Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick

Als ik zou moeten kiezen uit één beauty product die ik erg mooi vind, dan is dat lipstick. Je hebt ze in zoveel kleuren, en zoveel variaties. Daarnaast zien alleen de hulsen er soms al adembenemend uit. En een lipstick kan je look maken of breken. Ik draag in het dagelijkse leven graag een lichte kleur lipstick, als ik lipstick gebruik. Maar voor een feestje of iets anders leuks, pak ik vaak iets meer uit en ga ik graag voor een mooie rode kleur. Hieronder laat ik jullie een aantal van mijn favoriete kleuren zien. 

SASS

Rode lippen

Krachtig & aanwezig. In mijn collectie met lipsticks en lipbalms treffen jullie het meeste rood of roodtinten aan. Het is een kleur die mij goed staat, en die mij op een of andere manier meer zelfvertrouwen geeft.

Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick

Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick

SASS

Nude lippen

Klassiek & chique. Ik vind nude kleuren heel erg mooi, maar ontzettend moeilijk om uit te kiezen. Het kan nog zo’n mooie kleur zijn, maar hij moet ook bij de kleur van je huid passen. Ik ben van mezelf getint en moet oppassen dat een nude kleurtje mijn lippen niet helemaal verbleekt. De kleur moet daarom wel wat krachtiger zijn dan mijn huidskleur.

Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick

Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick

 

SASS

Roze lippen

Sexy & speels. Roze lipstick heeft iets zachts vind ik, iets speels. Voor mij hoeft een roze lipstick niet te roze te zijn. Want dan vind ik het bij mij niet mooi meer. Maar een mooie roze kleur geeft me een jong en speels gevoel.

 Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick

Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick

Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick

Welke kleur lipstick draag jij het liefst? Heb jij een favoriet merk?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick

  prachtige kleuren ,en ik zie dat je makkelijk kan kiezen ,zo veel kleuren en heel mooi hebt uitgestald
  ik gebruik ook veel lipstick ,het doet gelijk mooi en verzorgd uit ,als het kan neem ik graag een neutraal kleurtje (rosé ,paars)
  maar daar naast pas ik de kleur aan bij de nagellak en kleding
  maar ik heb niet zo veel kleuren dan jij haha

 2. Tatiana's Blog | Mijn favoriete lipstick

  Mooie kleuren!

  Ik ben zelf fan van de lipsticken van Dior!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *