Mijn favoriete lipstick

by Tatiana

Als ik zou moeten kiezen uit één beauty product die ik erg mooi vind, dan is dat lipstick. Je hebt ze in zoveel kleuren, en zoveel variaties. Daarnaast zien alleen de hulsen er soms al adembenemend uit. En een lipstick kan je look maken of breken. Ik draag in het dagelijkse leven graag een lichte kleur lipstick, als ik lipstick gebruik. Maar voor een feestje of iets anders leuks, pak ik vaak iets meer uit en ga ik graag voor een mooie rode kleur. Hieronder laat ik jullie een aantal van mijn favoriete kleuren zien. 

SASS

Rode lippen

Krachtig & aanwezig. In mijn collectie met lipsticks en lipbalms treffen jullie het meeste rood of roodtinten aan. Het is een kleur die mij goed staat, en die mij op een of andere manier meer zelfvertrouwen geeft.

SASS

Nude lippen

Klassiek & chique. Ik vind nude kleuren heel erg mooi, maar ontzettend moeilijk om uit te kiezen. Het kan nog zo’n mooie kleur zijn, maar hij moet ook bij de kleur van je huid passen. Ik ben van mezelf getint en moet oppassen dat een nude kleurtje mijn lippen niet helemaal verbleekt. De kleur moet daarom wel wat krachtiger zijn dan mijn huidskleur.

 

SASS

Roze lippen

Sexy & speels. Roze lipstick heeft iets zachts vind ik, iets speels. Voor mij hoeft een roze lipstick niet te roze te zijn. Want dan vind ik het bij mij niet mooi meer. Maar een mooie roze kleur geeft me een jong en speels gevoel.

 

Welke kleur lipstick draag jij het liefst? Heb jij een favoriet merk?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

CommentLuv badge

2 comments

Tiny 23 augustus 2020 - 11:56

prachtige kleuren ,en ik zie dat je makkelijk kan kiezen ,zo veel kleuren en heel mooi hebt uitgestald
ik gebruik ook veel lipstick ,het doet gelijk mooi en verzorgd uit ,als het kan neem ik graag een neutraal kleurtje (rosé ,paars)
maar daar naast pas ik de kleur aan bij de nagellak en kleding
maar ik heb niet zo veel kleuren dan jij haha

Reply
Ruby 23 augustus 2020 - 16:42

Mooie kleuren!

Ik ben zelf fan van de lipsticken van Dior!

Reply