Mijn smartphone is vakantieproof

Hoesjes Outlet

Het is bijna weer zover! De vakantie staat voor de deur. Dit jaar trekken wij met onze (klap)caravan, lekker basic, naar Tsjechië. Ik heb nog een week te gaan om mijn smartphone helemaal vakantieproof te maken. Hoe ik dat doe lees je hieronder. 

SASS

Vakantieproof aan de buitenkant

 

Hoesje

Tijdens mijn vakantie moet mijn telefoon beschermd zijn door een stevig hoesje. Ik heb vaak voor mijn vakantie een hoesje waar ik niet al te veel waarde aan hecht, de mooie hoesjes bewaar ik voor thuis. Op Hoesjes-Outlet.nl vind je een uitgebreid assortiment aan telefoonhoesjes en powerbanks. Of het nou een hoesje is voor je iPhone of je Samsung. Er is volop keus. Ik neem telefoon dit jaar mee in misschien wel het meest kwalitatieve hoesje. Aan de binnenkant van het hoesje is ruimte om bijvoorbeeld je pinpas mee te nemen. Erg handig als je weinig wilt meenemen. Het hoesje heeft een flipcover en een LED-functie aan de voorzijde. Je ziet op de voorzijde de tijd, en voor een notificatie, of om een gesprek aan te nemen hoef ik de flipcover niet te openen. Je ziet alles aan de voorzijde door de flipcover heen (zie afbeelding). Het leuke ervan is, dat je de LED animaties kunt beheren: je kunt kiezen standaard icoontjes die je kunt toewijzen aan je contactpersonen, zo zie ik een hartje als mijn man mij belt. Ook kun je zelf icoontjes maken, of een naam schrijven. Erg leuk!

Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

Power Bank

Powerbank is de ideale partner voor op reis. We hebben het denk ik allemaal wel eens meegemaakt. Je bent van huis, op een event, een dagje uit, of in dit geval op vakantie. Je wilt een foto maken van dat mooie moment, als je telefoon uitvalt. Balen! Tijdens een reis of op vakantie komt een powerbank nog het meest tot zijn recht. Het blijft waarschijnlijk ook niet bij 1 foto, en al deze activiteiten vragen het nodige van de batterijduur van je smartphone. Hoe fijn is het dat je uit je handtasje een powerbank tevoorschijn haalt en binnen no time weer een volle batterij hebt. Handig! De powerbank die in mijn tas meegaat heeft een 10.000 mAh accu waarmee ik mijn toestel tot wel vier keer kan opladen. De powerbank heeft een USB- en een Micro-USB poort, om elk mobiel apparaat aan te koppelen.  Lekker plat en compact om mee te nemen.

Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

SASS

Vakantieproof aan de binnenkant

 

Opslag

Aan de binnenkant van mijn telefoon verander ik niet zo heel veel. Ik kijk bij alle apps, of er ook apps bij zitten die ik niet meer gebruik, of even tijdelijk zou kunnen uitschakelen. Zoals bijvoorbeeld games die ik niet meer speel. De grote schoonmaak in mijn telefoon om meer opslag te creëren zit hem in de foto’s.  Omdat ik mijn telefoon ook gebruik als fototoestel voor mijn blog, zit mijn telefoon erg vol met foto’s. Ik kijk welke ik niet meer hoef te houden, en welke foto’s ik wil bewaren op mijn iMac. Want tijdens mijn vakanties maak ik altijd erg veel foto’s. Een beetje extra opslag kan ik dan ook echt wel gebruiken.

En nadat ik deze stappen heb gezet is mijn telefoon vakantieproof.

Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

Maak jij jouw toestel vakantieproof?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

14 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

  Een powerbank kan ik ook niet missen als het geen vakantie is!
  Onmisbaar ding is het echt! Ook op de trein super handig!

  Foto’s overzetten ga ik wel doen, denk ik! hahaha
  Fijne vakantie

 2. Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

  Wat een handige tips. Ik heb een hoesje besteld met een koord eraan, zodat ik hem om mijn nek kan hangen en hij (hopelijk) niet in jet water valt. Daarnaast heb ik ook veel foto’s verwijderd, zodat ik weer meer ruimte heb voor nieuwe foto’s. 💕 Heel veel plezier in het mooie Tsjechië!

 3. Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

  Ik zorg zeker voor een powerbank en probeer ook altijd wat ruimte vrij te maken!

 4. Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

  Ik zou ook niet zonder mijn powerbank kunnen, helemaal niet onderweg. Veel plezier in Tsjechië (mooi land & betaalbaar)!

 5. Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

  Heel erg herkenbaar! Ik heb een heel stevig hoesje nu, die gaat er nooit meer van af en ik gebruik suuuper vaak een powerbank, ideaal!

 6. Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

  oh ideaal, ik heb er een aantal leggen maar tot nu toe nog nooit nodig gehad! deze ziet er wel super uit zeg.

 7. Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

  Mijn smartphone zit eigenlijk altijd standaard in een bookcase hoesje, en dat gaat prima zo.

 8. Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

  Grappig. Toen ik de titel las dacht ik waarom moet je je smartphone vakantieproof maken? Installeer je dan speciale apps? Dat maakte mij nieuwsgierig. Toen ik ging lezen merkte ik dat ik dit eigenlijk altijd doe. Ik heb altijd een stevig hoesje erom heen. Powerbank gebruik ik eigenlijk nooit. Op is op

 9. Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

  Als wij ergens naar toe gaan nemen wij 9 van de 10 keer een powerbank mee. Het is gewoon zo handig.

 10. Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

  Ik heb eigenlijk altijd een stevig hoesje om mijn smartphone en ook een powerbank behoort tot mijn basisuitrusting. Daarnaast maak ik mijn smartphone ook noodgeval proof door er niet alleen ICE op te zetten maar om er ook voor te zorgen dat hulpdiensten in mijn telefoon kunnen als mij iets overkomt. En niet tegen een blokkade oplopen.

 11. Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

  Als ik weg ga (of dat nou op vakantie is of dagje uit), neem ik sowieso altijd een powerbank mee 🙂

 12. Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

  Ik vind een powerbank echt handig, maar ik vergeet dat ding zo vaak op te laden, dat ik er ook niet veel mee ben, lol…. ja, op zulke momenten moet ik vooral lachen met mezelf…
  Ach ja, langs de andere kant ben ik gewoon de momenten dat mijn GSM “plat” is enorm gana appreciëren… het kan best fijn zijn, terug to basics en terug moeten vallen op andere zaken. Ik geniet er meer en meer van.

 13. Tatiana's Blog | Mijn smartphone is vakantieproof

  Nu zie ik het nut in van een powerbank, voortaan zal ik er altijd één bij me hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *