teint 

 Natuurlijke en stralende bruine huid zonder de zon

Tatiana's Blog | Mijn ervaring met de beautysupplementen van Oenobiol

Ik slik de Oenobiol Autobronze teint sinds eind mei, begin juni. Nu kan ik jullie echt resultaat laten zien, en of het wat voor mij doet. Ik zie een groot effect, maar anders dan verwacht. Het geeft mijn huid een ‘gezonde teint’. Nu ben ik natuurlijk van mezelf al getint, en als ik in de zon kom pak ik al gauw wat kleur op. Normaal merk ik wel dat na een week mijn huid wat droger wordt en ik als een slangetje ga vervellen. En ik merk nu met het gebruik van de pillen dat ik mijn kleur veel langer en mooier vasthou. Ik denk dus niet dat je dit moet gaan slikken in de hoop dat je op een ochtend wakker wordt met een mooie bruine glow, dan kan je echt lang wachten. Maar je zult zeker verschil merken, en een mooi kleurtje vasthouden naar de winter toe, terwijl de rest de bleke huidjes weer terugkrijgt.

SASS

Mijn ervaring met de Skin Support Gevoelige Huid

Voedt de gevoelige huid van binnenuit  

Mijn huid ziet er de laatste tijd gaaf uit, af en toe heb ik nog wel eens last van wat onzuiverheden. Maar met het gebruik van het beautysupplement in combinatie met mijn dagelijkse routine komt mijn huid snel weer tot rust. Daarnaast is mijn huid minder dof en ziet er veel levendiger uit. De 3 maanden zijn nog niet om, maar ik kan nu al zeggen dat mijn huid in betere conditie is dan ooit.

SASS

Oenobiol Paris Beauty Support

Ondersteunt je natuurlijke schoonheid  

Tatiana's Blog | Mijn ervaring met de beautysupplementen van Oenobiol

Net als bij de andere Oenobiol supplementen die ik heb gebruikt, duurde het een aantal weken voordat ik effect begon te zien. En daarna zag en merkte ik het wel. Zowel aan mijn nagels als mijn haar, en zelfs mijn huid. Maar wat merkte ik dan?

 

Mijn haar was dikker en voller, en ik heb van mezelf al dik en vol haar. En mijn nagels groeiden ontzettend snel en zijn vrij sterk. En het voorste witte gedeelte van mijn nagels is nu ook echt wit, en niet meer doorzichtig zoals voorheen. Qua mijn huid merkte ik niet zoveel omdat ik meer het effect van de autobronze zag. Maar in samen gebruik met alle supplementen merk ik wel dat mijn huid niet meer zo dof is en ik ’s ochtends direct vrolijk ben als ik in de spiegel kijk.

SASS

Conclusie

Waar ik het meeste moeite mee had was om daadwerkelijk 1x per dag een capsule in te nemen. Ik vergat het gewoon echt, en dat terwijl ik het wel op een handige plak had neergezet. Maar dat is iets waar ik vaker moeite mee heb. Het innemen van de capsules ging ontzettend makkelijk, daar had ik totaal geen moeite mee. Ik heb ook wel eens capsules ingenomen, die keer op keer halverwege mijn keel bleven steken. En dat is zo niet fijn. Daarom vind ik Oenobiol Beautysupplementenom een fijne aanvulling om mijn natuurlijke schoonheid van binnenuit te ondersteunen. En zou ik het ook zeker aanraden als jij zelf tekort komt en de behoefte hebt aan algehele ondersteuning van je schoonheid.

Tatiana's Blog | Mijn ervaring met de beautysupplementen van Oenobiol

Gebruik jij supplementen voor je lichaam?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn ervaring met de beautysupplementen van Oenobiol

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *