Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

Ik was op zoek naar een haarstijl die bij mij past. Wie mij ook op Instagram volgt kon al zien dat ik mijn haarstijl afgelopen weekend heb veranderd. Maar hoe? Ik wilde iets nieuws, iets heel anders. Op Instagram heb ik jullie nog even in spanning gelaten. Maar als je nieuwsgierig bent geworden naar mijn nieuwe haarstijl, lees dan gauw verder.

De twijfel voor verandering van haarstijl was erg groot. De angst om de stap te zetten was nog groter. Al meer dan een jaar spookt het door mijn hoofd. Ik wilde mijn haar graag anders! In een vorig artikel liet ik jullie wat haarstijlen zien en konden jullie je stem uitbrengen. Vandaag laat ik jullie vooral door heel veel foto’s zien hoe mijn nieuwe haarstijl geworden is.

Voor het laatst met lang haar

Voordat ik naar de kapper ging, had ik mijn haar erg lang. Het was niet nodig om mijn haar te knippen, want mijn haar was mooi, dik en gezond. Maar de laatste tijd voor mij echt meer een last dan een lust.

PSX_20160620_155927

Bij de kapper

We vertrokken naar Duitsland, daar is mijn dochtertje de vorige keer ook naar de kapper gegaan. En daar besteden ze zo veel tijd en aandacht aan je haar, ik wilde naar dezelfde kapper. Dit deed ik niet op afspraak, dus het was op goed geluk of er plekje vrij was in een volle agenda. Maar ik had geluk. De kapster die mijn haar zou knippen was op dat moment net even met lunchpauze, dus ik moest nog een uurtje blijven ijsberen en nagels bijten ( bij wijze van ).

Toen de kapster er was kon ik plaats nemen in de stoel. Ik vertelde wat ik met mijn haar wilde en zij ging aan de slag. Iedereen keek toe en ik hoorde veel geluiden, Oooohhh, Ahhhhhh, Neeeee, Niet doen. Maar ik zette door, ik deed wat ik wilde en liet me niet beïnvloeden door de mensen daar. Al kreeg ik het wel even Spaans benauwd.

Voor het knippen

Eerst werd er een groot gedeelte afgeknipt, daarna werd het gewassen en in model geknipt.

Na het knippenIMG-20160617-WA0050

Na het fohnen en stijlen zag ik mijn nieuwe haarstijl, en ik was er blij mee. Op dat moment miste ik mijn lange haar nog helemaal niet. Wel ging het door me heen, of ik het op een later moment zou gaan missen. Maar dat is natuurlijk niet zo raar. Want er is een heel stuk afgegaan.

Het resultaat

Hier zijn nog enkele foto’s van het eindresultaat.

Long Bob 2Long Bob 1 PSX_20160618_164542

Ik mis het niet in de zin van dat ik mijn lange haar terug wil. Wel heb ik momenten dat ik nog denk dat ik lang haar heb. Als ik een trui of mijn jas aantrek, wil ik mijn staart uit mijn trui of jas trekken, maar dat is niet meer nodig. Of met borstelen.

Nu ik mijn nieuwe haarstijl eindelijk heb onthult ben ik wel erg benieuwd wat jullie er van vinden!

 

Afsluiting naam Modern

Wat vinden jullie van mijn nieuwe look?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

19 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Wauw… echt heeeeeeel veel af.
  Wat knap zeg.
  Je nieuwe kapsel is echt zo mooi geworden. Het staat je super!

 2. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Het staat je super goed!!! Goede beslissing geweest. En wennen lijkt me niet meer dan normaal! 😉 Xxxx

 3. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Zo wat staat dit jou goed zeg! Heel erg mooi

 4. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Lieverd! Je haar staat je prachtig! Ik heb zelf krullen maar als ik stijl haar had dan had ik dit model ook gedaan! Ik zie het steeds voorbij komen op Google en ik vind het prachtig. Met mijn krullen wil het alleen niet. Dit staat je echt heeeeeel erg mooi! Ik vind het veel mooier staan dan je lange haar om eerlijk te zijn want hier zit echt een model in en doet wat voor je gezicht. Enjoy your new haircut

 5. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Aaaah staat je geweldig joh!!! Hele goede keuze 🙂

 6. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Ook ik vind het prachtig .een beetje eng ,bij het zien van de foto’s
  Ik vind het heel stoer dat je hebt doorgezet
  Ik zie hier een mooie vrouw ,met een mooi kapsel ,een model die bij jou past!!
  Je mag oprecht trots zijn ,en ik zie je heel graag zo
  Xxx

 7. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Knap van je en fijn dat je is je oude lang haar niet mist, wel even wennen idd. 🙂

 8. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Wow wat een verschil!! Ik vind het je beide super staan. Je hebt zoveel haar, ik ben jaloers!

 9. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Owwww… ik vind het echt geweldig, mooi, chique.. het staat je super! Ik vind het super moedig en het resultaat mag er zijn. Je zal nu merken hoe snel je haar droog is na het wassen en föhnen is een eitje . Ook altijd raar als je het borstelt en je bent er zo doorheen.
  Veel plezier met je mooie kapsel 🙂

 10. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Wat dapper van je!! Maar het staat heel mooi en vlot!

 11. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Staat je heel mooi en vrouwelijk!

 12. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Wow daar is een stuk van af zeg! maaar ik vind het echt prachtig eruit zien! het staat je super vrouwelijk .

 13. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Ik schrok oh wat een beslissing, maar het staat je super!!

 14. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  WOW! Een woord: prachtig! Je haar ziet er ineens veel luchtiger uit! Ziet er echt prachtiguit.

 15. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Je ziet er prachtig uit!
  Happy Hair!

 16. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Wat zonde!!! Zo lang haar had je. Maar eerlijk is eerlijk dit staat je ook echt prachtig! Wel knap van je dat je dit durfde hoor! Maar volgens mij groeit jouw haar wel snel. -x-

 17. Tatiana's Blog | Mijn verandering van haarstijl!

  Vind het je erg mooi staan. Ik zou zelf denk ik iets korter/schuiner gaan. Moet erbij zeggen dat ik het hele lange ook wel heel erg mooi vond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *