MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

by Tatiana

Als ik zo naar buiten kijk, kan ik nog wel even wachten om de winterjas aan te trekken. En toch heb ik mijn winterjas al uit de kast gehaald, jij ook? Nog niet gedragen, maar hij hangt klaar. Ik merk nu ook weer dat ik toch een echte shop-a-holic ben, omdat ik automatisch ook weer online ga kijken naar een warme winterjas! Vorig jaar deed ik dat al in het artikel mijn favoriete winterjassen van H&M. Het viel mij dit keer wel op dat ik echt ben gegaan voor opvallende kleuren en materialen.

SASS

Blauwe korte jas van imitatiebont 

€ 99,00

Een jas van zacht imitatiebont met een (kleine) kraag, een blinde haak-en-oogsluiting voor en steekzakken. Gevoerd. De blauwe kleur gecombineerd met de diverse kleuren vind ik zo mooi aan deze jas.

IK HEB HET KOUD, WIL JIJ MIJN JAS ZIJN  


SASS

Rode korte jas van imitatiebont 

 

€ 99,00

Hoe gaaf zijn die kleuren, het oud roze en het bordeaux rode, in combinatie met elkaar perfect in balans. Een jas van zacht imitatiebont met een kraag, een blinde haak-en-oogsluiting voor en steekzakken. Gevoerd. Ik zie mijzelf al helemaal lopen in deze opvallende verschijning. Jij ook?

SHAPE YOUR COAT ACCORDING TO YOUR CLOTHES  


SASS

Beige jas van imitatiebont 

€ 99,00

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken, zelfs in de winter, is het luipaarddessin. Dat blijft mijn aandacht trekken. En de details; de zwarte ceintuur en de zwarte kraag, maken de jas net even anders dan anders. Een jas van imitatiebont met een dessin. De jas heeft een kraag, een haak-en-oogsluiting voor, een zak in de zijnaden, een afneembare strikceintuur van imitatiesuède en een split achter. Gevoerd.

WIL JE MIJ KNUFFELEN


SASS

Jack met teddy voering 

€ 69,99

Dit is een jas waarvan je in eerste instantie misschien denk van mmmmmmmmmm dat weet ik niet. Maar je moet hem echt aan zien, dan is hij zo mooi. En de kleur vind ik gewoon mega leuk. Een jack van imitatiesuède met een teddy voering. Het jack heeft een opstaande kraag met een sluiting en een teddy voering en een ritssluiting en zakken voor.

I WANNA BE YOUR TEDDYBEAR


SASS

Parka met teddy voering 

€ 49,99

Deze jas vind ik mooi, omdat parka’s gewoon zo lekker casual zijn. Maar ook omdat mijn dochtertje dezelfde heeft. En ik vind twinning ontzettend leuk om aan mee te doen. Een korte parka van geweven katoen met een gevoerde capuchon met een afneembare rand van imitatiebont. De parka heeft een ritssluiting en een windflap met blinde drukknopen voor, een drawstring in de taille en aan de onderkant, zakken met stolpplooi, klep en drukknoop voor, een bandje met drukknoop onder aan de mouwen en een split achter. Gevoerd met teddy.

I LOVE TWINNING


SASS

Dat waren de 5 favoriete winterjassen van H&M op een rijtje. Ik ben nu heel erg benieuwd welke van deze jassen uit het rijtje jouw favoriet is? Laat je het weten in de comments hieronder! Heb jij voor de winter van 2018 al een mooie winterjas gekocht?

Heb jij een opvallende winterjas?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

20 comments

Nicole Orriëns 24 oktober 2018 - 10:27

Wat een leuke jassen allemaal! Vooral die ‘fur’ achtige jassen vind ik erg mooi. De parka vind ik wat minder.

Reply
alexa 24 oktober 2018 - 10:35

ahhh die i want to be your teddybear vidn ik heel leuk! lekker kleurtje ook

Reply
Manuela 24 oktober 2018 - 11:18

Leuk om te zien dat oude trends zich steeds weer herhalen! Ik had vroeger ook van die harige jassen én truien haha.

Reply
Tania 24 oktober 2018 - 12:20

ik vind persoonlijk de parka het mooiste. Ik zou zelf niet meteen voor het roze gaan maar deze tint ziet er wel mooi uit

Reply
Dhini 24 oktober 2018 - 13:01

Erg leuk om te zien je favoriete winterjassen. Ze lijken lekker warm

Reply
Krystle/Batboy 24 oktober 2018 - 13:02

Ooh ik moet nog een winterjas hebben, leuke zitten er tussen zeg! Maar goed een extra jas is natuurlijk altijd handig 😉 ééntje met luipaardprint voor de bij

Reply
kiki hasselton 24 oktober 2018 - 13:10

die beige/luipaard variant vind ik echt super leuk!! Ik heb al een winterjas, maar als ik die niet zou hebben, zou ik voor die gaan.

Reply
Danielle 24 oktober 2018 - 14:56

Oehh wat een heerlijke jassen! Die zijn echt wel nodig met deze najaarstemperaturen.

Reply
Angela 24 oktober 2018 - 16:49

De gekleurde jas van H&M vind ik het leukst.

Reply
Lindsey Beljaars 24 oktober 2018 - 20:33

Oeh wat een leukerds!! Ik vind die fur jassen zoo lekker!

Reply
Melossa 24 oktober 2018 - 21:03

Jas met teddy coating erg lekker warm. Maar echt bee wat een kou nu opeens

Reply
Linda 25 oktober 2018 - 09:10

Ik vind parka’s ook heel erg fijn in de winter. En moet zeggen dat ik ook hele mooie stoffen jassen heb zien hangen bij H&M. Volgens mij van de Conscious lijn en het is liefde op het eerste gezicht haha

Reply
MC Kleuver 25 oktober 2018 - 09:21

Deze jassen zijn niet in mijn smaak. Maar goed ik hoef ze ook niet aan. Ik hoop dat jij er plezier van hebt.

Reply
Amanda 25 oktober 2018 - 17:57

Yes, eindelijk mag die heerlijke winterjas weer uit de kast! Ik word daar altijd heel blij van, gewoon zo lekker warm en liefst nog oversized. Love it!

Reply
Danielle 25 oktober 2018 - 21:37

Ik vind die oudroze parka met teddyvoering de leukste hiervan, maar heb zelf toch een iets andere smaak 🙂 Mijn winterjas is een lange ruitjesjas, lekker retro <3

Reply
Marsha 25 oktober 2018 - 21:48

Die roze vind ik erg gaaf zeg! Ben al een tijdje opzoek naar een roze winterjas, maar ben nog niet geslaagd.

Reply
Tiny 25 oktober 2018 - 22:52

Mooie jassen ,ik vind de parka het mooiste
Maar ik ben grijs de jas haalt mij niet op ,dus te licht van kleur
Ik zou voor de blauwe gecombineerde kleur gaan
Ik vind de jas echt leuk

Reply
Nathalie - Volgmama 25 oktober 2018 - 23:27

De laatste vind ik het mooist en meest bij mij passen. Ik koop meestal zwarte jassen maar zo’n roze is ook kei gaaf!

Reply
Aukje 15 november 2021 - 12:56

Hoi die gekleurde bontjas vind ik echt geweldig!!Heb je die nog?Zo ja zou je hem willen verkopen?
Graag hoor ik van je…
Grtjs van Aukje

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 15 november 2021 - 13:07

Lieve Aukje, dit was een wishlist van mij. Ik vond die gekleurde bontjas ook helemaal geweldig, maar helaas had ik hem zelf niet. Anders zou ik hem zeker aan je verkopen.

Reply