Ikbensieraden

Nog niet zo lang geleden schreef ik een artikel over Ik ben sieraden! . Als dank voor dit artikel mocht ik wat kortingen weggeven, niet alleen aan mijn lieve volgers, maar ook aan mijn vrienden en familie. Net als ik, keek ook mijn zusje haar ogen uit in de webshop. In deze mini shoplog van Ik ben sieraden laat ik je zien wat zij kocht. Kijk en lees mee over de aankopen die zij deed?

Oorbellen

Ik ben heel erg van de statement oorbellen, dus normaal zou ik echt gaan voor mooie grote oorbellen. Maar ik ben gegaan voor wat meer praktische oorbellen, die ik bijvoorbeeld ook kan dragen tijdens het dansen. Want zeg nou zelf, grote statement oorbellen tijdens het Salsa dansen, nee niet zo prettig.

Allereerst koos ik voor deze Double dots met een ombre effect. Ik vond de kleur erg mooi en wilde deze graag aan mijn collectie toevoegen.

Ikbensieraden Double Dots Ombre

Deze oorbellen kun je hier bestellen voor € 5,95.

Daarnaast heb ik nog gekozen voor deze Double dots. Ik wilde nog mooie knopjes hebben met een steentje en hoe kan ik deze nou nog mooier dragen dan Double zo mooi met een grote versierde knop van gebroken glas (zo lijkt het) ipv een schroefje.

Ikbensieraden Double Dots Gebroken Glas

Deze Double dots heb je ook nog in de kleuren groen, pink en blauw. Ik heb gekozen voor de witte kleur. Maar ik moet zeggen dat ik de groene ook echt prachtig vind.

Deze oorbellen kun je hier bestellen voor € 7,95.

Ketting

Ook wilde ik nog een multi lagen ketting erbij hebben. En heb gekozen voor deze goudkleurige ketting met 3 hangertjes. Een gouden rondje, een gouden staafje en een stukje met mint kleurige kraaltjes. Ik hou van dit soort kettingen.

Ikbensieraden Multi Lagen Ketting

Deze ketting kun je hier bestellen voor € 15,29.

Wow-ie wat een geweldige aankopen heeft ze gedaan he! En nog met een behoorlijke korting ook. Wil je na het lezen van dit artikel, of mijn vorige artikel ook gaan shoppen bij Ikbensieraden, maak dan gebruik van deze korting: kortingscode van 10%: 06CNFJ.

Afsluiting BLOG

Wat vinden jullie van de aankopen die mijn zusje heeft gedaan?  


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mini shoplog Ik ben sieraden

 
Tatiana's Blog | Mini shoplog Ik ben sieraden

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Mini shoplog Ik ben sieraden

    Wauw wat een mooie sieraden zeg vooral de ketting!

  2. Tatiana's Blog | Mini shoplog Ik ben sieraden

    Ik vind die laagjes ketting zo leuk <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *