Tatiana's Blog | Mijn Fashion wishlist van Loavies

Wij zijn alweer aangekomen bij het laatste wishlistje van deze week. En vandaag gaat het allemaal lekker over fashion. In het artikel van vandaag laat ik jullie wat van mijn favoriete outfitjes zien, helemaal PARTY ready voor de feestdagen. De outfitjes heb ik geselecteerd uit de webshop van Loavies. Kijken jullie weer gezellig mee!

SASS

Party metLoavies

 

STARS IN THE SKY – GOLD. Ik vind het voor kerst altijd erg leuk om rokjes of jurkjes te dragen, maar een mooie broek vind ik ook erg leuk. Helemaal met een leuke glitter er in. En daar heb ik nu dus ook voor gekozen. A sparkling dream! De pantalon heeft wijde pijpen, een elastische tailleband en gouden kleur glitters all over. Tatiana's Blog | Mijn Fashion wishlist van Loavies

FORGET THE PAST. Omdat ik er wel een liefhebber van ben kies ik ook nog even een mooi jurkje uit. We hebben tenslotte meerdere feestdagen, dus meerdere outfitjes is ook erg leuk. Hello new wardrobe classic! Ik vind het een super mooi en sexy, maar toch ook stijlvol jurkje.
Tatiana's Blog | Mijn Fashion wishlist van LoaviesNEVER GONNA HAPPEN. Natuurlijk gaan we ook knallend het nieuwe jaar in, en dat zou ik graag kleurrijk willen doen. This cutie is worth making plans for! De rok van LOAVIES is een echte eyecandy met leuke top en laarzen voor een stunning en cosy outfit!

Tatiana's Blog | Mijn Fashion wishlist van Loavies

DE OUTFITJES VAN LOAVIES MAKEN DE FEESTDAGEN COMPLEET. En als je snel bent met bestellen, dan is het ook nog op tijd voor de feestdagen. 

Tatiana's Blog | Mijn Fashion wishlist van Loavies

Wat draag jij deze feestdagen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn Fashion wishlist van Loavies

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Mijn Fashion wishlist van Loavies

  Het ziet er zo mooi.Ik krijg er een voor mijn vrouw.

 2. Tatiana's Blog | Mijn Fashion wishlist van Loavies

  Nice dress after it I’m ready to go to the party! Its color, fetting too smart. It can be worn with long pants. This dress can easily attract your mind. I am recommend this article. Happy 2020!!!

 3. Tatiana's Blog | Mijn Fashion wishlist van Loavies

  Eigenlijk ben ik een modeblogger, maar we zijn dol op de outfits. Het is zo leuk om de meisjes hier te zien kleden. Ik denk dat een kledingkast hier meer dan genoeg is om je feest bij te wonen. De laatste kerst die mijn man me gaf was een rok. Ik was erg blij. Vandaag zal ik je aansporen om deze jurk te kopen. Ik denk dat deze jurken het beste cadeau in 2020 zijn. Bedankt!!!

 4. Tatiana's Blog | Mijn Fashion wishlist van Loavies

  Zwarte collectie met geweldige ideeën. Ik hou mezelf altijd graag gepoetst. Ik weet dat alle vrouwen van mode houden. Mijn mode is slim genoeg om heel snel na deze jurk op een feestje te verschijnen. Ik denk dat het de keuze van alle meisjes zou moeten zijn. Heb een geweldige collectie.

 5. Tatiana's Blog | Mijn Fashion wishlist van Loavies

  It is a really nice and powerful dress for weddings or any other big event. I would take it for me when I got a chance.

 6. Tatiana's Blog | Mijn Fashion wishlist van Loavies

  The dress that you have added is very nice and fashionable, May all the girls love it. also, very suitable for every events. thanks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *