Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

Hemdvoorhem

Het is bijna weer zover, Valentijnsdag ♥. Ik denk wel dé dag waarop het meest een liefdesgebaar wordt overgebracht naar elkaar toe. En laat je nu niet voor de gek houden, mannen vinden het net zo leuk als wij vrouwen om verrast te worden. Verwennen met een bloemetje, een ontbijtje op bed, een lekker geurtje of een doos bonbons, dit doen mijn man en ik allang niet meer. Dat was voor jaren terug, voordat we getrouwd waren. Nu verrassen we elkaar spontaan, wanneer wij dat willen. Maar dit jaar ga ik mijn liefje toch weer eens verrassen. En ik heb het tot in de puntjes uitgewerkt.

 

SASS

Mijn Valentijnsdag

… hoe verras ik mijn man?

Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

Dit jaar wil ik wel weer een keer weer wat doen aan Valentijnsdag. Door omstandigheden hebben wij veel mee moeten maken de afgelopen tijd. Het wat en hoe hoort niet thuis in dit artikel, dus daar ga ik het ook niet over hebben. Maar de gevolgen daarvan zijn dat we weinig tijd voor elkaar hebben gehad. En dat zijn wij van elkaar niet gewend. Dus … … even van het moment genieten!

Ik begin mijn verrassing zoals ik dat jaren geleden ook begon, toen we net bij elkaar waren. Ik weet het nog als de dag van gisteren, de blik op zijn gezicht, wat heerlijk om te zien. En ik weet zeker als ik hem dit jaar weer op die manier verras, dat het mooie herinneringen oproept. Ik zorg ervoor dat wij het rijk voor ons alleen hebben. Even een momentje niemand anders om ons heen (nu ik dit zeg vind ik mezelf heel egoïstisch klinken).

Het is donderdagmorgen, ik stuur mijn man met een smoes de deur uit. Intussen breng ik wat sfeer in huis, door vanaf de buitendeur rozenblaadjes neer te leggen. Het spoor van rozenblaadjes gaat door tot naar de slaapkamer. Op de trap zet ik theelichtjes en op sommige tredes een briefje met een lieve boodschap, of een leuke quote. Ondertussen bak ik de croissantjes in de oven, pers ik verse sinaasappelen voor een heerlijk sapje. Het croissantje vul ik met warme kersen en leg ik op een bord met een toefje slagroom ernaast. Met wat roosjes op een dienblad leg ik dit vast klaar op bed. Op het moment dat hij koud verkleumd weer thuis komt zit ik op bed in zijn (nieuwe) overhemd, verder heb ik niet veel aan, dat laat ik aan de fantasie over ♥

SASS

Een overhemd met een knipoog

… waar komt dat mooie hemd vandaan?

Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt … 

Subtiel, en toch opvallend. Lief, en een tikkeltje stout. Je kent dat wel, uit de films. Het moment waarop de vrouw een afdruk vind van de rode lippenstift van een andere vrouw, op het overhemd van háár man. Het ziet er niet alleen hartstikke leuk uit, maar het draagt ook nog eens heerlijk.

Met dit witte slim fit overhemd van Eterna in Valentijns uitvoering (een mooi strak getailleerd overhemd) is het verantwoord. Zo op het eerste gezicht valt het niet eens op. Maar het grapje zit in de boord van de kraag. Met een geborduurde rode lippenstift kus in de boord van de kraag, en over de knooplijst een smalle rode satijnen bies, is dit een overhemd wat je niet wil missen in de garderobe van je geliefde. Het hemd is van 100% katoenen, en eenvoudig in gebruik. Want VROUWEN-DIE-NIET-GRAAG-STRIJKEN let op:  het hemd is strijkvrij. Dit overhemd is zeer geschikt voor de casual man, die graag een spijkerbroek draagt. Of voor de zakelijke man in pak. De overige details zijn de moderne Italiaanse Kent kraag, verstelbare manchetten met op de rechter manchet een geborduurd logo en zonder borstzak. Het overhemd is van fijne Zwitserse stof van puur katoen: zacht, ademend en huidvriendelijk.

Hemd voor hem

-> -> -> Hier verkrijgbaar  <- <- <-


Het Eterna Slim Fit overhemd, wit (Valentijn) met strak getailleerde pasvorm is voor € 69,95 verkrijgbaar bij Hemd Voor Hem, de webwinkel voor mannen.

 

Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

Beginnen bij jou de Valentijns vlinders al te kriebelen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

13 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

  Wauw, je man boft zeg. Wat maak je er veel werk van. Superlief!

  1. Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

   Het scheelt wel weer dat het maar 1x per jaar Valentijnsdag is 😂

 2. Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

  Leuk!!

  Zelf heb ik nooit iets gehad met Valentijn, maar als andere het het uitgelezen moment vinden…. 😉

 3. Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

  Jullie hebben een leuke dag voor de boeg. Wij doen eigenlijk nooit iets speciaals met Valentijn.

 4. Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

  Zou toch leuk zijn als je man deze al had gekregen. Dat was pas een soap geweest, haha! Oeps, sorry. Heel veel plezier met Valentijnsdag!

 5. Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

  Super leuke blouse. Moet goed komen die dag. Veel plezier op Valentijnsdag.

 6. Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …
  Mieke | mieksmind

  Wat leuk dat je er helemaal over nagedacht hebt en uitgewerkt hebt. dat kan hij denk ik zeker waarderen!

 7. Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

  Haha, die blouse is echt heel leuk! Veel plezier op valentijnsdag!

 8. Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

  Olalala je man gaat blij zijn! (Mijn man moet werken, hehe)

 9. Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

  Ik ben van plan mijn vriend op een andere, hele speciale manier te verrassen op Valentijnsdag. Ik ben het wachten zat en dus heb ik de beslissing genomen hem zelf ten huwelijk te vragen. Ik ben benieuwd hoe hij gaat reageren!

 10. Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

  wat een leuke valentijn heb je gepland. zelf doe ik er niet aan mee, ik heb geen vriend. maar ben wel nieuwsgierig hoe je vriend reageerde op je verrassing.

 11. Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

  Heel erg leuk overhead zeg. En hoera voor alles dat strijvrij is op deze aardbodem!

 12. Tatiana's Blog | Mijn Valentijnsdag? Tot in de puntjes uitgewerkt …

  Overhead is overhemd natuurlijk. Mijn autocorrectie sloeg op hol:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *