Tatiana's Blog | Mijn tattoo ervaringen (tot nu toe)

Al heel lang wist ik dat ik ooit een tattoo wilde laten zetten. Maar pas als ik er zeker van was welk ontwerp ik wilde plaatsen en ook waar op mijn lichaam. Mijn eerste tattoo moest er één zijn met een betekenis. Iets dat voor mij heel speciaal zou zijn. Niet zomaar een symbool van een roos, een beer of een anker. En nu heb ik er twee, waar ik jullie in dit artikel wat meer over vertel.

SASS

Mijn eerste tattoo ervaring

 

Toen ik mama werd wist ik wat voor tattoo ik wilde. Al die jaren heb ik nagedacht over wat voor tattoo ik graag wilde. Maar ik wist het niet, en ik was bang dat ik er spijt van zou krijgen. Maar toen ik mama mocht worden van Esmee, wist ik dat het een tattoo moest zijn die met haar verbonden was. En dus heb ik haar naam ‘Esmee Angelina’ op mijn onderarm laten tatoeëren. Toen kende ik geen tattoo artist waar ik het wilde zetten, en eigenlijk was het ook een spontaan idee. Tijdens onze vakantie in Oostenrijk, waar we Esmee haar 1e verjaardag vierden, heb ik mijn tattoo laten zetten. Het is eigenlijk heel snel gegaan, en het was een beetje een impulsief, maar wat was ik blij. En ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Ik heb de tattoo laten zetten in Linz, een stad in Oostenrijk. De vrouw die het bij mij heeft gezet was gespecialiseerd in permanente make-up. De dag dat ik het zou laten zetten was ik ontzettend zenuwachtig. Ondanks alle naalden, prikken etc wat ik tijdens de IVF behandeling heb ondergaan was ik nog steeds bang voor naalden. Maar dat viel me reuze mee. Ik vond het epileren van mijn benen erger dan dit. Na het zetten van mijn eerste tattoo wist ik het wel, ik was ‘hooked’ … en wilde er meer. De tweede is er inmiddels ook al.

Op dit moment heb ik even geen toegang tot al mijn foto’s dus moet ik even foto’s van Instagram afhalen.

Tatiana's Blog | Mijn tattoo ervaringen (tot nu toe)Tatiana's Blog | Mijn tattoo ervaringen (tot nu toe)

SASS

Mijn tweede tattoo

Het symbool van moeder en kind.Esmee betekend echt alles voor mij, en de tweede tattoo die ik heb laten zetten was het symbool van een moeder en kind. Deze tattoo heb ik laten zetten op mijn pols. En ik vind hem nog steeds zo gaaf, ben er echt trots op. Voor my symboliseert het de band die wij samen hebben. Al vanaf de geboorte hebben wij zo’n hechte band. Daarom betekend deze tattoo ook heel veel voor mij. Eerst wilde ik op mijn sleutelbeen een stukje van haar hartslag plaatsen, en misschien dat ik dat ooit ook nog wel doe. Als je het mij vraagt is het verslavend.

Tatiana's Blog | Mijn tattoo ervaringen (tot nu toe)Tatiana's Blog | Mijn tattoo ervaringen (tot nu toe)

Ik weet zeker dat ik in de toekomst meer tattoos krijg. Wat en waar weet ik nog niet, maar ik ben me wel aan het oriënteren, en mijn Pinterest staat inmiddels vol met ideeën. Een paar ideeën waar ik mee rondloop zijn op mijn sleutelbeen, op mijn vinger en op mijn arm. Soms krijg ik uitslag onder mijn trouwring, omdat mijn hand vaak in aanraking komt met water. Dan doe ik een tijdje mijn trouwring af, maar dat voelt niet prettig. Het leek mij daarom leuk om op mijn vinger de trouwdatum in Romijnse cijfers te tatoeëren. Maar ik heb ook gehoord dat dit heel snel vervaagd. Dus daar moet ik heel goed over nadenken. Op mijn sleutelbeen wil ik ook graag nog iets, dat vind ik gewoon een hele mooie plek. Zoals ik hierboven schreef heb ik er over nagedacht om daar de hartslag van Esmee te zetten, maar ook de quote: “Amor Vincit Omnia”, deze quote heeft mijn man ook op zijn arm. Het staat voor “Liefde overwint alles”. Samen hebben wij al zoveel overwonnen, en dan is het leuk om zoiets te delen. Op mijn bovenarm wil ik nog graag een mandala / ornamental bracelet. Dat zou dan ook de eerste tattoo zijn die ik zou laten zetten puur omdat ik hem mooi vind. Niet omdat het iets betekend.

Tatiana's Blog | Mijn tattoo ervaringen (tot nu toe)

 

Tatiana's Blog | Mijn tattoo ervaringen (tot nu toe)

Heb jij een tattoo? Hoeveel? Betekenen ze allemaal iets?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn tattoo ervaringen (tot nu toe)

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Mijn tattoo ervaringen (tot nu toe)

    Ja heel erg mooi de tattoo’s. Ik denk niet dat het er bij mij ooit nog van komt, maar als ik ze zie, dan kan ik het erg waarderen, toch een mooi stukje kunst.

  2. Tatiana's Blog | Mijn tattoo ervaringen (tot nu toe)

    Ik wil zelf ook erg graag een kleine tattoo op mijn wrist of mijn ribbenkast, maar denk dat ik dan word disowned door mijn familie, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *