Mini shoplog Müller

by Tatiana

Altijd als ik naar Duitsland ga voor een dagje shoppen, heb ik altijd de dag van mijn leven. Waarom? Daar slaag ik altijd wat betreft kleding of beautyproducten. Vandaag laat ik jullie in een Mini shoplog Müller zien wat ik kocht bij deze Duitse drogisterij.

Muller shoplog

Misslyn Gel Effect Duo

Misslyn Gel Effect Duo

De nagellak van Misslyn kocht ik voor € 7,99. Het is een setje van 2 lakjes met het populaire gel effect. Misslyn is een merk wat in Nederland niet verkocht wordt, dus als ik in Duitsland ben kijk ik altijd wat er nieuw is in het Misslyn assortiment. De Gel Effect Duo is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ik twijfelde tussen de kleuren Coral Island en Sunset Boulevard. Ik ben overstag gegaan voor de Sunset Boulevard omdat deze kleur meer naar de Peachy kant neigt, een kleur waar ik dol op ben.

Misslyn Nail Sticker

Misslyn Nail Sticker

Deze Nail Sticker, ook van het merk Misslyn, kocht ik voor maar € 0,99. Op het velletje zitten diverse rijen met stickers waarmee je een mooie nail art kunt maken. Simpel en voor iedereen te doen. Ik ben erg nieuwsgierig om dit uit te testen.

Essence Nail Art Stampy Polish

Essence Nail Art Stampy Polish

Ik heb onlangs van Bornprettystore een setje van 10 Nail Art Stamp Template Image Plates (lees hier het artikel) gekocht en miste eigenlijk nog een echte stempellak. Ik heb wel Konad stempellak, maar in een roodbruine herfstkleur, die dus niet altijd toepasbaar is. Ik ben gegaan voor een witte en een zwart matte kleur van Essence, voor de prijs van € 1,59. Ik heb hier zowel goede als slechte reviews over gelezen, dus ik ben benieuwd wat ik er van vind.

M-Lady Pink Leopard en Purple Dream rasierschaum

M-Lady Rasier Schaum

Omdat ik de scheerschuim hier altijd erg duur vind, koop ik deze eigenlijk altijd in Duitsland. Of ze moeten hier al een mooie actie hebben natuurlijk, want daar ben ik dol op. Ik heb gekozen voor 2 fruitige soorten van M-Lady. De Purple Dream en de Pink Leopard. Beide voor de prijs van € 0,99. Dat vind ik echt niet duur.

Dit waren alle producten alweer uit de Mini shoplog Müller.

Afsluiting BLOG

Shoppen jullie ook bepaalde beautyproducten in het buitenland?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

5 comments

Hennie 10 augustus 2015 - 06:50

Wat leuk! Hoewel ik op loopafstand van Duitsland woon, ken ik die winkel helemaal niet. God, ik word oud. Benieuwd naar je ervaringen met de lakjes!

Reply
Lonneke 10 augustus 2015 - 06:59

Ik kom helaas echt nooit in Duitsland. Maar wat een leuke nail art spullen en nagellakken heb je gekocht!

Reply
Manon 10 augustus 2015 - 07:31

Wat heb je leuke dingen gekocht!

Reply
Amy - The Pink Perfectionist 10 augustus 2015 - 08:40

Leuke aankoopjes! Ik zou ook eens wat vaker in Duitsland moeten shoppen 😛

Reply
Mariëlle 10 augustus 2015 - 17:22

Ik kom er helaas nooit maar het is echt een leuke winkel 🙂

Reply