Mijn minimalistische stijl van sieraden

by Tatiana

Sieraden zijn voor vrouwen de perfecte decoraties om ons karakter te kenmerken. Het laat je stijl zien, en het voegt zeker wat toe. Zo kun je met sieraden je look elegant, klassiek, stoer of casual maken. Een vrouw weet hoe ze haar sieraden moet dragen. Welke sieraden draag ik, en waar kan ik niet zonder. 

SASS

Oorbellen

I simply love my earrings

De oorbellen die ik draag zijn minimalistische oorstekers van witgout met een aantal diamantjes erin. Deze oorbellen draag ik nu iets meer dan 10 jaar. Daarvoor wisselde ik heel veel af. Dan een keer mooie lange hangers, of grote ringen, kleine knopjes. Eigenlijk van alles. Deze oorbellen draag ik nu eigenlijk non-stop. Ik heb ze gekregen van mijn schoonvader, dat maakt ze speciaal. En ze zijn klein en niet heel aanwezig. Ik hou er niet van om de nadruk te leggen op mijn oren, die zijn van zichzelf al aanwezig genoeg.

SASS

Ringen

With this ring … …

Ik draag maar 2 ringen, en dat is mijn trouwring en een andere witgouden ring. Mijn trouwring heeft 3 rijen met 5 diamantjes die elke morgen sprankelen om mijn vinger. De andere is een witgouden combinatie ring met witte zirkonia van het merk Blush. Zelfs de binnenkant van deze ring is mooi, want die ziet eruit als een vlecht. Ook dit is weer vrij minimalistisch, maar dat is waar ik van hou. Ik heb nog heel veel andere mooie ringen liggen, en ook hele mooie, maar dit is eigenlijk wat ik draag.

SASS

Armbanden

Girls just wanna have jewelry

Armbanden draag ik eigenlijk niet, alleen in de zomer. En ook in de zomer niet altijd omdat ik dan mijn huid insmeer met olie en dergelijke. De combinatie van mijn sieraden en olie vind ik niet fijn. Ook vind ik het niet zo charmant staan als ik in de zon heb gelegen en je ziet mijn zongebruinde huid met een strook wit waar de armbanden hebben gezeten. Ik heb wel hele mooie armbanden waar ik erg blij mee ben en dat zijn mijn 2 Buddha to Buddha armbanden. Één met de naam Ben XS, en nog één met de naam Batul XS. Dit is het enige zilver wat ik aan sieraden draag. Onlangs heb ik ook een mooi horloge en armband van Daniel Wellington gekregen. 

SASS

Ketting

Jewelry always fits

Een ketting draag ik ook niet altijd, maar het kan wel heel erg mooi staan vind ik. In de zomer vind ik het af en toe wel leuk om een mooie grote statement ketting te dragen. Maar over het algemeen zijn ook de kettingen die ik draag erg subtiel. Zo ook deze mooie ketting van Swarovski.

SASS

Horloges

Time is what we want

Eerlijk gezegd wist ik niet dat ik zoveel horloges had, want ik draag ze lang niet altijd. Nu ik een horloge van Daniel Wellington heb draag ik die heel graag. Daarnaast heb ik nog een aantal horloges die ik graag draag. Ik draag ze eigenlijk meer omdat ik ze mooi vind, niet om op te kijken hoe laat het is. Ik verwissel het batterijtje eigenlijk ook nooit, dus als een horloge bij mij stil staat draag ik het nog steeds. Dit horloge van Guess loopt al jaren niet meer maar ik vind het nog altijd zo mooi en fijn om te dragen.

 

Wat voor sieraden draag jij allemaal?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

15 comments

Kelly 16 januari 2019 - 09:56

Wat een prachtige items! Ik draag zelf ook veel minimalistische sieraden 🙂

Reply
Anna 16 januari 2019 - 10:12

Wat een prachtige sieraden!

Reply
Nicole Orriëns 16 januari 2019 - 10:31

Ik draag een trouwring, een ring met een groeidiamant die niet groeit en twee oorringetjes.

Reply
Dees 16 januari 2019 - 10:55

Wat een mooie product foto’s plaats jij op je blog,ik ben onder de indruk. Doe je dit zelf? Wat voor een soort camera gebruik je?
Wat betreft de sieraden, ik draag daar zo’n nu en dan wat. Komt een beetje door de drukte van mijn werk, het gejaag in de ochtenden;-)
Oorbellen zijn niet mijn ‘ding’.

Reply
Rachel 16 januari 2019 - 11:25

Oh dit is echt helemaal mijn ding, verder draag ik ook veel oorbellen maar in armbanden ben ik enorm slecht

Reply
Hippiemeisje 17 januari 2019 - 07:39

Ik draag vooral oorbellen, de rest veel minder. Vroeger veel en opzichtig, nu weinig en minimalistisch. Is dat het ouder worden, geen idee… 😉

Reply
Nadia 17 januari 2019 - 14:25

Ik draag veel kleine sieraden. Daarnaast houd ik niet van goud, ik draag liever zilver of andere lichte kleuren 😀

Reply
Manon 17 januari 2019 - 19:35

Ik hou echt van minimalistisch! Klein en niet te opvallend meestal voor mij. Mooie selectie heb je gemaakt!

Reply
Natascha - BeautyOpinie 17 januari 2019 - 19:58

Je sieraden van b2b vind ik zo mooi! Zoiets wil ik eigenlijk ook nog eens. Over het algemeen draag ik ook wel minimalistische sieraden. Ik ben gek op mijn pareloorbelletjes haha en zilveren met gouden ring.

Reply
Tiny 18 januari 2019 - 10:54

Je draagt mooie sieraden ,ook waar ik van hou
Het hoeft voor mij ook niet zo aanwezig te zijn
Maar ik hou wel van diamantjes

Reply
kiki hasselton 18 januari 2019 - 16:04

heel mooi, zelf houd ik toch van excentrieker, maar dta komt ook omdat ik goudsmid ben en het ook zelf kan maken 😉

Reply
Sherry 18 januari 2019 - 21:50

Wat een mooie collectie sieraden. Ik draag alleen sieraden op een feestje. Een leuke armband en een ketting zijn erg leuk voor mij.

Reply
Danielle 22 januari 2019 - 22:38

Supermooi! Ik houd zelf ook van minimalistisch, vooral niet te opvallend. Zou deze dan ook wel dragen.

Reply
My Unique Style 23 juni 2019 - 15:24

Wow, heel mooi! Vooral dat horloge. Mooi armbandje erbij en shinen! Misschien wil ik dat horloge ook wel halen, maar hij ziet er best duur uit..

Groetjes, Carla

Reply
Lederwarenwebshop 17 september 2019 - 15:13

Leuke stijl heb je, Tatiana! Stuk voor stuk leuke sieraden en minimalistisch is altijd goed. 🙂

Liefs,
Dionne

Reply