Tatiana's Blog | Mijn nieuwe Tommy Hilfiger sokken + cadeautip

Soms is het echt tijd voor nieuwe sokken. Op een vreemde manier hebben sokken iets raars over zich. Ze verdwijnen zomaar. Je weet het zeker, ze gingen er met zijn tweeën in, maar er komt er maar 1 uit de wasmachine. En tussen de puinhoop van je kind kun je de helft niet terug vinden. En wat dacht je van die sokken die ooit wit waren, en er nu maar grauw uitzien. Daarvoor zijn er echt té leuke sokken met een motiefje. Ik heb onlangs een paar leuke sokken uitgezocht bij HemdVoorHem.

Tatiana's Blog | Mijn nieuwe Tommy Hilfiger sokken + cadeautip

Tommy Hilfiger

Tatiana's Blog | Mijn nieuwe Tommy Hilfiger sokken + cadeautip

Tatiana's Blog | Mijn nieuwe Tommy Hilfiger sokken + cadeautip

 

Tommy Hilfiger! De keuze voor nieuwe sokken was gevallen op witte sokken van Tommy Hilfiger. Hoewel deze sokken in maat 39-42 mij eigenlijk veel te groot zijn, wilde ik ze toch graag hebben. Zelf heb ik maat 36. Ik draag niet vaak dit soort sokken. En al helemaal niet wit, vaak vind ik hoe bonter hoe leuker. Maar deze sokken met de initialen T.H., als in Tommy Hilfiger én Tatiana Heyden waren te leuk om te laten liggen. En ik kan ze altijd nog cadeau doen aan de man hier in huis. Of dat er van komt weet ik niet, want ik draag wel vaker kleding van mijn man. En zoals je ziet, draag ik de mooie blouse met een knipoog nog steeds. Deze combinatie met sokken is toch gewoon heel gaaf!!

Eigenlijk wilde ik vandaag de wereld redden, maar ik kan mijn tweede sok niet vinden!

Tatiana's Blog | Mijn nieuwe Tommy Hilfiger sokken + cadeautip

Tatiana's Blog | Mijn nieuwe Tommy Hilfiger sokken + cadeautip

Opvallend duo! De sokken van Tommy Hilfiger zijn een casual duo met stijl. Verkrijgbaar in verschillende kleuren combinaties. Ik heb gekozen voor het grijze en witte duo. Op de ene sok staat de T van het Tommy, en op de andere de H van Hilfiger. De bovenkant is gestreept afgewerkt in de kleuren van de beide sokken. De teennaad is afgewerkt met een tweekleurig randje. De sokken zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen voor een hoog draagcomfort. En voor de zweetvoetjes onder ons: de sokken zijn ook ademend en vochtabsorberend. Naast grijs en wit heb je deze sokken ook in blauw met rood, donkerblauw en fel rood, en zwart en wit. Deze duo’s zijn allemaal verkrijgbaar voor € 12,95

Op sokken door het huis sloffen is eigenlijk ook schoonmaken.

Tatiana's Blog | Mijn nieuwe Tommy Hilfiger sokken + cadeautip

Tatiana's Blog | Mijn nieuwe Tommy Hilfiger sokken + cadeautip

Under the Christmas tree! De sokken dragen erg fijn en zijn van goede kwaliteit. Zeker aan te bevelen voor iedere man of vrouw. En als het niet voor jezelf is, dan is het ook erg leuk om cadeau te doen. Misschien een leuke tip voor de feestdagen. Ik heb vroeger als kind heel wat ‘Kerst’sokken gekregen onder de boom op mijn verjaardag. Maar ze waren niet zo modieus als deze sokken. Dit is zeker leuk om te krijgen, of te geven.

It’s not what’s under the Christmas tree that matters, it’s who is around it.

Met deze sokken heb jij het juiste cadeau om te geven! Wist je dat HemdVoorHem nog veel meer leuke sokken heeft. Bekijk alle sokken hier, en maak zelf je keuze.

Tatiana's Blog | Mijn nieuwe Tommy Hilfiger sokken + cadeautip

Wat voor sokken draag jij?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn nieuwe Tommy Hilfiger sokken + cadeautip

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Mijn nieuwe Tommy Hilfiger sokken + cadeautip

    Jaa, deze heb ik ook! Zo leuk 🙂

  2. Tatiana's Blog | Mijn nieuwe Tommy Hilfiger sokken + cadeautip

    Hele leuke sokken. Ik heb een ander probleem met mijn sokken, komt altijd wel een gat bij de grote teen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *