Mijn Lifestyle wishlist van Westwing

by Tatiana

Maandag zagen jullie mijn eerste wishlist. Vandaag mijn tweede wishlist, en vandaag met allemaal lifestyle producten. In dit artikel zien jullie mijn favoriete woondecoratie en woonaccessoires, geselecteerd uit de webshop van Westwing …

SASS

Westwing

 

VOOR HET ARTIKEL VAN VANDAAG HEB IK VERSCHILLENDE PRODUCTEN UITGEKOZEN. Iets voor in de woonkamer, de slaapkamer, de eetkamer, de keuken, de badkamer, en iets voor in de kinderkamer.

WOONKAMER. Om weer verliefd te worden op mijn living. Omdat iedereen een gezellig plekje moet kunnen vinden tijdens Kerstmis, zijn knuffelige accessoires een absolute must. Vooral als ze ook nog een kerstige boodschap uitdragen in termen van kleuren en motieven. Hoog tijd dus om met kussens en plaids te gaan strooien!

SLAAPKAMER. Omdat je hier niet alleen maar je ogen dicht hebt. Ik hou ontzettend van mooie plaids op bed, en een mooi stoeltje waar je lekker in kan zitten te lezen.

EETKAMER. Omdat de diner wel wat aankleding kan gebruiken. Helemaal rond de feestdagen. Ik kan altijd erg genieten van lekker tafelen met familie en vrienden.

KEUKEN. Om ook het hart van mijn huis echt gezellig te maken. Als de keuken er mooi uitziet nodigt het vaak ook uit om lekker te koken. En ik hou al helemaal van lekker eten.

BADKAMER. Accessoires om je een relaxt gevoel te geven. De badkamer is het enige plekje in huis waar ik wat me time kan krijgen, en wat ik ook heel erg weet te waarderen.

KINDERKAMER. De droom van ieder kind. Niet alleen voor mijn kind, maar ik vind het zelf ook leuk als mijn kind kan genieten van een mooie en gezellige kamer.

 

DEZE ITEMS ZIJN SLECHTS EEN KLEINE SELECTIE UIT EEN GROOT GEHEEL. Je kan bij Westwing echt zoveel leuke spulletjes vinden. Neem er echt eens een kijkje … Westwing.

Wat doe jij om je huis gezellig te maken?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

2 comments

Lavinia 18 december 2019 - 22:40

De stoel en de poef……………………………wouwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Reply
Lisa 21 december 2019 - 22:17

Ziet er zo knus uit!!! <3 Helemaal in de kerstsfeer

Reply