Tatiana's Blog | Mijn Netflix serie aanraders

De laatste tijd ben ik echt veel series gaan kijken op Netflix. Als ik voor de buis gekluisterd zit wil ik het liefst de hele serie gaan bingewatchen. De ene aflevering na de andere, want het is zo spannend. In dit artikel laat ik jullie vier series zien die ik de afgelopen tijd heb gezien, en wat ik aanraders vind. Ben jij ook verslaafd aan Netflix, en vind jij het leuk om nieuwe series te ontdekken? Misschien staat er nog een serie tussen die jij nog moet zien.

SASS

Netflix series die je moet zien

 

YOU || Deze serie gaat over een gevaarlijk, maar toch ook charmante man, die op het eerste oog heel normaal lijkt. Geobsedeerd probeert hij met extreme maatregelen een plekje te krijgen in het leven van de vrouw waar hij zijn oog op heeft laten vallen. Niets of niemand staat hem in de weg.

De rol van deze stalker wordt gespeeld door Penn Badgley die jullie misschien nog wel kennen uit de serie ‘Gossip Girl’. Hij wordt verliefd op een meisje dat zijn boekenwinkel binnen stapt. Zijn liefde voor haar gaat zo ver, dat het een obsessie wordt. En zo gaat het eigenlijk in al zijn relaties met vrouwen. Op Netflix is nu ook het 2e seizoen verschenen, en deze vond ik denk ik zelfs nog beter dan het eerste seizoen. Maar deze serie is zeker een aanrader. En een leuk nieuwtje … … Netflix heeft bevestigd dat er een derde seizoen van de serie You komt.

Tatiana's Blog | Mijn Netflix serie aanraders

THE WITCHER || Deze serie wordt ook wel gezien als de nieuwe ‘Game of Thrones’. Hij jaagt op monsters, de knappe Geralt van Rivia. Hij is zelf een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren. In een wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters is hij op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld. 

Hou je van fantasie, zet deze serie dan ook zeker in je lijstje. In deze serie komt echt alles bij elkaar. Mensen, elfen, heksen, kabouters en monsters, allen proberen ze te overleven. Zijn lot raakt verstrengeld met dat van de misvormde tovenares Yennefer van Vengerberg. Als ‘lelijk eendje’ voel je nog sympathie, maar zodra zij veranderd in een beeldschone vrouw veranderd ook haar karakter. Ze zijn momenteel met de opnames van een tweede seizoen bezig. Maar ook in de filmwereld krijg je maken met Corona, en is het filmen stopgezet. Maar we wachten af …

Tatiana's Blog | Mijn Netflix serie aanraders

DARE ME || De serie richt zich op een team cheerleaders van Sutton High die onder leiding staan van de uitgesproken Beth en haar beste vriendin Addy. Totdat de nieuwe coach van het team arriveert, en Beth niets meer te zeggen heeft over het team. Een serie waarin bitterheid, jaloezie en geheimen een grote spelen. 

Op dit moment mijn nieuwe verslaving, die ik het liefst zou willen bingewatchen, maar dat zit er niet in. Meestal kom ik niet verder dan een aflevering per dag. Afvragend wat er in de volgende aflevering gebeurd, in de harde wereld van cheerleading. Is het een moord, nog meer gevaarlijke vriendschappen? De levens van deze tieners bestaan uit een waas van sex, drank en drugs en heel veel blauwe plekken. Ik blijf echt aan de buis gekluisterd.

Tatiana's Blog | Mijn Netflix serie aanraders

LOCKE & KEY || Na de moord op hun vader verhuizen drie kinderen met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. In dat huis horen ze gefluister van stemmen die hun leiden naar magische sleutels met krachten en geheimen. 

De jongste van de 3 kinderen hoort als eerste het gefluister en vind de eerste magische sleutel. Achter elke sleutel zit een deur, een geheim die meer verteld over de dood van hun vader. Ze komen er achter dat alleen kinderen het gefluister horen en in de magie geloven. Al gauw merken ze dat zij niet de enige zijn die op zoek zijn naar deze magische sleutels. In hun zoektocht naar de verborgen sleutels worden zij achterna gezeten door een mysterieus wezen die niet zal stoppen voordat zij de sleutel heeft waar zij al zo lang naar op zoek is.

Tatiana's Blog | Mijn Netflix serie aanraders

Tatiana's Blog | Mijn Netflix serie aanraders

Heb jij nog Netflix aanraders?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn Netflix serie aanraders

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Mijn Netflix serie aanraders

    Lock & Key heb ik ook gekeken en vond ik uiteindelijk wel een toffe serie, wel heel bijzonder haha.. outlander blijft bij mij op 1 staan op dit moment!

  2. Tatiana's Blog | Mijn Netflix serie aanraders

    Locke & key lijkt me leuk, dare me ook. You heb ik al gekeken de rest nog niet. Vis á vis heb ik alweer een tijd terug gezien die zou ik je wel aan willen raden, weet niet of je er van houd maar ik vond hem goed.

  3. Tatiana's Blog | Mijn Netflix serie aanraders

    Ik ben echt dol op YOU. Verder heb ik laatste tijd ook 3% afgekeken, ook een aanrader! Ik kijk kijk zulke series meestal wel tijdens het sporten (zoals loopband of spinningfiets) om me minder schuldig te voelen. 😅

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *