Mijn nieuwe Durea boots van Van Keeken schoenen

by Tatiana
Van Keeken schoenen

Vorige week kreeg ik een heel gaaf pakketje thuis. Mijn nieuwe schoenen van Durea, aangeboden door Van Keeken schoenen. Deze nieuwe boots hebben een heel gaaf patroon, waardoor ze heel erg opvallen. Het is echt heel anders dan dee normale zwarte boots waar ik vaak in loop. Naast het grote gedeelte aan comfort schoenen van Van Keeken schoenen, zijn zij ook steeds modieuzer aan het worden. Een leuke nieuwe toevoeging is bijvoorbeeld het merk Gabor en Durea. De schoenen die ik jullie vandaag laat zien zijn van het merk Durea. Kijk je vandaag weer gezellig mee!

Van Keeken schoenen

 

Van Keeken schoenen

Van Keeken schoenen

Van Keeken schoenen staat niet voor niets bekend als de schoenenwinkel uit de regio (Bodegraven). Je vind er schoenen voor het hele gezin, damesschoenenherenschoenen, meisjesschoenen en jongensschoenen. Naast de uitgebreide collectie schoenen hebben ze ook accessoires zoals tassen, riemen en handschoenen.

Al sinds 1929 kun je bij Van Keeken schoenen terecht voor kwaliteit. Met deskundige begeleiding van het team loop je een stuk lekkerder. Laat je verrassen door het aanbod op de website of kom langs in de winkel en laat je adviseren door het deskundig team. Gelukkig zijn de ‘comfort’ schoenen nu ook een stuk modieuzer geworden. Kijk maar naar de schoenen van Durea die ik jullie vandaag laat zien.

Durea

 

Van Keeken schoenen

Van Keeken schoenen

De laatste jaren merk ik wel dat mijn voeten bepaalde eisen stellen. Ik kan niet meer zoals eerder de hele dagen door op stiletto hakken rondlopen. Ik moet wel een degelijke schoen om mijn voet hebben, en de zool is ook wel belangrijk. De vorm van de schoen is in eerste instantie bedoeld voor de wat bredere voet, maar zit echt perfect. Mijn tenen hebben nog ruimte om te bewegen, maar de schoen zit wel mooi aangesloten.  Omdat ik een twijfel gevalletje ben tussen maat 36 en 37, zijn er een paar voorvoet zooltjes ( zitten onder de huidige zool )  ingedaan zodat ze strakker aanvoelen! Of je nu een smalle, gemiddelde, brede of extra brede voet hebt Durea heeft een passende schoen. De halfhoge veterschoen is geschikt voor de winter, maar staat ook erg stoer als het wat mooier weer is onder een rokje. Je voelt aan het combi leer ook dat je echt kwaliteit in handen hebt. De schoenen hebben een ritssluiting aan de binnenkant en veters aan de voorkant. Het uitneembaar voetbed is ook  handig, zo kun je net als ik handig een voorvoetzooltje plaatsen.

Lees hier ook de verhalen van anderen die Durea schoenen hebben.

 

Wat vinden mijn voeten van Durea

 

Van Keeken schoenen

Van Keeken schoenen

Ik ben best veel op de been. Ik wandel veel en ben de hele dag door wel in beweging. Een schoen die goed zit en fijn loopt is dan wel belangrijk. En de slangenprint is natuurlijk ook helemaal gaaf, dus de schoen zelf is heel erg hip en modern. En leuk te combineren met eigenlijk alles. Ik merk gewoon na een dag lopen dat ik mijn Durea schoenen heb aangehad, want mijn voeten zijn lekker uitgerust en hoeven niet bij te komen van een zware dag.

 


It’s not that I need more shoes, but they keep making them in my size!


Ben jij bekend met het merk Durea? Koop jij kwaliteit schoenen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

CommentLuv badge

3 comments

Daphne - verdraaidmooi 8 februari 2021 - 14:40

Wat een leuke schoenen! Ze staan echt leuk bij je denim outfit!
Daphne – verdraaidmooi onlangs geplaatst…Mineralissima review | minerale make-up + winactieMy Profile

Reply
Lavinia 8 februari 2021 - 23:12

Wouw wat een mooie schoenen. Kies zelf ook altijd veilig voor zwart maar deze zijn echt onwijs gaaf. Ook mooi te combineren met een “leren”legging, leuk t-shirt en oversized colbert. Love them.

Reply
Tiny 10 februari 2021 - 20:26

Wat prachtige mooie schoenen ,en wat staan ze je mooi ,

Reply