Mijn Interior Wishlist: Kerst / Verjaardag

by Tatiana

Aan het begin van deze week liet ik jullie mijn beauty wishlist zien. Halverwege de week mijn fashion wishlist. En vandaag laat ik jullie mijn lifestyle (interior) wishlist zien. Ik ben blij met mijn huisje, en ik vind het heerlijk om weer thuis te komen. Maar ik merk wel dat ik vaak bezig ben met veranderen, het gezellig(er) maken. Een paar extra kussens, wat mooie kaarsen, mooie lijsten aan de wand. Iemand die ik enorm bewonder om haar interieur is Carina uit Denemarken. Het makkelijkste zou gewoon zijn dat ik mijn koffer inpak en bij haar intrek. Of zij daar zo blij mee zou zijn weet ik niet. Maar zij woont zo mooi. Dit soort accessoires blijf ik mooi vinden, en ik heb er een paar op mijn lijstje gezet. Kijken jullie mee!

 

SASS

Miss Étoile 

When you can’t get enough of the eye collection

Of je de accessoires nou aantreft in de keuken, of in de badkamer. Van de accessoires van MISS ÉTOILE word je vrolijk. In de keuken bij het ontbijt: vrolijke koffiekannen en grappige ontbijtborden laten jouw ochtendhumeur verdwijnen als sneeuw voor de zon. Al je make-up spullen omringd door brutale stippen tot zoete spreuken – de meisjesachtige charme in mooie pasteltinten maken het Deense merk MISS ÉTOILE een wereldwijd succes.

Westwing: Decoratief dienblad Lume

Westwing: Diffuser A Clean Creation (frisse katoen)

Westwing: Fluwelen kussen Princess

LivvLifestyle: Beker diagonaal streep roze

LivvLifestyle: Theepot with eyes and dots

LivvLifestyle: Beker diagonaal streep goud

Trouva: ESPRESSO-KOPJE MET SCHOTEL KERAMISCHE OGEN EN STIPPEN

Westwing: Koffiepot Les Yeux

Trouva: EYES CLOSED CERAMIC MOK

Trouva: PINK STRIPE HAVE A BEAUTIFUL DAY PRINT

Westwing: Geurkaars Bubble Gum Treats (bubblegum)

Trouva: Make-up tasje

 ALL EYES ON YOU


SASS

Desenio

Sometimes I’m a beige kind of girl

Ik hou heel erg van de Scandinavische stijl, en daar past Desenio helemaal bij. Trendy en mooie kunstposters voor een Scandinavisch interieur.  Een poster assortiment van Scandinavië en ophangaccessoires in de vorm van lijsten, houders, hangers en klemmen. Zij vernieuwen voortdurend het assortiment om de nieuwste trends op het gebied van Scandinavisch interieur en design mee te nemen. Je vind er posters en lijsten voor alle vertrekken en interieurstijlen!

Desenio: DANDELION NO2 POSTER

Desenio: PINK PARIS PERFUME POSTER

Desenio: PRADA POSTER

Desenio: PINK SKY POSTER

Desenio: BEST BY FAR IS YOU POSTER

Desenio: PINK GREY GRADIENT CUBES POSTER

Desenio: GIRL IN WINDOW POSTER

Desenio: COCO POSTER

Desenio: NAMASTAY IN BED POSTER

Desenio: PEONY LOVE POSTER

Desenio: PINK DOOR POSTER

Desenio: FLOWER WALL POSTER

YOUR HOME SHOULD TELL THE STORY OF WHO YOU ARE


Mijn wishlist van vandaag is geïnspireerd op Carina, haar huis is echt het voorbeeld van hoe ik het zou willen. Kijk vooral even op haar instagram om een kijkje te nemen in nog meer van haar mooie kamers.

Wat staat er op jouw interior wish list?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

16 comments

Kelly 16 november 2018 - 09:17

Leuk lijstje! Ik moet nodig een wishlist voor Kerst maken haha. 🙂

Reply
Nicole Orriëns 16 november 2018 - 09:25

Ik vind die theepot zo leuk! Hij doet me denken aan Alice in Wonderland!

Reply
MC Kleuver 16 november 2018 - 09:29

Oh, de theepot doet mij denken aan Beauty and the Beast! Leuk dat je een lijstje hebt gemaakt voor de kerst. Ik moet er nog aan beginnen.

Reply
Lodi 16 november 2018 - 09:33

Die theepot, wat is die gaaf, maar ook van al het andere wat ik hier zie word ik enthousiast. Mooi en stijlvol.

Reply
irina 16 november 2018 - 10:24

Aah die theepot en servies zijn leuk zeg! Ik heb zelf ook een hele interieur wishlist, maar vraag toch liever om bonnen zodat ik zelf dingen kan gaan halen wanneer mijn kamer verder klaar is. Eerst maar eens verven en dergelijke: eerder staan al die spullen toch alleen maar in de weg.

Reply
Jouvence 16 november 2018 - 10:31

Wat een leuke accessoires van miss Etoile, kende het nog niet.

Reply
Tania 16 november 2018 - 11:15

Oh dat servies is zo mooi. Ik ga straks eens kijken naar de posters want zoek nog wat om onze muren op te leuken

Reply
Jolanda - Zazazoo 16 november 2018 - 12:05

Stuk voor stuk mooie items zeg! Ik zou graag een aloe Vera plant willen in een mooie pot 😍

Reply
Silkeblogs 16 november 2018 - 17:49

Wauw, ben hélemaal fan van je wishlist. Ziet er allemaal heel mooi uit.

Reply
Natascha 16 november 2018 - 19:18

Eigenlijk zou alles van jouw wishlist zo hop, op de mijne kunnen. Mooi! Ik wil mijn woonkamer wel een hele make-over geven haha.

Reply
Nadia 17 november 2018 - 06:57

De theepot en het kopje vind ik mooi! Zou ook helemaal hier in huis passen. De rest past ook helemaal in mijn straatje.

Reply
Claudia Struijck 17 november 2018 - 11:18

Ik had vroeger bijna alles van Blond maar dat theepotje en kopje vind ik zo ontzettend mooi. Wij zitten er aan te denken om een nieuwe vloer te laten leggen en het huis opnieuw te verven

Reply
tamara 17 november 2018 - 15:02

Wauw wat supermooi zeg, ik denk alleen dat mijn man het wat minder zou vinden haha

Reply
Evelien 18 november 2018 - 23:08

Jaaa, Desenio is geweldig. Maar Miss Etoile is ook geweldig zeg, mooie kleuren!! Carina haar huis is echt prachtig inderdaad <3

Reply
hillybillybeauty 19 november 2018 - 11:31

Die kopjes! Geweldig!

Reply
kiki hasselton 19 november 2018 - 15:39

ik heb gelijk op instagram gekeken en wat een leuke inrichting! Ik snap dat dit je wishlist is!

Reply