MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

Als ik zo naar buiten kijk, kan ik nog wel even wachten om de winterjas aan te trekken. En toch heb ik mijn winterjas al uit de kast gehaald, jij ook? Nog niet gedragen, maar hij hangt klaar. Ik merk nu ook weer dat ik toch een echte shop-a-holic ben, omdat ik automatisch ook weer online ga kijken naar een warme winterjas! Vorig jaar deed ik dat al in het artikel mijn favoriete winterjassen van H&M. Het viel mij dit keer wel op dat ik echt ben gegaan voor opvallende kleuren en materialen.

SASS

Blauwe korte jas van imitatiebont 

€ 99,00

Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

Een jas van zacht imitatiebont met een (kleine) kraag, een blinde haak-en-oogsluiting voor en steekzakken. Gevoerd. De blauwe kleur gecombineerd met de diverse kleuren vind ik zo mooi aan deze jas.

IK HEB HET KOUD, WIL JIJ MIJN JAS ZIJN  


SASS

Rode korte jas van imitatiebont 

 

€ 99,00

Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

Hoe gaaf zijn die kleuren, het oud roze en het bordeaux rode, in combinatie met elkaar perfect in balans. Een jas van zacht imitatiebont met een kraag, een blinde haak-en-oogsluiting voor en steekzakken. Gevoerd. Ik zie mijzelf al helemaal lopen in deze opvallende verschijning. Jij ook?

SHAPE YOUR COAT ACCORDING TO YOUR CLOTHES  


SASS

Beige jas van imitatiebont 

€ 99,00

Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken, zelfs in de winter, is het luipaarddessin. Dat blijft mijn aandacht trekken. En de details; de zwarte ceintuur en de zwarte kraag, maken de jas net even anders dan anders. Een jas van imitatiebont met een dessin. De jas heeft een kraag, een haak-en-oogsluiting voor, een zak in de zijnaden, een afneembare strikceintuur van imitatiesuède en een split achter. Gevoerd.

WIL JE MIJ KNUFFELEN


SASS

Jack met teddy voering 

€ 69,99

Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

Dit is een jas waarvan je in eerste instantie misschien denk van mmmmmmmmmm dat weet ik niet. Maar je moet hem echt aan zien, dan is hij zo mooi. En de kleur vind ik gewoon mega leuk. Een jack van imitatiesuède met een teddy voering. Het jack heeft een opstaande kraag met een sluiting en een teddy voering en een ritssluiting en zakken voor.

I WANNA BE YOUR TEDDYBEAR


SASS

Parka met teddy voering 

€ 49,99

Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

Deze jas vind ik mooi, omdat parka’s gewoon zo lekker casual zijn. Maar ook omdat mijn dochtertje dezelfde heeft. En ik vind twinning ontzettend leuk om aan mee te doen. Een korte parka van geweven katoen met een gevoerde capuchon met een afneembare rand van imitatiebont. De parka heeft een ritssluiting en een windflap met blinde drukknopen voor, een drawstring in de taille en aan de onderkant, zakken met stolpplooi, klep en drukknoop voor, een bandje met drukknoop onder aan de mouwen en een split achter. Gevoerd met teddy.

I LOVE TWINNING


SASS

Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

Dat waren de 5 favoriete winterjassen van H&M op een rijtje. Ik ben nu heel erg benieuwd welke van deze jassen uit het rijtje jouw favoriet is? Laat je het weten in de comments hieronder! Heb jij voor de winter van 2018 al een mooie winterjas gekocht?

Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

Heb jij een opvallende winterjas?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

20 Reacties

 1. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  Wat een leuke jassen allemaal! Vooral die ‘fur’ achtige jassen vind ik erg mooi. De parka vind ik wat minder.

 2. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  ahhh die i want to be your teddybear vidn ik heel leuk! lekker kleurtje ook

 3. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  Leuk om te zien dat oude trends zich steeds weer herhalen! Ik had vroeger ook van die harige jassen én truien haha.

 4. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  ik vind persoonlijk de parka het mooiste. Ik zou zelf niet meteen voor het roze gaan maar deze tint ziet er wel mooi uit

 5. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  Erg leuk om te zien je favoriete winterjassen. Ze lijken lekker warm

 6. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  Ooh ik moet nog een winterjas hebben, leuke zitten er tussen zeg! Maar goed een extra jas is natuurlijk altijd handig 😉 ééntje met luipaardprint voor de bij

 7. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  die beige/luipaard variant vind ik echt super leuk!! Ik heb al een winterjas, maar als ik die niet zou hebben, zou ik voor die gaan.

 8. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  Oehh wat een heerlijke jassen! Die zijn echt wel nodig met deze najaarstemperaturen.

 9. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  De gekleurde jas van H&M vind ik het leukst.

 10. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  Oeh wat een leukerds!! Ik vind die fur jassen zoo lekker!

 11. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  Jas met teddy coating erg lekker warm. Maar echt bee wat een kou nu opeens

 12. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  Ik vind parka’s ook heel erg fijn in de winter. En moet zeggen dat ik ook hele mooie stoffen jassen heb zien hangen bij H&M. Volgens mij van de Conscious lijn en het is liefde op het eerste gezicht haha

 13. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  Deze jassen zijn niet in mijn smaak. Maar goed ik hoef ze ook niet aan. Ik hoop dat jij er plezier van hebt.

 14. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  Yes, eindelijk mag die heerlijke winterjas weer uit de kast! Ik word daar altijd heel blij van, gewoon zo lekker warm en liefst nog oversized. Love it!

 15. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  Ik vind die oudroze parka met teddyvoering de leukste hiervan, maar heb zelf toch een iets andere smaak 🙂 Mijn winterjas is een lange ruitjesjas, lekker retro <3

 16. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  Die roze vind ik erg gaaf zeg! Ben al een tijdje opzoek naar een roze winterjas, maar ben nog niet geslaagd.

 17. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  Mooie jassen ,ik vind de parka het mooiste
  Maar ik ben grijs de jas haalt mij niet op ,dus te licht van kleur
  Ik zou voor de blauwe gecombineerde kleur gaan
  Ik vind de jas echt leuk

 18. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  De laatste vind ik het mooist en meest bij mij passen. Ik koop meestal zwarte jassen maar zo’n roze is ook kei gaaf!

 19. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  Hoi die gekleurde bontjas vind ik echt geweldig!!Heb je die nog?Zo ja zou je hem willen verkopen?
  Graag hoor ik van je…
  Grtjs van Aukje

  1. Tatiana's Blog | MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

   Lieve Aukje, dit was een wishlist van mij. Ik vond die gekleurde bontjas ook helemaal geweldig, maar helaas had ik hem zelf niet. Anders zou ik hem zeker aan je verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *