Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018

Uitgeholde pompoenen op straat, rare kostuums, spinnenwebben, geraamtes, maskers en snoep. Op 31 oktober was het weer Halloween, een steeds populairder wordend feest uit Amerika.  ‘Trick or treat”, een snoepje of ik schiet. Iets wat wel een beetje lijkt op Sint Maarten. Alleen zijn de schattige kindjes die met hun lampion langs de deuren lopen om een liedje te zingen tijdens Halloween niet lief, maar juist het tegenovergestelde. Zo eng mogelijk. Hier gaan de kinderen met Halloween niet langs de deuren, en wordt er eigenlijk rondom Halloween weinig gedaan. Maar goed, vorig jaar het ik voor het eerst een Halloween-look gemaakt, en dat wilde Esmee dit jaar graag weer doen. Daar kan ik dus niet meer omheen. Een nieuwe traditie heeft plaats gevonden.  Halloween is al voorbij, en we gaan richting Sint Maarten, maar kijken jullie nog even mee naar de look van dit jaar?

Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018SASS

Halloween

Trick-or-treat

De look die we dit jaar maakten voor Halloween heeft 2 kanten. Een mooie en een creepy kant. De linkerkant van ons gezicht is eng en lijkt op een skelet. De rechter kant van ons gezicht is lief en mooi. Onverwachts en zo leuk, kwam Esmee haar tante ook meehelpen en wilde zelf ook nog iets geks doen. Van haar is het een beetje een mix geworden van een devil en een zombie.

 Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018

Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018

THERE IS MAGIC IN THE NIGHT WHEN PUMPKINS GLOW BY MOONLIGHT


Wat vinden jullie van de looks die wij gemaakt hebben? Ik had niet verwacht dat ik dit schminken zo leuk zou vinden. Als ik dit wel vaker wil gaan doen, dan wil ik ook goede make-up aanschaffen wat hiervoor echt geschikt is. 

Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018

Wat vind jij van Halloween?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018

  Ahh, alle drie echt super leuk! 🙂

 2. Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018

  Wat leuk zeg, en superleuke foto’s!!

 3. Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018

  Wat super leuk gedaan! Of leuk, eerder eng natuurlijk! Zo jammer dat het hier in de buurt verder niet speelt.

 4. Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018

  Wat gaaf! Die schmink is ook echt geweldig gedaan, ik wou dat ik dat ook zo goed kon 🙂

 5. Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018

  Geweldig gedaan! Leuk zo die twee kanten.

 6. Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018

  Wauw he, ik wist helemaal niet dat jij ZO creatief en goed met make-up was. Vind het echt heel gaaf gedaan.

 7. Tatiana's Blog | Mijn Halloween Look van 2018

  Wat een gave looks hebben jullie gemaakt! Erg leuk en mooi gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *