Mijn Hunkemöller bikini voor de zomer van 2019

Hunkemöller
Het is hier waarschijnlijk een beetje te laat voor. De zomervakantie is vandaag officieel geëindigd en de scholen zijn weer begonnen. Maar het is nog steeds mooi weer, en we kunnen nog steeds een bikini dragen. Alhoewel ik moet toegeven dat het leuker was geweest om mijn bikini voor deze zomer te reviewen in het mooie en zonnige Frankrijk. Want daar ben ik geweest met vakantie. Daar was het ook dat ik een berichtje binnenkreeg voor opnieuw een toffe samenwerking met Hunkemöller. Toch wil ik jullie mijn nieuwe bikini even laten zien in dit artikel.

SASS

Bikini Cinammon

 

Tatiana's Blog | Mijn Hunkemöller bikini voor de zomer van 2019

Dit jaar heb ik gekozen voor een voorgevormde beugel bikinitop en een fold over bikinibroekje. Normaal ga ik altijd voor een bikini met afneembare schouderbandjes. Omdat ik dat makkelijk vind met zonnen. Zo krijg je niet die witte bandjes op je huid als je een strapless jurkje wilt dragen. Dit keer heb ik een andere bikini, en ik heb de bikini vooral gekozen voor de kleur.

Tatiana's Blog | Mijn Hunkemöller bikini voor de zomer van 2019

Het bovenstukje heeft is een voorgevormde beugel bikinitop. Hello summertime! Eén ding is zeker, deze bikinitop valt zeker op. Naast de mooie kleur heeft de stof een lichte shimmer en is de top afgewerkt met strappy details aan de voorkant. Een erg mooi detail, en zoals ik al zei ik vind de kleur echt fantastisch. De top heeft geen uitneembare paddings, maar is wel stevig en geeft voldoende ondersteuning. De bikinitop sluit aan de achterkant met een klipsluiting.

Hunkemöller

Hunkemöller

Het broekje heeft is een voorgevormde beugel bikinitop. Shine in dit bikinibroekje! Het bikinibroekje heeft een prettige pasvorm die de billen bedekt. Door het fold over detail kun je het broekje op twee manieren stijlen. Je kunt het broekje laag dragen of wat hoger. Ik draag het broekje gewoon folded, dat vind ik persoonlijk mooier staan.

Hunkemöller

Hunkemöller

De bikini compleet, het topje en het broekje, zijn van prima kwaliteit. En zo kom ik eigenlijk iedere zomer weer terecht bij de collectie van Hunkemöller, als ik op zoek ben naar een nieuwe bikini.  De pasvorm is perfect en zo is er voor verschillende maten en vormen bijpassende badkleding.

Hunkemöller

Welke bikini droeg of draag jij deze zomer? Ben jij ook op zoek naar een nieuwe bikini, want je hoeft natuurlijk niet alleen in de zomer te zwemmen. Dat kan in de winter ook. Shop nu jouw favoriete bikini bij Hunkemöller! De bikini die ik jullie vandaag heb laten zien is op dit moment ook nog eens lekker voordelig.

Bikinitop: € 29,99 nu voor € 15,00

Bikinibroek: € 17,99 nu voor € 10,00

Tatiana's Blog | Mijn Hunkemöller bikini voor de zomer van 2019

Draag jij het liefst een badpak of een bikini?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn Hunkemöller bikini voor de zomer van 2019

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Mijn Hunkemöller bikini voor de zomer van 2019

  Oh wauw! Wat een super toffe bikini! Hij staat je ook echt prachtig!

  Ik ben zelf wel een bikini type, maar toch nog steeds op zoek naar een mooi badpak.

 2. Tatiana's Blog | Mijn Hunkemöller bikini voor de zomer van 2019

  Oeh, hij is heel erg mooi! Ik vind het zelf beide erg lekker, ik wissel eigenlijk altijd een beetje af. 🙂

 3. Tatiana's Blog | Mijn Hunkemöller bikini voor de zomer van 2019

  Oh die bikini is zoooo mooi, en hij is precies voor jou gemaakt!

 4. Tatiana's Blog | Mijn Hunkemöller bikini voor de zomer van 2019

  Wauw!! Die kleur is echt prachtig!! Hij staat je goed.
  Ik ben van de felle kleuren 🙂

 5. Tatiana's Blog | Mijn Hunkemöller bikini voor de zomer van 2019

  wat staat het je goed! mooie pasvorm ook

 6. Tatiana's Blog | Mijn Hunkemöller bikini voor de zomer van 2019

  Wat een mooie kleur! Ik heb dit jaar ook 2 bikini’s van Hunkemoller gedragen en ik was super tevreden over de kwaliteit.

 7. Tatiana's Blog | Mijn Hunkemöller bikini voor de zomer van 2019

  wat een mooie bikini! een echt mooie warme kleur daar hou ik wel van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *