Mijn nieuwe posters + lijsten van Gallerix

Gallerix posters

Het leuke aan veranderen is het uitzoeken van nieuwe spulletjes. Mijn blogkamer was ingericht met dezelfde kleur die je overal ziet terugkomen op mijn blog: oud roze. Dat is nog steeds mijn kleur, en ik vind het nog steeds een hele mooie kleur. Maar voor de stijl van mijn werkkamer wilde ik een beetje verandering aanbrengen. Daarom ben ik overgegaan om wat meer zwarte details. Een gemakkelijke manier om te veranderen zit hem in de kleine dingen. Zonder daarbij diep in de buidel te tasten en overal gaten in mijn muur te plaatsen, heb ik gekozen voor kleine posters van Gallerix, in lijst die je makkelijk neer kunt zetten en niet perse hoeft op te hangen.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Posters van Gallerix

Het hoge woord was eruit. Ik wilde mijn kamer (weer) gaan veranderen. Niet helemaal, maar details gewoon wat enkele accessoires. Roze eruit, en zwart erin. Maar omdat ik van mezelf weet dat ik nogal eens verander ben ik voorzichtiger geworden met het boren van gaten om lijstjes, posters en andere accessoires op te hangen. Ik kies er bewust voor om de posters in lijst neer te zetten in plaats van op te hangen. 

 

Make every room a living room! 

 

Zoeken naar de juiste poster

Als er zoveel keus is, dan is het zoeken naar de juiste poster net als zoeken naar een naald in een hooiberg. Dat kan behoorlijk wat stress opleveren. Helemaal als je niet precies weet wat je zoekt. Bij Gallerix hebben ze het daarom wat gemakkelijker gemaakt voor jou om te zoeken. Op de website hebben zij postercollages verzameld en ingedeeld in een paar categorieën waar je uit kunt kiezen.:

 • aantal posters
 • categorie
 • kleur van de muur
 • sorteer op kamer

 

There’s no place like home

 

 

Fotowand inspiratie

Bij het aantal posters kun je een selectie maken van het aantal posters dat je bij elkaar zoekt. Kies je bijvoorbeeld voor 4 tot 5 posters, dan zie je vervolgens op je scherm allemaal fotowanden waarop 4 tot 5 posters hangen. Zo kun je snel vinden wat bij je huis en je persoonlijke stijl past.

Weet je bijvoorbeeld zoals ik dat je op zoek bent naar zwart wit posters, dan kan je bij categorie de selectie op zwart wit zetten, en zie je alleen fotowanden met zwart wit posters. Dit kun je ook doen met bijvoorbeeld de categorie kinderposters, abstract of natuur (en nog veel meer).

Het amenstellen van een fotowand kan erg moeilijk maar ook tijdrovend zijn. Door inspiratie op te doen bij de fotowanden van Gallerix, kun je eenvoudig de gehele fotowand volledig zoals ontworpen door vakkundige interieurontwerpers bestellen, of simpel van daaruit aanpassen naar wens en smaak. 

Ook de kleur van de muur kan handig zijn bij het zoeken naar de juiste posters. Door uit te gaan van de kleur van jouw muur kun je combinaties maken van kleuren die bij elkaar passen. Met deze sorteerfunctie vind je harmonie en kleuren die bij elkaar passen wat cruciaal is om een mooi geheel te creëren. En ditzelfde kun je ook doen door vooraf een selectie te maken voor welke kamer je op zoek bent naar posters. 

 

Love your home

 

Gallerix

Gallerix

Gallerix

 

Mijn favorietenlijst

Voor de ruimte waar ik posters zocht heb ik bewust gekozen voor zwart wit posters. Ik heb mijn selectie zelf gemaakt, en heb daarbij geen gebruik gemaakt van de opties die ik hier boven beschreef. Ik kwam dus ook heel veel poster tegen, en de posters waarvan ik dacht dat is wel wat, die gaf ik een hartje ♥. De posters met een hartje komen in de lijst met favorieten. Mijn lijst met favorieten werd steeds voller. Ik heb gekeken wat mooi bij elkaar past, en heb de posters die daar niet bij hoorden weer uit mijn favorietenlijst gegooid. Opgeruimd staat netjes. En zo bleef uiteindelijk de favorietenlijst over met posters die nu staan te schitteren op mijn kamer. Je vindt hier mijn favorietenlijst.

 

Every room needs a touch of black .

Gallerix
Gallerix
Gallerix

Mijn fotowand selectie

Dan is het nu tijd om jullie mijn posters te laten zien. Ik heb gekozen voor zowel liggend als staand formaat, omdat ik de posters in een speels effect voor elkaar wil zetten. Zo creëer ik in het geheel wat meer diepte. De staande posters hebben een afbeelding en de liggende posters zijn voorzien van tekst. Maar alles is in zwart wit prints. Een gedeelte van de posters staat op mijn nieuwe dressoir, en het andere gedeelte staat op een plankje boven het dressoir. Alle posters zijn in hetzelfde formaat 21×30.

 • In the bath
 • Lace dress
 • Open window
 • Prada Marfa
 • Coco Paris

In the bath is een zwart-wit poster uit de categorie mode met een foto van een vrouw die in een badkuip ligt en de krant leest.

Gallerix

 

Een vrouw in een mooie witte jurk die voor een raam staat. Dat is ook een zwart-wit poster uit de categorie mode die je terug kunt vinden onder de naam Lace dress.

Gallerix

 

Uit de categorie mode met fotografie op een open raam met Frans balkon in een prachtige setting heb ik gekozen voor deze Open window. Deze 3 posters komen zo mooi samen en maken het tot een mooi geheel.

Gallerix

 

Ok, de posters met een afbeelding komen uit de categorie mode. Dan mag een poster met de tekst “Prada Marfa 1837 MI” natuurlijk niet ontbreken.

Gallerix

 

En als laatste natuurlijk dan ook de poster van Coco Paris. Ook weer een witte achtergrond met daarop de tekst “COCO” en “PARIS 31 RUE CAMBON” in het zwart geschreven.

Gallerix

 

 

Home is my happy place.

 

Nu bestellen met korting

Dit zijn met trots mijn nieuwe posters, ik ben er heel blij mee. Je hoeft bij Gallerix je posters niet perse met lijst te bestellen. Je kunt ze ook los bestellen. Je krijgt al heel snel je bestelling in huis, goed verpakt. En daarna kun je zelf je poster in de lijst stoppen, als je deze wel met lijst hebt besteld. Ik vind Gallerix zeker een aanrader als je op zoek bent naar mooie posters, van goede kwaliteit en voor een mooie prijs.

Met mijn code Tatiana30 krijg je 30% bij aankoop van jouw product(en) bij Gallerix en de code is geldig t/m 23 maart.

Tatiana

Ik hou van mijn nieuwe stijl. Wat voor stijl is jouw favoriet?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn nieuwe posters + lijsten van Gallerix

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

 1. Tatiana's Blog | Mijn nieuwe posters + lijsten van Gallerix

  het ziet er fantastisch mooi uit . sjiek hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *